Hae Anna.fi-sivustolta

Formulamatka

Viestiketju osiossa 'Yleistä matkailusta' , käynnistäjänä AaJii, 25.08.2008.

 1. AaJii Uusi jäsen

  liittynyt:
  24.08.2006
  Viestejä:
  36
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei!
  Kokemuksia formulamatkoista?? Ollaan lähdössä ensi kesänä, päämäärä on vielä auki. Kertokaa kokemuksistanne, jos olette käyneet jossain formulakisassa. Ei olla muutenkaan paljon reissailtu ulkomailla, mutta nyt on päätetty siis lähteä.
   
 2. Miksi???? Vierailija

  Miksi tukea tällaista älyttömyyttä. Useamman tiedän käyneen ja eivät mitenkään erityistä elämystä kokeneet saaneensa. Ulkomailla on paljon muutakin tekemistä, vieläpä samaan hintaan voi saada sata kertaa upeamman kokemuksen.

   
 3. Formulafani Vierailija

  On tullut eräänkin kerran käytyä, ja suosittelen kyllä ainakin kerran moisen kisafiiliksen kokemaan paikan päällä. Omat kokemukset rajoittuvat vain Euroopan alueelle (Saksa, Hollanti, Belgia, Unkari), mutta miksei sitä voisi lähteä pidemmällekin ja hoitaa homma esim. htenä lomareissun "retkenä"?

  Kannattaa olla ajoissa liikkeellä, koska mieleisiä lippuja ja majoitusta lähialueelta voi olla muuten vaikea saada. Ja aina parempi, jos on suhteita paikallisiin, niin voivat auttaa projektissa, mutta nykyäänhän netistä löytää vaikka mitä! Itse en suosittelisi matkatoimistojen valmiita paketteja, mutta jos ette ole paljon reissanneet, sekin on tietty ihan hyvä vaihtoehto.
   
 4. Silverstone Vierailija

  Englantiin ei kannata tulla, täällä on niin kallista. Yleensä myös tuona kisaviikonloppuna sataa ja siellähän sitten olet mudan keskellä. Päivä ei todellakaan ole sen arvoinen mitä tulee lippuineen, matkoineen, majotuksineen yms. maksamaan.
   
 5. Hungaro Vierailija

  Ite tuli käytyä vielä Häkkis-aikakautena pariinkin otteeseen Budapestissa ja ne reissut olivat ainakin ihan hintansa ja vaivansa väärtejä. Kysehän ei ole vain yhdestä päivästä, onhan vapaat harjoitukset ja aika-ajotkin. Tuskin on kaupunkia, joka ei yrittäisi turisteja kuppailla kisaviikonloppuina, mutta järki päässä kun kulkee, niin eipä siitäkään kannata sen kummempia murehtia! Noilla Unkarin reissuilla emme jääneet itse Budapestiin, vaan majoituimme Vacissa (oisko n. 20 km Budapestista) ja oli varsin viehättävä, rauhallinen ja jopa kohtalaisen edullinen paikka.

  Ei kun sekaan vain hankkimaan uusi "piste" kokemusten kirjaan! Netti käyttöön ja karttakirjaa tutkimaan!


   
 6. Sirpa P Vierailija

  Kerran on tullut käytyä Monzassa, eräs firma kutsui. Oli hieno elämys, myös oheisohjelmaa. Menen kyllä toisenkin kerran ja maksan reissuni itse, oli omanlaisensa kokemus. Monzaan vaikka toisen kerran!
   
 7. n48 Vierailija


  On tullut käytyä vuonna 1985 Hollannissa. Silloin se ei ollut vielä tällaista "showta", saatiin edullinen majoituskin Bed and breakfast -tyyliin kilometrin päästä radalta. Liput maksoi muutaman kymmenen markkaa. Päätettiin poiketa kun sielläpäin oltiin autolla kiertelemässä lomalla ja Keke oli kisaamassa.

   
 8. vierailija Vierailija

  Tämä on jo vanha keskustelu mutta kommentoin kuitenkin koska Silverstonessa tuli juuri käytyä.
  Mahtava reissu omatoimisesti tehtynä!Kaikki toimi hienosti, vaikka porukkaa oli paljon.Ei tarvinnut myöskään olla mudan keskellä vaan ilma oli suotuisa:)Upea kokemus!Uutta reissua suunnitellaan...
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti