Hae Anna.fi-sivustolta

FitLine Restorate

Viestiketju osiossa 'Vaihtoehtoiset hoitomuodot' , käynnistäjänä karmeaa ainetta, 15.06.2006.

 1. provoa taas Vierailija

  Häröilytuotteita tekevien firmojen tilinpäätöksissä ei näy montaa euroa käytetyn tutkimukseen. Yleensä tuotteet pannaan myyntiin ilamn mitään tutkimuksia, ja sitten jännätään, kuinka monia siakas reklamoi maksansa tuhoutumisesta. kauppiaat vielä pelottelevat, että lääkärille ie sitten kannata puhua ostoistaan. Näin ei patologi osaa heti jäljittää, mistä myrkyt ovat elimistöön joutuneet.

  Moni luontaispilsutehdas myy hörhöille tavaraa, joka terveydenhoidossa on jo hylätty joko tehottomuutensa tai haittavaikutusten vuoksi.
  Usko ei tee autaaksi.

  Jos vanhat merkit pitävät kutinsa, niin seuraavaksi palaat si-nivelen virheasennon ja amalgaamihaittojen pariin.
   
 2. Kuulostaa jotenkin tutulta tuubalta taas. Lääkäri suosittelee sattumalta jotain ja sitten tulee HIRVEITÄ OIREITA, mitenkään tarkemmin kertomatta. Ihan kuin tämä olisi kuultu samalta lyyliltä jo mooooonta kertaa ennenkin. ;)
   
 3. Tässä lyylille Vierailija

  Käyppäs katsomassa www.tohtori.fi lääkepuolelta, ja lue haittavaikutukset kunkin lääkkeen osalta. Saas nähdä, aukeaako "lyylille" vai sulkeutuuko entisestään.
   
 4. Lyyli ei vaan osaa Vierailija

  Etkö oikeasti parempaan pysty? Kun luet lääkkeen mahdolliset haittavaikutukset, voitkin kehua kokeneesi ne kaikki? Ei ihme, ettet saa verkostokuraasi myydyksi. :)
   
 5. Mikä virka tällä linkillä? Ei sanaakaan Restoratesta.

  http://www.poliklinikka.fi/?page=1497210&id=7765835


  Voi, kun oikeesti löytyisi eri tuotteista, niin lääkkeistä kuin luontaistuotteista, faktatietoa niiden aiheuttamista ongelmista.

   
 6. Häröilytuotteita tekevien firmojen tilinpäätöksissä ei näy montaa euroa käytetyn tutkimukseen. Yleensä tuotteet pannaan myyntiin ilamn mitään tutkimuksia, ja sitten jännätään, kuinka monia siakas reklamoi maksansa tuhoutumisesta. kauppiaat vielä pelottelevat, että lääkärille ie sitten kannata puhua ostoistaan. Näin ei patologi osaa heti jäljittää, mistä myrkyt ovat elimistöön joutuneet.

  Moni luontaispilsutehdas myy hörhöille tavaraa, joka terveydenhoidossa on jo hylätty joko tehottomuutensa tai haittavaikutusten vuoksi.

  Sinulla on faktaa varmaan väitteittesi tueksi eli annapa linkkejä noihin tilinpäätöksiin ja terveydenhuollossa hylättyihin tuotteisiin, jotta minäkin vakuutun. Yleisluontoiset väitteet ovat höpöhön arvoista.

  Jos vanhat merkit pitävät kutinsa, niin seuraavaksi palaat si-nivelen virheasennon ja amalgaamihaittojen pariin.
  [/quote]

  Mitkä merkit?

   
 7. Lukutaito kunniaan Vierailija

  Käyppäs katsomassa www.tohtori.fi lääkepuolelta, ja lue haittavaikutukset kunkin lääkkeen osalta. Saas nähdä, aukeaako "lyylille" vai sulkeutuuko entisestään.
  [/quote]

  Mahdolliset haittavaikutukset
  Etkö oikeasti parempaan pysty? Kun luet lääkkeen mahdolliset haittavaikutukset, voitkin kehua kokeneesi ne kaikki? Ei ihme, ettet saa verkostokuraasi myydyksi. :)[/quote]

  En myy mitään

   
 8. suomalainen pässi etsii kaikista asioista vain huonoja puolia. jos käyttää restoratea, niin ei todellakaan kannattaa käyttää samaan aikaan muiden firmojen valmisteita. siitä voi todellakin tulla huono olo.

  itse olen käyttänyt activaattoria ja restoratea aamuin sekä illoin, ei ollut mitään ongelmaa. maha toimii ja energiaa riittää. seksi maistuu hyvälle kun jaksaa touhuta.

  mutta on ihan tyhmää kirjoittaa sivustoille jotakin paska läppää josta vain LUULEE tietävänsä ja olettaa olevansa oikeassa!
   
 9. kaikilla lääkkeellä on haittavaikutuksensa. Pässit!!!
   
 10. läppendaalia Vierailija

  kirjoitit kuitenkin.

   
 11. samalle lyylille Vierailija

  Ai, että lääkäri suosittelee sattumalta. Kyllä tosiaan arveluttavaa tuubaa tunget palstalle. Häiriköintisi on pohjaton kaivo. Ja tota samanlaista kakkelia olet ennenkin päästellyt. Etkö muualta saa tappelukaveria?
   
 12. voi turkanen Vierailija

  Olisiko tässä tapauksessa kyseessä ollut joku antioksidanttilääkäri?

   
 13. Just joo.. Vierailija

  antioksidantithan ne sivuvaikutuksia tekee. Hei haloo, onko sielä yläpäässä päässä ketään kotona?
  Vai kiksi lamput ei loista?
   
 14. Lyylipyylin iloksi Vierailija

  Haukotus. Päätit sitten piristää köyhää elämääsi nostamalla taas vanhoja tekstejä esiin? Olet sinä varsin epätoivoinen tapaus. Opettelisit edes myymään, niin ei tarvitsisi täällä itkeä.

  Tai sitten voisit kerran elämässäsi seistä sanojesi takana ja kertoa, mitä HIRVEITÄ OIREITA tulikaan tällä kertaa? Ai niin, mutta sen keksimiseenhän sinun lahjasi eivät riittäneetkään.
   
 15. marjajauhe Vierailija

  Kyllä.

  Synteettiset.

  Luonnollisia saa ruuasta.

  http://www.tohtori.fi/antioksidantti/

  Muutama superfood-valmiste:

  Spirulina Diet 100
  Vihreä Helmi C.G.F. klorella
  Bio-Strath elixir
  Vitaforce
  Aloe-Vera
  Green Magma
  Goji-marja
  Marjajauheet


   
 16. arja lehto Vierailija

  Tuntuu uskomattomalta. Oletkohan allerginen sitruunahapolle ? Minulla oli nivelrikko pikkusormessa, nyt sormi on täysin kunnossa ja olen vakaasti sitä mieltä että se on Restoraten ansiota, koska muita en ole käyttänyt ja itsestään nivelrikko vain pahenee. Minulle annettiin joskus vinkki, jos Restorate maistuu sitruunalle on vatsasi happo-emästasopaino kunnossa. Olen käyttänyt kohtuudella Fitline tuotteita kohta kai 10 vuotta ja olen ollut tosi tyytyväinen, vaikka en tienaakaan näillä "euron" hyrrää, on oma terveyteni kaikkein tärkeintä.
   
 17. aina vaan ivaamista Vierailija

  Mikä ihme teitä oikein riivaa? Aina vaan ivaamista ja toisten tyrkkimistä? Onko koulukiusaaminen edelleenkin vielä verissä vai mikä ihme teitä vaivaa?
   
 18. tosi oleellista Vierailija


  Sinulla varmaan oli jotain myönteistä sanottavaa. Ei vaan välittynyt.
   
 19. kiikuttaja Vierailija

  Kiikukutat kai kaikki ruoka-aineesi myös terveystarkastajalle, joista saat oireita. Tietenkin, koska ruoka-aineessahan se vika on, ei sinussa. Sinun ei tarvitse kohentaa tilaasi mitenkään vaan ruoka-aineet vaan selvitysrulettiin.

  Tarinasi oli naurettava. Kyllä todella mättää, sillä mihinkään purkin kyleen ei isketä kaikkea mahdollista, että jos niin tai näinm, niin tee sitten noin, ei sellaiset kaiken varalle mahdu minkään purkin kaikenvaraohjeisiin. Sen verran jo älliä olettaa käyttäjänkin päässä olevan, ettei uutta ainetta, mitä ei koskaan ole käyttänyt, ota täyttä annosta, vaan aloittaa pienen pienellä ripsulla.

  En ikinä ota mitään uutta ruoka-ainetta varauksetta, ettei voisi tulla jotain reagtioita. Ja reagtioita ei välttämättä seuraavilla kerroilla tulekkaan vaikka jollain kerralla tuleekin. Se kun riippuu niin siitä, mitä muuta on syönyt, mikä on elimistön antioksidanttitaso ja muu hivenainetaso. Kaikki kun vaikuttaa kaikkeen.

  Sehän on aivan sama juttu, kun pääset herkkupöytään, isket lautasesi täyteen hyvältä näyttävää herkkua ja alat lapioimaan sitä saneluaukkoosi, ja sitten toteat, että yäk, ei ollut lainkaan sellaista kun oletit.... Viisas kuitenkin ottaa alkuun pienen palan, ja hakee lisää, jos tuntuu suuhun sopivalle.
   
 20. Näitten luontaisina myytävien mömmöjen kylkeen ei ole aina painettu kaikkea, mitä sisältävät. Syynä on tietysti se, että purkeista löytyy synteettisiä myyntikiellossa olevia lääkkeitä, hormoneja, vaarallisia raskasmetalleja ja muita myrkkyjä.

  Kun luontaisnapeista näyttäisi tulevan vakavia terveyshaittoja, niin ilmoitusta viranomaisille vaan. Jos hyvin käy, niin valmistaja joutuu vetämään muutaman purkin takaisin kaupoista ja kestää aikansa ennenkuin sama tavara ilmestyy kauppoihin uudella nimellä. Kannattaa kertoa myös luontaispuoti- ja verkostomarkkinointituotteiden käytöstä omalle lääkärille ja pyytää, että näistä tulee merkintä asiakirjoihin. Jos maksa hajoaa tai tulee muita hassuja oireita, niin myrkytyksen syyn selvittäminen helpottuu huomattavasti.
   
 21. uusavuttomuus Vierailija

  Johan olemme päässeet jenkkiläisveljiemme ja sisariemme seuraksi heidän uusavuttomuusliigaan. Mitä ei ole ohjeissa luettu, se on sallittua. Järjen käyttö ei taas ole edes velvoitekkaan.

  Jos muoviämpärin ohjeissa ei lue, ettei saa laittaa kuumalle saunankiukaalle, sehän varmaan sinne laitetaan... muistan Kuningaskuluttajasta tällaisenkin tapauksen ja sitten asia vietiin oikein kuluttajalautakuntaan ja Kuningaskuluttajaan, kun ohjeissa ei oltu nimeenomaan kielletty muovisankoa saunan kuumalle kiukaalle laittamista.

  Jos ohjeissa ei lue, että aloita varovasti, pienellä ripauksella, sitähän ei tietenkään voi silloin tehdä. Testauksesta, että sopiiko tuo mulle, ei tule mieleenkään, kun ohjeissa ei niin sanota.
   
 22. ämpäriurakoita Vierailija

  Rinnastuksesi ontuu. Verkostojantterit myyvät asiakkaille rohdoksia, joiden turvallisuudesta ei ole mitään takeita ja joiden terveysvaikutuksia ei oikeasti ole selvitetty. On vähän sama kuin kauppaisi kiukaalle asetettavia muoviämpäreitä ja sitten varoittelisi, että pitää kokeilla ensin vaan pienellä lämmöllä.
   
 23. eikö hellitä? Vierailija

  Eikö luulotauti vaan ala hellittämään? On se mukavaa vaan tuudittautua olettamustensa lehtoon totuuksina. Mistähän verkostokurasta oikein höyryät? Oletko vetänyt vesiperän ja sitten luulet muidenkin syöksyneen samaan onnettomaan tilaan?
   
 24. Mikko101010101010 Vierailija


  Joo hieno homma! ÄLY JA VÄLÄYS....
  ÄLKÄÄ SYÖKÖ TOMAATTEJA AIHEUTTAA KROONISEN RUOKAPUTKEN TULEHDUKSEN MINULLA! SITTEN PÄHKINÄT, SOIJA, SINAPPI, HOMEJUUSTO, KAIKKI HERNEET JA PALKOKASVIT (PAVUT, LINSSIT JNE) ÄLKÄÄ KOSKAAN SYÖKÖ ,KOSKA OLEN VAKAVASTI NIILLE ALLERGINEN!
  hah
   
 25. myy Vierailija

  Meillä käytetty Fit Line tuotteita muutama viikko. Hyvänmakuisia litkuja ja jugurttia. Mitään oireita ei ole tullut. Itse olen aika perusterve ihminen, mutta isännällä on vaivaa jos jonkinlaista ja saa herkästi allergiaoireita lääkkeistä ja luontaistuotteista. Isäntä on myös hyvin skeptinen luontaistuotteista. Hän on kuitenkin nauttinut tuotteita ja on ollut yllättynyt, kun ei ole saanut tuotteista kutiavaa ihottumaa. Eli ketjun aloittajalle sanoisin, että kaikkea kannattaa koittaa, ennen ei voi tietää.
  P.S itsekin joskus ensiapuun joutunut reseptilääkkeen vuoksi
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti