Hae Anna.fi-sivustolta

EU:lta rahaa suoraan Turkille

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 15.10.2019.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 658
  Saadut tykkäykset:
  3
  Euroopan unioni ei auta ainoastaan pakolaisia auttavia järjestöjä, vaan myös suoraan Turkkia maksamalla reilut 1,5 miljardia valtion kassaan. EU on budjetoinut tukiohjelmaan 6 miljardia euroa, josta on käytetty jo 5,6 miljardia. Aihe pomppasi julkisuuteen, kun pääministeri Stefan Löfven väitti televisio-ohjelmassa, ettei Turkin valtionkassaan makseta kruunuakaan. Turkin valtion kautta rahaa ohjataan projekteihin, jotka on osoitettu koulutukseen ja terveydenhuoltoon.

  Aiheen antoi:

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/...kronor-av-flyktingpengarna--direkt-till-turki
   
  Last edited: 15.10.2019
 2. vierailija Vierailija

  Aina samaa kusetusta oli kyse Afrikasta tai turkkilaisista. No nythän on sitten niin, että Saksassa on aivan jumalaton turkkilaisväestö, Eu menee nyt sen ehdoilla. Tätä samaa Eu tason toimimattomuutta voi vain normi ihmetellä, laskunmaksajana.
   
 3. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 658
  Saadut tykkäykset:
  3
  Euroopan unionin virkamiehet vakuuttavat, että Turkki käyttää saamansa puolitoista miljardia koulutukseen ja terveydenhoitoon. Sanahelinää totta kai, mutta voihan toteamuksesssa olla toinen puoli totta, vaikkei siitä varmuutta olekaan.

  Turkki aloitti sodan saadakseen pakolaiset siirrettyä Syyrian puolelle, mutta ehkä myös vaikeuttaakseen kurdien itsehallintoa alueella. USA toimi samoin kuin demarit eli petti omiaan, eikä piittaa siitä, joutuuko Eurooppa taas kerran pakolaisaallon kouriin. Sellaista se aina on!
   
 4. vierailija Vierailija

  Koulutukseen ja terveydenhoitoon - maksaako EU jos nuo tapahtuvatkin siellä syyrian "turva-alueella"?
   
 5. vierailija Vierailija

  Ainakin joku eu virkamies hehkutti miten syyrian pakolaislapset saatiin kouluun tuolla rahalla ja kuinka tuo raha on niin valvottua ja korvamerkittyä. Mutta jatkuvasti esim Suomen kehitysapurahoja käytetään väärin vaikka se on samalla tavalla korvamerkittyä ja valvottua. Jos diktaattorin maahan kylvetään miljarditolkulla rahaa niin mitens se ns maalaisjärki tuossa tilanteessa sanoisi.
   
 6. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 658
  Saadut tykkäykset:
  3
  Ruotsissa vasemmisto pyrkii riitelemään keskenään aiheesta, joka sivuaa pakolaiskysymystä. Euroopan unioni rahoittaa suoraan Turkin valtiota reilun puolentoista miljardin summalla, joten tuosta rahasta väittelevät ikään kuin siten, että toinen korostaa ihmisyyttä ja toinen mitä lie.

  Vasemmistoliitto Jonas Sjöstedtin johtamana haluaa luopua antamasta rahaa Turkille, mutta demarit eivät. Pääministeri Stefan Löfven ennustaa, että pakolaisleirien olot muuttuisivat helvetiksi, jollei Turkin valtiota rahoiteta suoraan. Löfvenin mukaan Turkin leireillä asustaa nelisen miljoonaa ihmistä.

  Euroopan periferiasta katsoen vasemmistopuolueet Ruotsissa pyrkivät saamaan median huomion itselleen samoin ajatuksin kuin ruotsidemokraatit. Vasemmistoliitto vähentäisi rahoitusta, jota on annettu koulutukseen ja sairaanhoitoon, muttei kerro, millä tavalla leiriläisiä voidaan auttaa suoraan siten, että Turkin valtio ei saa rahoitusta, mitä se pitänee kynnyskysymyksenä.

  Aiheen epäilevään pohdintaan antoi:

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/...ingpengar-till-turkiet-fortsatter-inte-humant
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti