Hae Anna.fi-sivustolta

EU suitsimaan Kiinaa

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 17.11.2019.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 664
  Saadut tykkäykset:
  3
  Euroopan poliitikot ja elinkeinoelämä pitäisi yhdistyä yhdeksi rintamaksi Kiinaa vastaan, kirjoittaa Ulf Kristersson Dagens industrissa. Kokoomusta edustava puoluejohtaja osoittaa arvostelua suurlähettiläs Gui Conyouta vastaan ja Kiinan toimia Hongkongissa. -Vain yhdessä EU:n kanssa pieni valtio, kuten Ruotsi, voi nostaa ääntään tuloksellisesti, kirjoittaa Ulf Kristersson.

  Kristersson haluaisi jopa USA:n mukaan yhteistyöhön, sillä ironista on, että Kiinan suurlähettiläs hyökkää ilmaisunvapautta vastaan siten, että hänen omassa maassaan ilmaisu johtaisi vankilarangaistukseen.

  Aihetta antoi:

  https://www.expressen.se/nyheter/ulf-kristersson-vill-samla-eu-mot-kina/
   
  Last edited: 18.11.2019
 2. Jenkit asialla Vierailija

  Jenkit ovat asialla Hongkongissakin niin kun olivat Burman vallankaappauksessa. Venezuelan mellakat olivat jenkkien ja jenkkien valitseman "uuden presidentin" aikaan saannoksia. Jenkit suorittavat Bushin aikanaan antamaa testamenttia jonka mukaa noin 40 maan johto on vaihdettava maailmassa. Kuuban ja Venezuelan pakotteita lisättiin juuri tarkoituksena tukahduttaa ja vaihtaa maiden taloudet. Burmassa on suuret akkuteollisuuden tarvitsemat litium varannot maaperässä, Venezuelassa ovat maailman suurimmat todetut raakaöjyvarat.
  Syyrian raakaöljyä jenkit varastaa tälläkin hetkellä.
  Maailman poliisilla ei näytä olevan pysäyttäjää, Trump kertoi myös kuinka hän sanelee kauppasodan ehdot Kiinalle.
   
 3. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 664
  Saadut tykkäykset:
  3
  Kiinan "kansanarmeija" Hongkongissa käyttää kovia otteita, eivätkä muut. Kyseinen "kansanarmeija" sotii omiansa vastaan, mikä on tavanomaista monissa yksinvaltaisissa järjestelmissä, joissa eliitti neuvoo väkeä olemaan kiitollinen siitä avusta, mitä hallinto tarjoaa pakkotyöleireillä. Opettavat, ettei pommeja saa asettaa väkijoukkoon, joka on syytön siihen, että eri kansallisuuksia kohdellaan kaltoin. Eikä syyttömälle saa kostaa.

  Länsimaissa toimitaan toisin, eikä anneta edes ruokarahaa, jollei toimi siten kuin isoiset määräävät. Jotkut ovat joutuneet taloudelliseen ahdinkoon sen vuoksi, että ovat ottaneet korkeakorkoista lainaa, jota eivät ole kyenneet maksamaan ajoissa. Eivät yleensä kosta yhteiskunnalle tai muulle väelle, vaan itselleen ja etsiytyvät ikuiseen rauhaan omin keinoin. Huikea ero kohtelussa siis!
   
  Last edited: 18.11.2019

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti