Hae Anna.fi-sivustolta

Etsin haastateltavaksi myymälävarkauksien tekijöitä.

Viestiketju osiossa 'Ihminen hädässä' , käynnistäjänä vierailija, 07.01.2018.

 1. vierailija Vierailija

  Hei, etsin haastateltavia henkilöitä ammattikorkeakoulun opinnäytetyöhön myymälävarkauksiin liittyen. Haastattelut tullaan tekemään 2018 alkukeväästä, maaliskuun loppuun mennessä.

  Haastateltavien ei tarvitse kertoa henkilöllisyyttään ja kaikki keskustelu on luottamuksellista. Haastattelu tullaan, mikäli mahdollista tekemään henkilökohtaisessa tapaamisessa. Haastateltava saa halutessaan kysymyksen nähtäväksi ennakkoon, kaikkiin kysymyksiin ei tarvitse vastata ja haastattelu voidaan keskeyttää, mikäli haasteltava näin haluaa. Haastattelu tullaan mahdollisuuksien mukaan äänittämään, jotta haastattelumateriaalia voidaan käydä tarkemmin läpi haastattelua analysoidessa. Ääninauhat ja haastattelumateriaali tullaan hävittämään kolme kuukautta projektin valmistumisen jälkeen. Haastateltavien tuntomerkkejä tai mitään muutakaan yksilöivää tietoa ei tulla luovuttamaan poliisille tai muille viranomaisille. Haastatteluilla pyritään löytämään aiheeseen liittyvää tietoa ja tekemään johtopäätöksiä. Opinnäytetyö haluaa selvittää syitä myymälävarkausrikoksille ja sitä, voidaanko kehitykseen vaikuttaa muutoin, kun lisäämällä tai kehittämällä rangaistuksia. Haastateltavien kanssa tehdään sopimus, jossa kerrotaan yllä olevat asiat.

  Toivotaan yhteydenottoja sellaisilta henkilöiltä, jotka tekevät myymälävarkauksia aktiivisesti eli useita kymmeniä vuodessa tai varkauksia tehdään taloudellisen puolen vakaudesta huolimatta, eli henkilö epäilee tai tietää olevansa kleptomaanikko. Syy näpistämiseen voi olla siis tarve tai ihan mikä tahansa muu syy. Yhteyttä voi ottaa sähköpostilla anonyymisti. Sähköpostin välityksellä käydyn keskustelun perusteella voidaan sopia henkilökohtaisesta haastatteluajasta, mikäli haastateltava on tavattavissa pääkaupunkiseudun alueella ja haluaa tavata kasvokkain.

  Taloudellista korvausta ei voida antaa, mutta tämä on tilaisuus keskustella asiasta ja kertoa oma näkökulmansa.

  Yhteyttä voi ottaa rohkeasti ja matalalla kynnyksellä osoitteeseen: myymalavarkaustutkimus@mail.com
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti