Hae Anna.fi-sivustolta

Espanja, Fuengirola, onko suomalaisen pitämää majoitusta/majataloa tarjolla?

Viestiketju osiossa 'Espanja' , käynnistäjänä isä espanjaan, 04.12.2006.

 1. isä espanjaan Vierailija

  Hei

  Olen lähettämässä isäni elääkkeelle pääsyn johdosta 3 viikoksi Fuengirolaan toukokuussa 2007.

  Koska hän ei puhu lainkaan espanjaa tai muita kieliä kuin suomea, pitäisi löytää suomalaisen tarjoamaa majoituspalvelua Fuengirolasta alueelta jossa olisi myös muuta suomenkielistä palvelua tarjolla.

  Onko kenelläkään ehdotuksia sopivasta majoituksesta tai alueesta jossa tämä olisi mahdollista?

  Kiitos jo etukäteen hyvistä ehdotuksista!
   
 2. Mujer Jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  374
  Saadut tykkäykset:
  2
  Kysypä Aurinkorannikolla asuvilta suomalaisilta, jotka varmaan tietävät asian paremmin. Osoite on: http://espanja.org/. Sinne täytyy kirjautua, mutta sivustoilla on kaikenlaista tietoa ja kyselyihin vastataan pian.
   
 3. käynyt Vierailija

  Hostal Nevadassa Fuengirolassa (Bolichesin alueella) saa suomalaista palvelua. Googlella löydät nettiosoitteenkin ja voit pyytää tarjousta majoituksesta. Juna-asema on vieressä, samoin linja-autopysäkit , ruokakaupat, ranta ja suomalaiskahvilat ja paljon suomalaisia asuu alueella. Bolichesin alueella on myös suomalainen vuokravälittäjä Tupasi, lienee muitakin.
   
 4. Hijita Vierailija

  Älä missään nimessä lähetä häntä Nevadaan. Se ei ole taatusti miellyttävä paikka isällesi (jollei sitten ole viinaan menevä ja sitten saatkin olla huolissasi). Kannattaisiko mennä seuramatkalla, koska tällöin kuljetukset järjestyvät ja samoin majapaikka. Käytettävissä on myös suomenkielinen opas. Valitse hotelli/apartemento juuri tuolta Los Bolichesista, kaikki palvaelut ovat kävelyetäisyydellä. Kyllä hotellissa varmasti pärjää, vaikka ei kieliä puhuisikaan. Seuramatkan etuna olisi sekin, että paikalla olisi varmaan joku kielitaitoinen maanmies.
   
 5. Selma Vierailija

  .. kuin edellinen kirjoittaja. Kaikkein turvallisinta lähteä seuramatkalle, varsinkin jos lähtee yksin ja ei osaa kieliä. Matkalla voi sattua kaikenlaista ja oppaan tehtäviin kuuluu avustaa. Omatoimimatkalaisille ja pelkät lennot ostaneille ei kuulu heidän palvelunsa.

  Sopivia hotelleja (keskihintaisia) on Fuengirolan alueella useita, Ronda, Pyr, Stella Maris mainitakseni. Niistä on lyhyt matka kävellä suomalaispalveluihin ja ovat rantakadulla.

  Viikottain ilmestyy netissä Uusi Fuengirola-lehti, josta saa hyviä vinkkejä
   
 6. Jos itse joutuisin valitsemaan, asuisin ehdottomasti Fuengirolassa, Torreblanca-lähellä merta ja lyhyt matka keskustaan-- Apartementos Kristiessä. Se on vastíkään uusittu, siisti, miellyttävä-kaikin puolin. Kaksio, jonne voi majoittua jopa 4 henkilöä,jossa
  pieni keittosyvennys, suuri kylpyhuone ja kaksi parveketta ,Parhaassa apauksessa etelään päin.- Näet merelle asti..istu ja nauti! On hyvä TV-huom:. siinä myös Suomi-TV-kanava! Kerran viikossa saat puhtaat lakanat ym.- Vuokraan sisältyy lämmitys (ja on kuulemma tehokas-Kesällä viilentää) ja sähkö ja vesi sisältyvät myös .Ystäväni muutti juuri sinne. Vuokra on muistaakseni n. 600 E kuussa- sen voit tarkistaa. Huoleksesi jää vain normaali siivoaminen "kotona".
  Vahinko ettei tietääkseni mikään suomalainen matkatoimisto ole ympännyt sitä lentopakettiinsa. Lähellä on riittävästi palveluja-jopa hotelleja, joissa voit viettää iltaa monine iltaharrastuksineen. Kannattaak kyellä- jopa kokeilla.Vielä: alue rauhallista, Bussi-ja metro kivenheiton päässä. Hyvää lomaa Mukavassa, virikkeisessä, kansainvälisessä mutta kodikkaassa Fuengirolassa, etenkin Los Boliches,joka lähellä majataloa. Virikkeenä on kaiken menemisen päälle vrkistävä
  lojuminen läheisellä beechill- 200 metrin päässä- ja pulikointi Välimeressä!
   
 7. Samaa mieltä ollaan , Hostal Nevadassa sai asiallista majoitusta ja asialliseen hintaan , eikä tarvinnut etsiä käsiinsä oppaita tai "vaivata murheilaan " muita lomalaisia kun vastaanotossa oli aina suomea puhuva henkilö jolta saimmekin neuvoja jopa apteekkireissua varten... Saimme majoitukseen aamiaiset , wiFin ja kokkailukin onnistui yhteiskeittiössä, budjettimatkalla kun oltiin . Olisihan siellä ollut ihan keittiöllisiäkin asuntoja mutta kun halusimme säästää niin tämä oli paras meille. Los Boliches on ihan kiva paikka, helppo liikkua , suht turvallinen seutu ja kivasti pääsee paikallis junalla matkaillen joka paikkaan ja vielä aikas edullisesti. ...
   
 8. OLAA Vierailija

  Samaa mieltä ollaan , Hostal Nevadassa sai asiallista majoitusta ja asialliseen hintaan , eikä tarvinnut etsiä käsiinsä oppaita tai "vaivata murheilaan " muita lomalaisia kun vastaanotossa oli aina suomea puhuva henkilö jolta saimmekin neuvoja jopa apteekkireissua varten... Saimme majoitukseen aamiaiset , wiFin ja kokkailukin onnistui yhteiskeittiössä, budjettimatkalla kun oltiin . Olisihan siellä ollut ihan keittiöllisiäkin asuntoja mutta kun halusimme säästää niin tämä oli paras meille. Los Boliches on ihan kiva paikka, helppo liikkua , suht turvallinen seutu ja kivasti pääsee paikallis junalla matkaillen joka paikkaan ja vielä aikas edullisesti. ... [/quote]

  SIELLÄ KÄMPISSÄ ON HOMETTA.NÄYTTÖÄ ON. EI MISSÄÄN NIMESSÄ SINNE.
   
 9. no ilman muuta ehdottomasti hostal nevadaan , käymme joka vuosi , ei ongelmia . tietysti paikkakunnan vaihdos joskus voi tehdä teräää mutta kun pääsee niin helpolla palata tuttuun ja turvalliseen ...."ei halua stressata lomalla "
   
 10. renfe Vierailija

  sijaitsee hyvällä paikalla juna-aseman lähellä. suomenkielinen palvelu, joten helppo asioida. Fuengirola tosiaan mukava paikka, jonne palataan uudestaan ja uudestaan.
   
 11. Fuge Vierailija

  Suomalaisten tarjoamia palveluja ja paljon muutakin näkyy löytyvän www.fuengirola.fi Ilmeisesti ihan uusi sivusto, eli kai sitten on oikeaa tietoa?
   
 12. paljon matkustelut Vierailija

  nyt taidat puhua Granadan Hostal Nevadasta.
  Fuengirolan , Los Bolichesin keskustassa olevassa Hostal Nevadassa on kivoja edullisia majoitus huoneita tai sitten keittiöllisia asuntoja jos haluat paremmin varusteltua ja asiointikin helppoa kun vastaanotossa puhuuvat suomea , monta kertaa edullisemmaksi voi tulla bookata erikseen lento ja majoitus , varsinkin jos matkustat yksin , ei tarvitse "jakaa " huonetta vieraan ihmisen kanssa niinkuin usein seura matkoilla ... .
  tsekkaa Hostal Nevada
   
 13. kulkija 2011 Vierailija

 14. tyttö89 Vierailija

  SIELLÄ KÄMPISSÄ ON HOMETTA.NÄYTTÖÄ ON. EI MISSÄÄN NIMESSÄ SINNE.[/QUOTE]


  Älkää oikeasti menkö nevadaan! Olen itse pessyt kyseisiä homeita majoitustiloista. Ei kiva! :(
  t. tyttö joka aina joutui siivoomaan muiden jäljet
   
 15.  
 16. puhdastaoli Vierailija


  Älkää oikeasti menkö nevadaan! Olen itse pessyt kyseisiä homeita majoitustiloista. Ei kiva! :(
  t. tyttö joka aina joutui siivoomaan muiden jäljet[/QUOTE]
  Porttikiellossa olevien kostokirjoituksia , ei ne ota itseään myyviä narkkijuoppoja
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti