Hae Anna.fi-sivustolta

Euroopan joutsenlaulu

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Soros riemuitsee, 28.02.2020.

 1. Soros riemuitsee Vierailija

  Turkki avasi rajansa, ja pakolaiset approx. 4 miljoonaa lähtee vaeltamaan kohti Eurooppaa. Mikään valtio ei kykene massoja elättämään saatikka pitämään heitä kurissa, joten se tietää yksinkertaisesti sen Euroopan tuhoutumista, josta saimme muutamia vuosikymmeniä nauttia. RIP Eurooppa, ja onnea Britannialle, joka vahvan identiteettinsä tuella kykeni irtautumaan Suuresta syövästä.
   
 2. vierailija Vierailija

  Rajat pitäis laittaa kiinni, ei tuosta mitään tule kun miljoonittain ihmisiä tunkeutuu tänne. Eikä taaskaan mitään kontrollia keitä tänne tulee, vaan pakolaisjoukkoon voi liittyä kuka tahansa. Mitä ne tänne päin tulee, onhan siinä maita muissakin ilmansuunnissa.
   
 3. vierailija Vierailija

  Me luotiin hyvinvointiyhteiskunnan edut ikäänkuin vakuutukseksi, siis että jos sattuu jotain, jos esim. jää työttömäksi tai sairastuu, niin ei tarvitse kodistaan lähteä. Ei ollut tarkoituskaan, että systeemiä hyväksikäytettäisiin esim. elämällä koko elämänsä toisten siivellä, jos on terve aikuinen.

  Jos me alettaisiin käyttämään systeemiä ikäänkuin vakuutusta, siis että vain ne, jotka ovat vakuutuksen maksaneet verojen muodossa, voisivat hyväksikäyttää systeemiä, niin vääränlainen systeemin hyväksikäyttö loppuisi. . Silloin ei voisi toistelta puolelta palloa vaeltaa tänne systeemiä hyväksikäyttämään. Maahanmuuttajavirrat loppuis kuin seinään, jos he joutuisivat ottamaan esim. lainan ensialkuun kuten Sveitsissä.

  Ei tänne saakka kukaan tule ilman niitä etuja, joita he saavat ja jotka me ollaan veroeuroilla maksettu. Vain maksajille edut niin loppuu tuokin hyväksikäyttö.
   
 4. vierailija Vierailija

  EUn väkiluku on tällä hetkellä noin 450 miljoonaa, brexit huomioiden. Turkin väkiluku on noin 80 miljoonaa. Voisi ajatella jossain määrin oikeudenmukaiseksi jos rikas EU tarjoaa turvan suuremmalle määrälle pakolaisia.

  EUlla on ollut paljon aikaa sitten vuoden 2015 pakolaismarssin järjestää sääntönsä ja käytäntönsä kuntoon, mutta ei...

  Minä pelkään syntyykö kreikkaan tai jonkun balkanin maan etelärajalle suuri pakolaissumppu. Siellähän moni maa on rakentanut vankan aidan koko etelärajalleen.
   
 5. vierailija Vierailija

  Ihmettelen tätä pakolaisten eurooppaan sijoittamispolitiikkaa kun ongelman ratkaisu on siellä mistä nämä ihmiset ovat lähteneet. On käsittämätöntä yrittää integroida ihmisiä täysin heille vieraisiin kulttuurihin.
   
 6. vierailija Vierailija

  Kai EU voisi tarjota tilapäisen suojan siksi aikaa kun on sota, mutta sitten voisivat palata juurilleen. Ei ole mitään järkeä siinä, että pakolaiset jäävät loppuiäkseen eurooppalaisten elätettäviksi. Minkään maan resurssit ei tule riittämään, vaan koko maa köyhtyy, kun pieni osa joutuu elättämään enemmistön.
   
 7. vierailija Vierailija

  Vielä parempi ratkaisu olisi se, että upporikkaat Arabimaat siinä ihan Syyrian vieressä ottaisivat pakolaiset maahansa edes siksi aikaa kun on sota. Heillä olisi varaa, eikä pakolaisten tarvitsisi lähteä kaukaiseen Eurooppaan.
   
 8. vierailija Vierailija

  EU on antanut Turkille pakolaisleirien ylläpitoon miljoonia rahaa.
   
 9. vierailija Vierailija

  Jep. Samat arvot ja sama uskonto.
   
 10. vierailija Vierailija

  Suomessa ja monissa muissakin euroopan maissa väestön keski-ikä nousee ja tarvitaan nuorta väestöä levittämään ikäpyramidin alaosaa. Siirtolaisuus näyttää olevan ainut tepsivä keino tähän. Pakolaiset ovat resurssi joka kannattaa käyttää hyväksi.

  Mutta

  Me tarvitsemme euroopassa sulauttavaa ja "pakottavaa" siirtolaisten kotouttamispolitiikkaa.
  * sulauttava tarkoittaa selvää ja julkista pyrkimystä pois multikulttuuriajatuksesta. Meidän tulee euroopassa välttää kaiken sellaisen tukemista joka edistäisi tai ylläpitäisi eroja eurooppalaisen väestön ja siirtolaisten välillä.
  * "pakottava" tarkoittaa että kotouttamisohjelmiin osallistuminen on pakollista ja että siirtolaisen on suoriuduttava kotouttamisohjelmien tieto-, taito- ja osaamistasokokeista. Siirtolaisen saamia tukia ja etuuksia leikataan jos hän ei hyväksyttävästi suorita ao tasokokeita.
  * käyttöön on otettava työttömien siirtolaisten pakollinen vuosittainen työharjoittelu kantaväestön keskuudessa.

  Olisiko näistä toimista parannusta seuraavan ertikkelin kuvaamaan tilanteeseen?

  https://yle.fi/uutiset/3-5444434
   
 11. vierailija Vierailija


  Jaa, mitens se oikeasti on, Ruotsissa pakolaisen työllistyminen kestää sellainen toistakymmentä vuotta. Pitäisi ymmärtää kulttuuritaustaa, naiset jää kotiin synnyttämään, koska siitä tienaa enemmän. Siksihän ne tietyistä maista tänne haluavat, yhteiskuntaa vain käytetään hyväksi, mutta sille ei anneta mitään. Tämä tietysti on loogista, koska tulevat kulttuureista, joissa vain kusettamalla menestyy. Ei ihmistä enää silloin muuteta.
  Jos haluttaisiin todella hyötyä siirtolaisuudesta, se pitäisi tehdä Australian mallliin.
   
 12. vierailija Vierailija

  Tämän päivän pakolaiset eivät todellakaan ole ratkaisu Euroopan vanhenevalle väestölle. Ruotsin esimerkki näyttää, että porukka ei työllisty eikä ota osaa verojenmaksuun. He eivät halua ottaa vastuuta, eivät edes omista lapsistaan, joiden rikollisuus aiheuttaa suuria ongelmia. Pakolaiset ovat oppineet ettei täällä tarvitse tehdä mitään, eikä ottaa vastuuta mistään. Liian suuri osa heistä pyrkii vain käyttämään hyväkseen systeemiä. Ei riitä, että maahanmuuttajien elättäminen maksaa, myös heidän aiheuttama rikollisuus sun muut ongelmat maksaa. Jos maahanmuuttajat olisi ratkaisu Euroopan ongelmiin, niin maat kilpailisivat siitä kuka saa eniten vastaanottaa maahanmuuttajia. Nyt niitä ei halua kukaan, miksiköhän? Siksi, että kaikki tietävät, että maahanmuutajat maksavat enemmän kuin mitä heistä on hyötyä. Heidän mukanaan tulee suuria ongelmia, joiden ratkaisemiseksi meillä ei ole tietoa eikä resursseja.
   
 13. Noinkohan Vierailija

  Suurin piirtein sadan vuoden kuluttua maapallolla on tilanne, jossa kääntöpiirien väli on liian kuumaa seutua asutukseen. Tämän sadan vuoden aikana niillä alueilla olevat sijoittuvat elinkelpoisille alueille, tahdommepa tai emme.
  Olisikohan jo pikkuhiljaa ruvettava sopeutumaan tulevaan?
   
 14. vierailija Vierailija

  Onneks en ole enää elossa.
   
 15. vierailija3 Vierailija

  kansat ovat aina vaelleelleet ympäri palloa ja asettuneet uusille seuduille. Näin tulee olemaan jatkossakin. Se mitä voimme suomessa tehdä, suomen hyväksi, olisi siirtyä kiihkottomaan puheeseen pohtimaan yhteisiä arvojamme. mitä arvoja pidämme tärkeinä ja säilyttämisen arvoisina, mitä arvojen rikkojalle tapahtuu (rangaistus) ja miten arvojamme valvomme.
   
 16. vierailija Vierailija

  Arvostan ja peukutan (y)
   
 17. vierailija Vierailija

  Turkissa asuneet syyrian pakolaiset ovat lähteneet liikkeelle, varmaan uskottelivat itselleen että Kreikka ja EU ottavat avosylin vastaan. Turkkilaiset rajavalvojat päästivät heidät kulkemaan, mutta kreikkalaiset pysäyttivät. Tämän yön videoilla näkyy pakolaisia nuotioiden ympärillä, heillä varmaan kylmä, nälkä ja jano.

  Rajalle tunkee lähipäivinä lisää pyrkijöitä ja sitä myöten mellakka-ainekset koossa. Pystyykö Kreikka ja miten jos pystyy sulkemaan rajansa kymmeniltä tuhansilta maahantulijoilta?
   
 18. vierailija Vierailija

  Mielenkiintoinen video euroopan maiden nettomaahanmuutosta 1960 -2020.

  Nettomuutto on siirtolaisten nettomäärä, toisin sanoen maahanmuuttajien määrä vähennettynä maastamuuttajien määrällä, mukaan lukien sekä kansalaiset että muut kuin kansalaiset.

   
 19. vierailija Vierailija

  Mitä on Suomen hyvä. Voidaaanko se perustaa faktoihin, arvoihin, aatteisiin, ekonomiaan tai ylipäätään johonkin vai onko se joukko mielipiteitä ja niiden eroja, tai ehkä ylevä pilvilinna?

  Toisaalta se on jokseenkin samantekevää. Keskustelun osallistujat riippumatta keskustelun tasosta, harvoin muuttavat käsityksiään.

  Täälläkin, matalan tason palstalla, sama jankutus jatkuu vuodesta toiseen.
   
 20. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 597
  Saadut tykkäykset:
  3
  Kiva lueskella matalan tason kirjoituksia, sillä Ruotsissa pohtivat todella korkein ajatuksin uutta vallanjakoa maassa. Siellä on perustettu jo ryhmä, jonka nimi on Nix to the six. Voi sanoa suomeksi siten, että haluavat luopua vanhoista puolueista, jotka ovat saaneet länsinaapurin olot sekaisin. Karsastettavien joukossa on demarit, vihreät, keskusta, liberaalit, kristilliset ja kokoomus. Ihme kyllä vasemmistoliitto ei ole mukana poistettavien listalla.


  Aiheen antoi:


  https://detgodasamhallet.com/2020/0...ratins-sista-utpost-i-det-forlorande-sverige/
   
  Last edited: 01.03.2020
 21. vierailija Vierailija

  Eurooppa seisoo taas kuin tikku paskassa. Eikö tämä ala vaikuttamaan jo siltä kuuluisalta hybridivaikuttamiselta Euroopan vakauteen. Miten juuri koronaviruksen aikana laitetaan epämääräiset massat liikkeelle? Maailma ajautuu pörssien romahdettua taantumaan. Ja suuri kysymys, miksei tähän oltu varauduttu mitenkään vaikka Turkki on jatkuvasti käyttänyt näitä pakolaisia neuvotteluvalttina.
   
 22. vierailija Vierailija

  Suomalaisia ja eurooppalaisia ahdistaa näinä aikoina. Koronavirus leviää eikä virukselta juurikaan voi suojautua. Virus aiheuttaa maailmanlaajuisen taloudellisen laman, työntekijöitä lomautetaan ja sanotaan irti. Turkki ja syyria ajautuvat lähemmäksi ja lähemmäksi avointa sotaa. Turkki on pyytänyt NATOa apuun, ja syyria turvautuu venäläisiin. Syyriassa ja turkissa on miljoonia pakolaisia jotka pyrkivät eurooppaan. EU on heikko, hajanainen ja vailla suuntaa, sen kyky asioiden ratkaisemiseen ja päättämiseen on huono. Kasvava muslimiväestö herättää pelkoja ja epäluuloja.

  Mitä siitä seuraa kun liki kaikkia ahdistaa, ja ahdistuksen aiheuttajat ovat asioita johon yksilö ei voi itse vaikuttaa. Miten se ahdistus purkautuu?
   
 23. vierailija Vierailija

  Nythän on tulossa sisäministerien kriisikokous, mutta mitäs se käytännössä muka merkitsee. Ei mitään. Huomasitteko miten Lesboksen saarellekin taas rantautui satoja uusia pakolaisia, kun Suomi nappasi sieltä muutama sata, jotta vihreiden kannatus saataisiin taas pari pykälää paremmaksi. Ei tässä ole järjen hiventäkään. Ja missä on muuten YK, sinnekin on lapattu rahaa ja politiikot juoksevat edes takaisin virkoja kyttäämässä. Mikään näistä isoista organisaatioista ei kykene reagoimaan nopeasti, tosin ei hitaastikaan. Liikaa ihmisiä ja tahoja joilla on omat intressit. EU tulee hajoamaan, ei ihmiset enää jaksa tätä Neuvostoliittoa joka ei tee mitään.
   
 24. vierailija Vierailija

  Syyrian pakolaisia muka? Kaikki TV:ssä haastatellut ovat olleet Afkanista tai Iranista, henkilöitä jotka asuivat Turkissa ja joilla oli elämän siellä. Kreikkaa tulisi auttaa pitämään rajat, ei Eurooppa voi ottaa kaikkia tänne haluavia elätettäviksi.

  Hyvintasovaltion edut pois pakolaisilta ja vain turvapaikka jossain leirillä ja sieltä kotiin palautus kun olot siellä rauhoittuu. Jos näin tehtäisiin, niin muuttovirrat loppuis kuin seinään. Kuka hitto keksi sen, että jos vain raahaa itsensä tänne, niin me annetaan kaikki ilmaiseksi loppuelämän ajaksi. Ei ihme, että puoli maailmaa tänne tunkee, kun täällä ei tartte elättää itseään jos tulee pakolisena. Oman maan kansaliset saa tehdä töitä kunnes kuolevat elättääkseen nämä systeemin hyväksikäyttäjät. Jos vain tyytyisivät elätettäviksi, mutta kun vielä toisenkin polven muuttjat aiheuttavat suuria ongelmia, jotka maksaa mielettömyyksiä.
   
 25. vierailija Vierailija

  Katsoin minäkin maataman haastattelun. Kukaan ei vielä valehdellut pakenevansa sotaa, sen ne oppivat myöhemmin. Kaikki sanoi syyksi, esim. että lasten tarttee päästä kouluun. Eli nämä tulee tänne siksi että koulut ovat täällä ilmaisia. Jokaisella näytti olevan motiivina käyttää eurooppalaista systeemiä hyväksi. Koskahan joku keksii sanoa, että haluaa tulla töihin ja elättää veromarkoillaan kaikki euroopan eläkeläiset.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti