Hae Anna.fi-sivustolta

Farmarit saivat tuomion

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 07.01.2019.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 739
  Saadut tykkäykset:
  0
  Monien vuosien häirinnän jälkeen kaksi minkkifarmaria suivaantui militantteihin eläinsuojeluaktivisteihin, jotka tekivät iskuja tilalle. Naapuri soitti sukujuhlien aikaan Hjon lähistöllä sijaitsevaan maataloon ja kertoi, ettei kaikki ollut kohdallaan minkkifarmilla. Ryhmä mustiin pukeutuneita naamioituneita juoksi rakennusta ympäri, mutta tulivat hallista ulkona odottavaan autoon, kun naapuri tuli autollaan lähemmäksi.

  Kaksi veljestä lähtivät jahtaamaan eläinaktivisteja, joita epäiltiin hyökkäyksestä tilalle. Lopulta saivat kiinni hyökkääjät ja löivät henkilöauton tuulilasin säpäleiksi. Sitä ei olisi saanut lain mukaan tehdä, sillä epäily hyökkäyksestä tilalle ei antanut oikeuden mielestä lupaa särkeä mustiin pukeutuneiden auton tuulilasia.

  Minkkifarmareiden mukaan eläinsuojeluaktivistit päästivät irti luontoon 1 500 minkkiä, sillä kaikki eivät ehtineet karkuun, vaan ne saatiin kiinni sisätiloista. Yhteensä eläimiä oli 5 000. Yksi jopa tunnusti vierailun sen jälkeen, kun poliisi tunnisti hänen merkkipuseronsa olevan sosiaalisessa mediassa todisteena käynnistä farmilla. Ei ollut sanojensa mukaan tiennyt, että tarkoitus oli päästää minkit irti.

  Yhtäkään eläinsuojeluaktivistia ei tuomittu lainkaan, mutta farmarit saivat alimman mahdollisen sakkotuomion, koska rikkoivat tuulilasin epäillyiltä hyökkääjiltä. Ja farmarisuvun hautakin oli häpäisty, vaikka se sijaitsi eri paikkakunnalla. Väkivalta tuotti myös tulosta, sillä minkkifarmi luopuu elinkeinostaan.

  Aiheen lyhennelmään antoi:


  https://www.expressen.se/gt/minkfarmarna-gick-till-attack-efter-flera-ar-av-trakasserier/
   
 2. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 739
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ruotsissa ei siis joudu tilille, jos haudan häpäisijää ei saada kiinni, eikä kyetä jäljittämään uhkauksien jättäjää. Tilalle tehtyjen iskujen vuoksi luontoon pääsi myös minkkejä, jotka eivät kaiketi ole ruotsalaiseen luontoon alkuperäisesti kuuluvia eläimiä. Arvattavasti etsivät ruokaa luonnosta, kun eivät saa sitä tarhureilta.

  Yrittäjät luopuivat elinkeinostaan ja saivat lisäksi sakot, kun rikkoivat tuulilasin mustapukuisilta, joita epäilivät tihutyön tekijöiksi tilalla.

  Ruotsissa poliisi ei kaiketikaan lähde liikkeelle, jos vuoro on juuri sillä hetkellä päättymässä, kun apua tarvitseva soittaa. Kun viimein saadaan selvitettyä tapausten kulku, havaitaan, että rikollinen onkin hän, joka pyysi poliisit paikalle. Virkavalta on selkeän byrokraattinen yksikkö, mikä oli havaittavissa myös Olof Palmen murhan aikoihin.
   
 3. vierailija Vierailija

  Täällä ei kannata puolustaa omaisuuttaan, siitä voi itse joutua syytteeseen. Antaa vain toisten ottaa ja tuhota kaiken minkä voi ja korkeintaan katsoa vierestä.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti