Hae Anna.fi-sivustolta

Es sivinar - Cala D´or kokemuksia?

Viestiketju osiossa 'Espanja' , käynnistäjänä r r r r, 09.08.2008.

 1. r r r r Vierailija

  Hei,
  onko kellään kokemuksia Es Sivinar hotellista, millaiset olivat huoneet, altaat, ruoka. Entä miten pitkä matka rantaan jne.
   
 2. Mertsu Vierailija

  Heips,

  Ollaan menossa 2 aikuisen ja yhden 2,5-vuotiaan voimin Mallorcalle Cala d'oriin toukokuun puolivälissä. Vinkkejä Cala d'orista otetaan mielellään vastaan :)

  Miten tuolla autoilleet, jos lähtee kaakkoiskulmasta liikkeelle, ehtiikö saman päivän aikana hyvin katsastaa Valldemossan, Sollerin ja kenties pari muuta matkalla vastaan tulevaa paikkaa, ja ehtiä vielä ennen pimeää takaisin hotellille :)? Yhtenä päivänä käymme Palmassa, mutta mahdollisesti bussilla.
  Entä millaiset kelit teille on sattuneet toukokuussa?

  Vinkkinä muuten että Norwegianilla oli menopaluu 150€/aikuinen (+ matkatavarat) ja kivan oloinen hotelli Inturotel Sa Marina (joka näkyi olevan Tripadvisorissa tuon alueen ykkönen) oli koko poppoolle 500€/viikko 45m2 huoneisto. Majoitusta olisi ollut halvemmallakin tarjolla, mutta haluttiin kunnon uima-allas ja keittiönurkkaus.
  Vertailtiin myös tällä kertaa pakettimatkojen hintoja, mutta hintaeroa jäi minimissäänkin usean satasen verran (eikä tuolle rannikolle juuri mikään firma järjestänytkään paketteja), eli tuo noin 1000€/vko oli kolmelta hengeltä ihan kohtuullinen summa, ottaen huomioon Mallorcan keskimääräiset hinnat.

  Toukokuuta odotellessa :)
   

Jaa tämä sivu