Hae Anna.fi-sivustolta

Exän sukulaisten hautajaiset

Viestiketju osiossa 'Ihmissuhteet' , käynnistäjänä vierailija, 27.01.2020.

 1. vierailija Vierailija

  Hei, olen saanut täältä asiallisia kommentteja aiemminkin. Tällä kertaa aiheeni koskee mieheni exän sukulaisten hautajaisiin osallistumista.
  Miten kauan eron jälkeen teidän mielestänne osallistutaan exän sukulaisten hautajaisiin? Mieheni ainoastaan on kutsuttu ja olisi se minusta outoa osallistua jonkun tuntemattoman henkilön hautajaisiin. Yhteisiä lapsia miehellä ei ole exän kanssa, eivätkä he pidä aktiivisesti yhteyttä.
   
 2. vierailija Vierailija

  En ymmärrä ihmisiä, jotka tuppautuvat exiensä sukulaisten mihinkään juhliin. Kun ero tuli niin sen jälkeen en ole tunkenut itseäni ex mieheni tai nykyisen mieheni perhejuhliin. Poikkeuksen tekee aikuiset lapsemme jos he pyytävät erityisesti niin sitten muuten ei.
   
 3. vierailija Vierailija

  Riippuu tietenkin siitä, minkälaiset suhteet tuohon edesmenneeseen sukulaiseen ovat olleet. Kyllähän ystävyydet voivat säilyä exän sukulaisiin, vaikka puolisosta olisikin erottu.

  Kysyjän mies on siis kutsuttu hautajaisiin, mutta (ei tietenkään) tätä uutta puolisoa, sillä eihän tällä ole mitään suhteita edesmenneeseen, kuten ei myöskään sukuun.

  Oletko jotenkin mustasukkainen, vai miksi kyselet tämmöisiä??
   
 4. Varmaan olen osittain mustasukkainen ja ihmettelen vaan, miten ihmiset suhtautuvat asioihin eri lailla. Itselläni ei tulisi mieleenkään kutsua exääni omien sukulaisten hautajaisiin. Lähinnä kaipasin muiden kokemuksia ja mielipiteitä asiaan, sehän on keskustelua...
  Mieheni ei ole pitänyt yhteyttä exän sukulaisiin, eikä ole enää ainakaan kovin läheinen heidän kanssaan. Aikoinaan varmaan oli. Mutta erosta on jo monia vuosia, niin tämä ihmetyttää minua.
   
 5. vierailija Vierailija

  Hautajaisiin lähettää kutsun vain vainajan lähiomaiset. Jos kyseessä oli vaikka exän lähipiiri niin voi olla että tämä miehesi oli jollain tavalla tärkeä hahmo jossain vaiheessa vainajan elämää. Hautajaisiin ei tarvitse osallistua vaikka kutsu tulisi, on kuitenkin järkevää lähettää vaikka suruadressi.
   
 6. vierailija Vierailija

  Juurikin näin.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti