Hae Anna.fi-sivustolta

Eron aikan /jälkeen muutto lasten kanssa toiselle paikkakunnalle

Viestiketju osiossa 'Avioero' , käynnistäjänä vierailija, 08.04.2018.

 1. vierailija Vierailija

  Onko kokemuksia muutosta lasten kanssa toiselle paikkakunnalle eron jälkeen? pitääkö avioero olla selvä loppuun asti ennenkuin voi muuttaa vai voiko muuttaa ennenkuin avioero laillisesti selvä? koska yhteishuoltajuushan on ennekuin erossa huoltajuus määrätään. voiko mies kieltää muuton toiselle paikkakunnalle? tilanne on vaikea koska en halua todellakaan jäädä samalle paikkakunnalle koska muutin tänne aikoinaan vain miehen vuoksi mutta tiedän ettei mies suostu lasten poismuuttoon. Voiko hän saada lapset itselleen jos sos toimi katsoo etten saisi muuttaa? lapset 5kk ja 5v
   
 2. vierailija Vierailija

  Kysy sossusta he osaavat neuvoa.
   
 3. muukalainen Vierailija

  Haluatko muuttaa paikkakuntaa siksi että haluat kauas pois miehestäsi?
  Vai onko muuttoon muukin syy?
   
 4. turvaverkko Vierailija

  Kannattaa harkita muuttoa tarkkaan. Onko sinulle on luvassa vankka turvaverkko, joka auttaa pienten lasten yksinhuoltajaäitiä?
   
 5. Rauhallisesti Vierailija

  Vaatiiko mies itselleen lähihuoltajuuden, jos muutat pois? Siinä tapauksessa kipristelisin ehdottomasti sen puoli vuotta, jonka ajan lopullisen eron saa vahvistettua.

  Näissä asioissa katsotaan aina lapsen parasta, ei aikuisten. On tietysti selvää, että lapsille molemmat vanhemmat ovat tärkeitä ja yhteydenpito on helpointa ja luonnollisinta, jos asutaan suht lähekkäin. Toinen vanhemmista voi kokea kiusantekona sen, että lähihuoltaja vaihtaa maisemaa, kokee asemansa uhatuksi, kokee, että toinen vieraannuttaa häntä lapsista. Siitä se taistelu viimeistään alkaakin ja häviäjänä olette te kaikki, lapset eniten.

  Älä hätiköi toimissasi. Puoli vuotta tai parikin vuotta on sinulle lyhyt aika ja sen kestää aikuinen varmasti. Liialla hätiköimisellä et anna itsellesi, lapsille ja heidän isälleen minkäänlaista sopeutumisaikaa, jonka tämä muutos vaatii joka tapauksessa. Ei liikaa muutoksia yhdellä rytinällä, siinä menee jotain rikki aina.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti