Hae Anna.fi-sivustolta

Finnair myy vanhat romut TuiFlyNordicille

Viestiketju osiossa 'Rantalomat' , käynnistäjänä akka, 05.07.2006.

 1. akka Vierailija


  "35-vuoden mittainen DC-9/MD-80-aikakausi saa päätöksensä viimeisen kahden MD-80-koneen jäädessä eläkkeelle. Osa entisistä Finnairin MD-80-koneista lentää edelleen Finnairin ruotsalaisessa tytäryhtiössä FlyNordicissa".

  Hyviä lentoja vaan Finmatkojen matkoilla....
   
 2. Matkatoim.virk. Vierailija

  Ensinnäkin Tui on saksalainen yhtiö, eikä sillä ole mitään tekemistä FlyNordicin kanssa. Hohoijaa taas näitä kaikkitietäviä besserwissereitä..
  Fly Nordic on ruotsalainen halpalentoyhtiö. Ihan vaan tiedoksi.
   
 3. jwatti Vierailija

  Joopa joo, Ennen kommentteja kannattaisi tarkistaa matkojen lentolistat,
  onko ko. matkoilla mukana kyseistä konetyyppiä , sekä ottaa selville se että mikä yhtiö lentää kenenkin koneilla ja millä konetyypillä. Silti hyviä matkoja kaikille.
   
 4. Mai Vierailija

  Puhut puuta heinää, TUI on saksalainen yhtiö.

   
 5. ```Pertsa Vierailija

  Eli nuo Finnairin vanhat koneet tulevat Fly Nordicin käyttöön joka ei ole sama kui Tui Fly Nordic. Finnmatkat lentää lentojaan Tui Fly Nordicilla. Tui Fly Nordicin merkin alla lentää monia muita lentoyhtiöita eri maista esim. Britannia Airways ja Jetair. Eli käytännössä saatat nähdä Tui Fly Nordicin koneen jona kyljessä lukee joko esim. Jetair tai Britannia.
   
 6. tui tui Vierailija

  Tjäreborg siinä koneen kyljessä kyllä luki...eikös ne ole kaikki uudestaa sinisiksi TUI:n värien mukaan maalattu, vanhatkin koneet.
  MAi Finnmatkat on kyllä osa TUI konsernia, kato vaikka FInnmatkojen sivuilta.
   
 7. -HJN- Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  90
  Saadut tykkäykset:
  0
  Antaisitteko koneiden omistajien ja muiden asiaankuuluvien interessien hoitaaa lomistanne tuo puoli ja keskittyisitte enemmän lomanvietton, eli pizzan ja oluen hintaan rantakuppiloissa.

  Tajuatteko, että lentobiznes on AMMATTIMIESTEN puuhaa, siihen ei peräkyllän ellien ja muiden taukkien täällä esitetyt kitinät vaikutaa.
   
 8. ```Pertsa Vierailija

  Vai että kyljessä lukee oikein Tjäreborg? Tjäreborg lentää kyllä My Travelilla. Ja koneiden kyljessä lukee isommalla punaisella tekstillä kyseisen maan oman matkajärjestäjän nimi (esim. Finnmatkat) ja pienemmllä koneen omistaja esim Jetair tai Britannia.
   
 9. akka Vierailija

  Kyllä siinä luki vaaleansinisessa koneessa Tjäreborg punasella eikä mitään muuta (Paitsi se Bamse sarjasta oleva piirroshahmo). Finnmatkojen sivuillakin lukee että lentoyhtiö on TuiFly Nordic eikä enää Britannia tms.(nimenmuutoshan se vaan on, vanhat koneet maalattu uudestaan). Käy vaikka bongaamassa kentällä.

   
 10. Katso tarkemmin Vierailija

  Kyllä on "akalta" tainneet silmälasit unohtua matkasta, jos "... luki vaaleansinisessä koneessa Tjäreborg punasella..."
   
 11. nainen Vierailija

  Akalla on syytä mennä silmälääkäriin, Koneissa ei ole ole mitään mainintaa TJÄREBORGista...
   
 12. ???- Vierailija

  -HJN- kuka lineekään, puhuu asiaan. Asiakaalla ei ole mitään tekoa kalustokauppojen kanssa. Ostakaa niitä matkoja ja maksakaa... se riittää.
   
 13. linee Vierailija

  Voi taivas taas palstapoliiseja. Jokaisella on vapaus kommentoida kirjoituksia haluamallaan tavalla. Joskus olisi parempi matkustaa ihan oikeasti.

   
 14. ```Pertsa Vierailija

  Akka lueppa viestini uudestaan! Koneen omistaja on Britannia tai Jetair! Kyljessä lukee isolla punaisella matkanjärjestäjä ja koneen omistaja pienemmällä! Peräsimestä ja siivenpäistä löytyy TUI:n merkit. KOneet on kyty useaan otteeseen "bongattua" lentokentällä. Sitäpaitsi tuo Bamse on Finnmatkoilla oleva lastenklubi, että ei löydy tjäreborgilta. Hanki silmälasit.
   
 15. Pertsalle kiitokset näsäilystä. Kyllä siinä koneessa luki Tjäreborg koska joukolla sitä ihmettelimme, en olis muuten kiinnittänyt huomiota, mutta kun matkustajien parissa tuli siitä äänekästä keskustelua koneeseen noustessa.
   
 16. akalle Vierailija

  Ettei vaan lukenut Fritidsresor? ;)
   
 17. pilot Vierailija

  DC-9 ja MD-80 koneet on todella hyviä kestäviä ja turvallisia koneita. Mekaanisesti paljon parempia ja luotettavempia kun uudet Airbus koneet millä Finski lentää!
  Kaipaan vanhoja hyviä päiviä...
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti