Hae Anna.fi-sivustolta

FitLine Restorate

Viestiketju osiossa 'Vaihtoehtoiset hoitomuodot' , käynnistäjänä karmeaa ainetta, 15.06.2006.

 1. älä ota riskejä Vierailija

  Ei ehkä kannata käyttää mitään lisäravinteita vuositolkulla. Kysy ainakin, mitä hinduyrttivalmistetta tuote sisältää ja mitä mahdollisia terveysvaikutuksia sillä on.

   
 2. Luulet siis, että henki ravitsee ruumista?
   
 3. varmuus parasta Vierailija

  Ikävä tuottaa sinulle pettymys. Yrtit ovat materiaa. Joihinkin häröilysuuntauksiin vaan kuuluu ajatus, että esimerkiksi raskasmetallit tai muut maksaa vaurioittavat myrkyt olisivat jotenkin terveellisiä. Kannattaa tarkistaa, tietääkö verkostojantterisi, mitä valmiste todellisuudessa sisältää.
   
 4. tavis vaan Vierailija

  Noita hivenaineita ja kivennäisiä saa ihan jokapäiväisestä ruuasta, jos ei ole anorektikko eli ei syö mitään.

  Liikasaantina ja varsinkin synteettisinä saattaa aiheuttaa ongelmia jossain vaiheessa.


  D3:sta kaikki tarvii lisää ja vähintään 20 mikroa päivässä.
   
 5. ruokaaa Vierailija

  FitLine Basics Plus

  Suolistolle vain parasta…
  Valikoiduista hedelmistä, vihanneksista ja viljaraaka-aineista, ravintokuiduista, elävistä maitohappobakteereista ja entsyymeistä sekä arvokkaista intialaisen Ayurveda-opin mukaisista yrteistä tulee rasittunut ruoansulatusjärjestelmämme saman tien moninkertaisesti saneeratuksi.


  kehon ravinto- ja vitaaliaineiden saantiin
  ylläpitää suoliston tervettä bakteerikantaa ja elävöittää ruoansulatusjärjestelmää
  vahvistaa elimistön omia torjuntamekanismeja
  sisältää runsaasti antioksidatiivisia vitaaliaineita
  sisältää imeytystä edistävää Ayurvedan mukaista yrttiaromia
  merkittävästi nopeampi ja suurempi biologinen käytettävyys
  matalaglykeeminen (vastaa uusinta tieteellistä tietämystä)
  patentoitu (Patent nro EP 1348343)
  erityisesti kehitetty luontaisia hedelmistä, vihanneksista ja viljasta saatuja kuituja ja ravintokuituja sisältävä tiiviste
  antaa tärkeitä liukenevia ja liukenemattomia ravintokuituja, sekundaarisia kasviaineita ja entsyymejä
  sisältää eläviä maitohappobakteerikantoja (Lactobacillus bifidus + Lactobacillus acidophilus)

  Maksaa n. 70€ / kk

  Eikö tuolla rahalla saa jo aika läjän kunnon ruokaa kaupasta?

   
 6. ruokaaaa Vierailija

   
 7. Nutrix Vierailija

  http://olli.posti.googlepages.com/nutrix.pdf
   

 8. Noista vain viimeksimainittu on vitamiini. Hivenaineet saa luonnollisesti ruuasta. Ja niitä ayurvedisiä yrttejä ei todellisuudessa tarvitse kukaan. Unohtakaa halaavien gurujen neuvot.

  Jos ihan oikeasti nelihenkisellä perheellä menisi vuodessa yli kolme tonnia verkostomarkkinoinnin tukemiseen turhien nappien ostamisessa, niin vähän voisi joku läheinen neuvoa elämänhallintaa.
   
 9. No miksikäs sitten Vierailija

  Minkä herran tähden sitten kansa sairastaa? Laktoosi-intoleranssia => keliakiaa, suolistovaivoja ja sairauksia, allergioita, atoppiaa, astmaa, verenpainetautia, DIABETESTÄ, näkö heikkenee ennen aikojaan, osteoporoosia jne.... MIKSI? Kun ravinnosta saa kaiken, ei pitäisi näitä vaivoja esiintyä.

   
 10. Fakta. Vierailija

  Sairastaa se kansa kalliin pilleripurkinkin kanssa. Tärkeintä on syödä oikein ja monipuolisesti, ei paikkailla laiskuutta tai huonoa omatuntoa pillereitä popsien ja verkostoa lihottaen.
   
 11. vaan kun ei ole Vierailija

  Vaan kun ravintomme ei edes sisällä mm. maitohappoja enää tarpeeksi, kun teollisuus on keksinyt tuhota ne. Vai väitätkö vastaan?
  Vilja ei sisällä enää kokojyväviljan ravintoaineita, kun ne karsitaan pitkän hyllyiän saavuttamiseksi pois tuotteista. Etkö todella tunne myllyteollisuutta?

  Kasvikset kasvatetaan teollisin suoja-ainein, miten kasvi sitten muodostaa niitä luonnollisia ravinteita suojaamaan itseään, kun sen ei enää tarvitse niitä muodostaa? Kasvien suojaravinnetason muodostuminen on täten vähentynyt. Miten ihmeessä se ihminen sitten saa ravinnosta kaiken, vaikka kuinka söisi hyvin?

  Kaikkihan syövät hyvin, mutta silti astma vaivaa, allergia vaivaa, laktoosi-intoleranssi vaivaa, keliakia vaivaa, maha ja suolisto-ongelmat vaivaavat.
   
 12. Onpa siellä taas lähteneet amalgaamit liikkeelle vai si-nivelkö painaa. Luettelemasi sairaudet eivät parane eivätkä ole estettävissä verkostopilsuja ostamalla. Verenpainetauti ja kakkostyypin diabetes liittyvät siihen,että syöt liikaa ja väärin etkä liiku ollenkaan. Osteoporoosiriskiä taas kasvattavat tupakka, viina, vähäinen liikunta ja vaihtoehtoinen ruokavalio. Myös kuolleisuuden lasku on johtanut siihen, että yhä useammat ihmiset voivat elää niin pitkälle, että luusto ehtii haurastua. Tosin myös kultaisina hyvinä aikoina näki luuston haurastumisen kumaraan litistämiä ihmisiä. Näön heikkenemisestä ennen aikojaan on vähän vaikea sanoa, kun et kerro, miten ja kuinka ennen aikojaan näkö on heikentynyt. Onko kyse normaalista ikänäöstä vai aiheuttaako hoitamaton diabetes näköongelmia? Onko ehkä juotu metanolia?

  Esittikö verkostojantterisi, että Fitlinen hippiyrtit voisivat estää astmaa, allergiaa ja suolisto-oireita vai mistä nämä muut oireet höpinääsi keksit?

   
 13. luomuruoka Vierailija


  Nyt kyllä liioittelet ja valehtelet.

  Just luin vuodelta 1956 olevaa ravinto-opusta ja siellä oli ravinteet täysin samaa luokkaa kuin finelissä.

  Ja mm. porkkanassa on nykypäivänä kalsiumia enemmän kuin 50-luvulla, samoin punajuuressa.

  D-vitamiinin puutos vaivaa lähes kaikkia.

  Sitä täytyy purkista syödä.

  Sitäpaitsi ympäristösaasteet aiheuttavat vaikka mitä, mutta siihen ei kalliit verkostomarkkinoinnin pulverit auta.


  Rutiköyhä maaperä, surkea ravinto
  Monesti kuulee väitettävän, että maaperä leveysasteillamme on niin köyhä, ettei terveellinen ravitsemus ole mahdollista edes niille, jotka syövät melko monipuolisesti.

  Sen sijaan pääasiallisesti tyhjiä koloreja tarjoava roskaruoka on todellinen syy vitamiinipuutoksiin. Jollei muuta ruokatottumuksiaan, on tietysti parempi napsia vitamiineja purkista kuin altistua puutoksille. Vitamiinivalmisteiden tulisi silloin olla mieluumin luonnollisia kuin synteettisiä.

   
 14. Mitä nyt on liioiteltu?
  [/quote]
  Just luin vuodelta 1956 olevaa ravinto-opusta ja siellä oli ravinteet täysin samaa luokkaa kuin finelissä.
  Ja mm. porkkanassa on nykypäivänä kalsiumia enemmän kuin 50-luvulla, samoin punajuuressa.
  [/quote]
  Et siis tiedä, mitä tarvitaan kasvin suojaravinteiksi, että se pystyy torjumaan kasvitauteja ja tuholaisia? Se suinkaan ei ole mikään kalsiumi.
  [/quote]
  D-vitamiinin puutos vaivaa lähes kaikkia.
  [/quote]
  Siis kuitenkin purkille, vaikka suomalainen ruoka kattaa kaiken? Mistäs se tuuli alkoi puhaltaa?
  [/quote]
  Sitäpaitsi ympäristösaasteet aiheuttavat vaikka mitä, mutta siihen ei kalliit verkostomarkkinoinnin pulverit auta.
  [/quote]
  Ahaa, siis ongelmasi onkin katkeruus. Joku verkostokatkeruus. Mitä tekemistä verkostolla on kasvin suojaravinteiden muodostumisen kanssa?
  [/quote]
  Rutiköyhä maaperä, surkea ravinto
  Monesti kuulee väitettävän, että maaperä leveysasteillamme on niin köyhä, ettei terveellinen ravitsemus ole mahdollista edes niille, jotka syövät melko monipuolisesti.
  [/quote]
  Niinkö, sekös se nyt onkin syyllinen siihen, ettei kasville kehity suojamekanismi kasvitauteja ja tuholaisia vastaan?
  [/quote]
  Et varmaan ole sitäkään kuullut, että allergioita on sitä enemmän, mitä sterillisemmissä olosuhteissa yritetään kasvaa ja lapsia kasvattaa? Lapsen pitää saada syödä sieltä lattialta kaikki kengän pohjista tuleva möskä, ja perheiden pitää hankkia kotieläimiä että lapsille kasvaa luonnollinen suojamekanismi, immuunipuolustus. Lapsen pitää kontia pihalla ja mättää suuhunsa ruohoa ja hiekkaa.
  Ja jos tämä on estetty, sitten vaan suojaa korottamaan antioksidanteilla. Se onnistuu myöhemminkin. Mutta kun haluaa olla allerginen, niin toki siihen on oikeus.
  [/quote]
  Sen sijaan pääasiallisesti tyhjiä koloreja tarjoava roskaruoka on todellinen syy vitamiinipuutoksiin. Jollei muuta ruokatottumuksiaan, on tietysti parempi napsia vitamiineja purkista kuin altistua puutoksille. Vitamiinivalmisteiden tulisi silloin olla mieluumin luonnollisia kuin synteettisiä.
  [/quote]
  Puutokset, kuka ne määrittelee? Nehän tulevat siinä ilmi, kun vaivat katoavat, ja ne eivät katoa näillä virallisesti vahvisteluilla vuorokausisaantisuosituksilla.
  [/quote]
   
 15. kummaa logiikaa Vierailija

  Näyttäisi keskustelun aiheena olevan verkostomarkkinoinnin keinoin myynnissä oleva hyödytön lisäravinneyrttituote. Jos sinun keskusteluun tuomilla kasvin suojaravinteilla ei ole mitään tekemistä aiheen kanssa, niin turha siitä on kitistä muille kuin itsellesi.
   
 16. ei ole tietoa? Vierailija

  Turha sitten on tosiaan kitista siitä, että miksi kasveissa ei kehity tietyt ravinteet kuten pitäisi.
   
 17. Suosittelisin, että ottaisit oikeasti asioista selvää, ettet kirjoittelisi noin noloja juttuja kuin nykyään. Et taida todellakaan tietää asioista yhtään mitään.
   
 18. speltti... Vierailija

  Siis kun ruuan ravinteet eivät ole vähentyneet 50 vuodessa.

  Miten kasvitaudit ja tuholaiset tähän liittyy. Niitähän oli ennen enemmän kuin tänäpäivänä.

  Ei kata kaikkea. Ottaisit asioista selvää. D3:sta tarvitaan, mutta ei se tarkoita, että mistään ei saa mitään.

  Ihmiset on kautta historian kärsineet D3-puutteesta, joka muuten aiheuttaa vaikka mitä. Ja sitä on syöty purkista ainakin 50 vuotta. Tutkimus ja tiede kehittyy, mutta siihenkään ei tarvii järjettömän kalliita verkostomarkkinoinnin basic ja vastaavaa syödä vuostolkulla.

  Miten tämä liittyy siihen, että porkkanassa on täysin samat ravinteet kuin 50-luvulla?

  Eli vika ei olekkaan ravitsemuksessa ja verkostomarkkinoinnin pilsujen puutteessa.

  Eikö se puute ollut hiekan syönnissä?

  Oiskos sulla jotain faktaa, että 4 henkisen perheen TÄYTYY laittaa 3000€ vuodessa verkostomarkkinointiin , sen sijaan että ostaisivat hedelmiä, kasviksia, marjoja ja täysjyväviljaa hiukan enemmän.


   
 19. eipä ole Vierailija

  No eipä tosiaan ole idiooteista puutetta.
   
 20. ei ole ei Vierailija

  No eipä tosiaan ole idiooteista puutetta.[/quote]

  No et sitten parempaa keksinyt ;)

   
 21.  
 22. Miksikäs Vierailija

  No et sitten parempaa keksinyt ;)

  [/quote]

  Miksikäs pitäisi luritella, kun on täydellisen tyhjentävä vastaus? Hyvä ilmaisu, kerrassaan naulankantaan.
   
 23. Hoplaa, joitakin lääkeitäkin joutuu käyttämään vuositolkulla, vaikka itse ei ole varma niiden hyödyllisyydestä. Jugurtista en luovu, koska maha toimii loistavasti eikä tuote ole sokerilla pilattu toisin kuin kaupasta saatavat "tervys"jugurtit.

  Pussin kyljessä ja esitteessä näkyy, mitä tuote sisältää ja selvällä suomen kielellä. Lääkkeiden sisällöt ovat sen sijaan latinaksi eli täytyy vain luottaa sinisilmäisesti lääketehtaisiin tai uppoutua kemianopintoihin. Eikös olekin kummaa, että moni luontaistuote, jolla on hyviä vaikutuksia, on päätynytsittemin lääketehtaiden valmistuksekseen ? Eli lääketehtaat teettävät osan tuotekehittelystään luontaistuotteiden kehittäjillä...

  Joten tulkoon kukin autuaaksi omassa uskossaan!

  Kieli poskessa - on terapeuttista väitellä tosikoiden tyhjänpäiväisistä asioista. Minkähän aihepiirin seuraavaksi valitsen? Vai esitänkö itselleni vastaväitteitä?

   
 24. kiinnostunut- Vierailija

  Näkeekö siitä, mitä ayurvedistä yrttiä valmiste sisältää?
   
 25. spelttiä.... Vierailija

  Nyt kyllä valehtelet.

  Mitähän lääkäri suosittelee "terveyden" tueksi?   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti