Hae Anna.fi-sivustolta

Euroviisujen jälkeen Kreikkaan?

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä -HJN-, 15.03.2006.

 1. -HJN- Vierailija


  Kun seuraa näitä Euroviisukeskusteluja tämän tästä tulee vastaan kommenti, "" häpeän olla suomalainen tuon Euroviisuvalinnan jälkeen ""

  Muuttaako Lordi Suomi-kuvaa Kreikassa ja mihin suuntaan?

  Mitä ja miten Euriviisuvalinta vaikuttaa suomalaisturistin kohteluun Kreikassa?
   
 2. miten Vierailija

  Miten suomalainen lantamusiikki liittyy matkailuun? Tuskin
  yksikään suomalainen matkustaa Ateenaan euroviisuja katsomaan.
   
 3. Helmi Vierailija

  Jahas. Siitä Kreikkaanmatkustamattomuudestako se johtuukin, etten millään ymmärrä tätä syvää, kollektiivista suomalaiskansallista häpeää? Asia on perin liikuttava. Aikaisempien, mitäänsanomattomien ohkaisten iskelmien sijaan lavalle kiipeää nyt mörinää tavoitteleva lateksihirviö. Ystävät kalliit: me emme menetä mitään sellaista, joka meillä joskus olisi ollut...
   
 4. -HJN- Vierailija

  Toki sitä suomalaisuutta on hävetty aikaisemmin täällä matkailupalstalla, tuli vain mieleeni, että örkkilauma toisi näillä arkajaloille lisäbonuksen hävettävyyteen.

  Olisiko tämä kansallinen häpeä myös sukua tälle hävettävälle ulkonäölle joka meitä suomalaisia kuulemma piinaa....siis, hävettävät läskit suomi-turistit tuulipuvuissaan.

  En koskaan en ikinä ole hävennyt suomalaisuuttani, ainut mistä hieman närkästyin kun eräs Saksasssa oleva italialainen kapakoitsija nimitteli meitä ryssiksi, koska kuulema englannissamme oli sama aksentti kun ryssillä.
   
 5. sp Vierailija

  No Lordi on parasta mitä viisuille on tapahtunut vuosikymmeniin. Millekään ""suomi-kuvalle"" tai menestykselle kansainvälisessä musiikkibisneksessä sen sijaan euroviisuilla ei ole merkitystä. Vai vaikuttaako kuvaanne vaikka Belgiasta heidän viisuedustajansa.

  Ja musiikkibisneksen näkökulmasta viisuilla on korkeintaan negatiivinen merkitys. Vai kuinka monta kansainvälistä uraa, siis merkittävää sellaista, on luotu viisujen kautta sitten Abban. Nada, zero. Sen sijaan lopullisesti uransa voi siellä kyllä tuhota.

  Huumorimielessa ja viihdeohjelmana viisut toki täyttävät paikkansa, mutta eivät ole sen enempää.

  Ja jos joku ""häpeää olla suomalainen"" visujen takia, niin jotain on kovasti pilessä silloin tällaisen ihmisen maailmankuvassa.

  Kiitos Lordille, että viimeinkin joku toi eloa ja hämmensi tuota viisumeininkiä.

  Hevi on kuitenkin huonoimmillaankin parasta :)
   
 6. mami Vierailija

  No tuo oli kuitenkin huonoa heviä. Ei europliisu, mutta naamioitunutta sontaa.
   
 7. -HJN- Vierailija


  Tuossa aamulla töihin ajaessani kuuntelin YleX musiikkiantia ja radiosta tuli modernia heviä, jäykähköstä rumputyöskentelystä päättelin ryhmän olevan Lordin. Katos kummaa, kun samalla löysällä metallipotkulla soitti alan kärkinimi Children of bodom, joka ainakin Alexi Laihon kitarroinnin myötä nostettu vähintään Slayerin tasolle.

  Toki Lordi ei ole bändinä ole mikään thrash metalin ykkösnimi maailmalla se paremminkin, glam rock, hard rockin ja thrash metalin risteytys, siis ”Kiss” mallia 2006 pelifantasia naamion.
   
 8. -HJN- Vierailija

  Tuohon äskeiseeni vielä jatkaisin, ettei tule väärinynmärtämystä ja kateutta: Olen itse melkein puoliammatilaismuusikko. Soitan Himalaya -nimisessä suositussaa yhtyeessä ja olen toiminut erään huippuartistin roundarina. Tämä vaan selitykseksi kiinnostuksestani Euroviisuihin.
   
 9. -HJN- Vierailija

  ""Tuohon äskeiseeni vielä jatkaisin""

  Minulla (HJN) ei ole mitään tekemistä tämän perässä -hiihtäjän kanssa, milloin hän esiintyy HJN nimimerkillä milloin Bossina.

  Jos puhutaan asiaa en ole koskaan ollut puoli tai kokopäivä toiminen muusiikko, en myöskään roundari, enkä ole näin missään edes kirjoittanut.

  Sen sijaan olen elättänyt perheeni ja myös itseni elektroniikan ammattilaisena, suunnitellen erilaisia äänentoistolaiteita - ja järjestelmiä mitä erilaisempiin tarkoituksiin.

  Voit selittää näille kavereille, miksi levittelet perättömiä juttuja internetissä:

  http://www.mikrokamari.fi/himalaya.html

   
 10. su Vierailija

  Euroviisut on ollut ponnahduslautana ainakin eräälle ranskalaisnaiselle, joka hyvin nuorena lauloi euroviisuissa, sieltä hänet kekkasi nykyinen miehensä. Nimi hukka kun k... lumeen, vaikka se pitäisi tietää kun itsellänikin on muutama tämän naisen levyjä. Jos nyt joku muistaa, kirjoita heti. Siis hän asuu nykyisin käsittääkseni Kanadassa. Lordista ; todennäköistä on että menee vääriin kisoihin, tuskin nuo kisat nuoria muutenkaan kiinnostaa. Hevi on kyllä hyvää kun se on hyvää, Lordi ei!
   
 11. -HJN- Vierailija

  Ei Lordi sinne musiikilla ole mennytkään. Lordi on varsin moderni tuote, aikansa ilmiö, sekoittaen; show-tekniikan, huippumaskeerauksen, hevimusan ja peli-örkkien maailman.

  Toki Lordi on kaukana Abba-ilmiöstä, mutta aikakin on toinen, Björnin & Bennyn musiikki elää ja voi hyvin, tuskin Lordinryhmä tekee iki-vihreitä.
   
 12. Helmi Vierailija

  -

  [Edited by: admin on 17.3.2006 7:48]
   
 13. -HJN- Vierailija

  Kiitos ylläpidolle asiallisesta toiminnasta!
   
 14. Helmi Vierailija

  Heh, heh... Nyt meni itseltänikin ohi, mitä ""minä"" olin käynyt täällä niin rajusti kirjoittelemassa, että piti vallan poistaa. Liekö dementiaa?

  Mukavaa viikonloppua kaikille niille, joiden elämän sisältö on muutakin kuin netissä lainatuilla nimimerkeillä hörhöily!
   
 15. -HJN- Vierailija

  Moderoinnissa on se pahapuoli jos suorittaja ei ymmärrä missä mennään menee abortissa lapsi pesuveden mukana.
   
 16. mami Vierailija

  Olisin halunnut omaan kommenttiini lisätä sen , että Lordi ei nyt ole ihan kehno( jos ei tarvi meikäläisen katsella)soittopuolella, mutta nuo laululliset ansiot, kun ajatellaan vaikkapa vanhaa kunnon Led Zeppeliniä tai Deep Purplea, jäävät järkyttäväksi epämääräiseksi örinäksi. Tämä nyt lipuu matkustelusta kauas, mutta ovathan nuo kisat toki Ateenassa, jossa meillä ainakin asuu kreikkalais-saksalainen euroviisuistakin kiinostunut ystäväperhe, enkä tätä suomitervehdystä olisi halunnut heille lähettää.
   
 17. Ville Tuikku Vierailija

  Joopajoo,Led Zeppelin,Laardi ja euroviisut.Hei pientä rajaa.Luuletko,että Plantilla ja Pagella olisi joskus ollut kiinnostusta moiseen paskaan kuin euroviisuihin tai että jotain Laardia voisi muka tuollaisiin verrata.Ainoa tapa tälle porukalle päästä vähän esille ei siinä mitään.Nyt jo saanut pirusti mainosta.Suomessa olis vaan 1000 parempaakin bändiä.
   
 18. music Vierailija

  Tämä on matkailupalsta, ei musiikkipalsta.
  ""Euriviisut"" on eräänlainen musiikkikisa.
   
 19. Ateenaan? Vierailija

  Pääsääntöisesti musiikki on taitolaji:
  -Children of Bodom
  -roudarina
  -Lordin ryhmä
  -ikivihreitä
  -äänentoistolaitteita
   
 20. eagle Vierailija

  On liikuttavaa miten kannat huolta suomikuvasta kreikassa. Samoin on huvittavaa miten kannat huolta kreikkakuvasta suomessa. Molempien kun pitäisi olla mielestäsi säröttömiä.

  Eiköhän jokainen matkailija luo suomikuvaa omalla käyttäytymisellään,ei siihen kuvaan vaikuta jotkut euroviisut tai lordit. Vai pelkäätkö saavasi haniassa huonoa kohtelua jonkun viisun takia. Eiköhän siihen tarvita hiukan enemmän,esim kukistaminen kreikka MM- futiksen loppuottelussa numeroin,suomi-kreikka 6-0.
   
 21. -HJN- Vierailija

  *Vai pelkäätkö saavasi haniassa huonoa kohtelua jonkun viisun takia*

  KYLLÄ, jos tämä sinua helepotta.
   
 22. eagle Vierailija

  Ei se minua HELEPOTTA,kun en usko sillä olevan mitään vaikutusta.

  Olen kyllä hämmästynyt siitä,miten huonona pidät kreikkalaisten arvostelukykyä.

   
 23. Ulkomaalainen Vierailija


  Eikö se ole hälläväliä, miten joku naamiomies pärjää Ateenassa. Kyllä Suomi sen kestää! Kun katson tämän topicin kirjoittajalistaa, niin joka toisen tekstin kirjoittaja on sama nimimerkki. Hänkö on kovin huolestunut Suomen maineesta?
   
 24. eagle Vierailija

  Hän on huolissaan ylipäätään kaikesta negatiivisestä,mitä tulee kreikkaan. Hänelle kreikkakuvan ylläpito on oikea sydämen asia. Se on kuin tyvenen järven kuvajainen johon ei saa koskea sormenpäälläkään ettei kalvo rikkoudu,ja lumous haihdu.
   
 25. maire Vierailija

  Hyvin osunut kuvaus hepusta:))
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti