Hae Anna.fi-sivustolta

Fortaleza Hotelli delphia classic resindense

Viestiketju osiossa 'Kaukomatkat' , käynnistäjänä matkaaja, 31.10.2004.

 1. matkaaja Vierailija

  Jos joku olis käynyt hotellissa olisin ilonen kommenteista.
   
 2. ninamaria Vierailija

  Itse olen myös menossa tähän hotelliin. Onko esitteen mukainen hotelli?
   
 3. koj Vierailija

  Joo, olin ko. hotellissa n. vuosi sitten. Hotelli on hintaansa nähden ihan hyvä. Huoneistot kaksioita, kaikki merinäköalalla. Kummassakin huoneessa pieni ranskalainen parveke, ilmastointi, tv, baari/jääkaappi. Sijainti vilkkaan rantakadun varressa keskustassa. Hotellin kohdalla rannalla ei ole palveluja, lähimmät rantabaarit lyhyen kävelymatkan päässä. Rannat, joilla rantatuoleja, lyhyen taksimatkan päässä. Aamiainen hyvä, tarjolla vähän tukevampaakin syötävää, jos hiukoo illan jälkeen... Lyhyt matka mm. Pirata-bariin. Kysykää lisää, jos tarvetta.
   
 4. mimma Vierailija

  Kiva kuulla hotellista juttua! Jos muistaisit vielä, oliko huoneissa hiustenkuivaajat? Millasta seutua hotellin lähistö noin muuten, turvallista liikkua myös ilta/yöaikaan?
   
 5. Mira Vierailija

  Olin viime vuonna tässä hotellissa ja uima-allasta olisin kaivannut. Muuten ihan OK. Hiustenkuivaajaa ei ollut. Aamiaishuone oli pieni ja usein oli joku astia, ruoka tai kahvi loppunut. Koputus vaan keittiön ovelle niin asia hoitui.
   
 6. koj Vierailija

  Hiustenkuivaajaa ei muistaakseni ollut (en ole aivan varma). Hotellin edessä on hiekkaranta ja ihan lähiympäristö on vähän karua (paljon hotelleja, ei paljon muuta). Hotelli on kuitenkin hyvällä paikalla kaupungin uuden ja vanhan osan välillä. Ja tosiaan kävelymatkan päässä iltamarkkinat, kalasatama, keskustan kauppakeskus ym. Rantakadun alue on turvallisinta aluetta koko Fortalezassa. Poliiseja varsinkin iltaisin runsaasti. Mitään rantaparatiisia ei kannata odottaa, kyse on kuitenkin miljoonakaupungista.
   
 7. rita Vierailija

  Palattiin eilen kyseisestä hotellista ja täytyy ilokseni kertoa kuinka hyvä ko hotelli oli. Vaikka hinnaltaan halvin, mutta paikaltaan hyvä suoraan rannalla. Vilkas liikenteinen tie vain välissä joten herkkäuniset korvatulpat mukaan. Aamiainen riittävän runsas tuoreine hedelmineen ja mehuineen.
  Meidän huoneesta rikkoutui jäähdytyslaite, josta kerrottiin heti respaan. Illalta tultiin retkeltä ja konetta ei ollut paikalla lainkaan ja soitto oppaalle. Alle kahden minuutin puhelun päättymisestä ovalla seisoi kaksi hotellin miestä lisätuulettimen kanssa melkein kaksin kerroin kyselemässä suvaitsisimmeko nukkua yön yli vain lisätuulettimen kanssa, koska jäähdytinkompressorin korjaaja tuo huomenna klo 10 koneen takaisin. Ja aamulla klo 10 kone todella tuli korjattuna. Todella nopeaa ja hyvää palvelua, sillä eihän meillä Suomessakaan saada kompuroita korjattua päivässä.
  Kaikin puolin myönteinen kuva jäi hotellista. Hiustenkuivaaja ei todellakaan tarvitse - parvekkeelle seisomaan ja parissa minuutissa tukka kuivuu...


   
 8. Armi Vierailija

  Olen menossa toisen kerran lomalle samaan hotelliin ja voin sanoa, että se on paras hotelli matkanjärjestäjältä Fortalezassa.Kaikilla merinäköala!Ystävällinen henkilökunta.Maukas aamupala.Toimiva hotelli hyvällä alueella eli ei ns.turistialueella.Mikä onkaan mahtavampaa kuin seurata parvekkeelta illan menoa...
   
 9. ninamaria Vierailija

  Olet oikeassa. Alueen paras hotelli!

  Aamiainen runsas ja jatkuvasti täydennettiin niin, ettei mistään ollut puutetta.
  Kodikas ja pieni ja kaikilla merinäköala, mukavaa. Ei tarvinnut olla ison hotellin jatkuvassa levottomuudessa. Parvekkeelta saattoi seurata brasilialaista elämää.

  Edessä oleva hiekka-alue ja ranta-alue siistejä. Ei barracan vinkuvia äänilaitteita. Nekin paikat muutaman minuutin matkan päässä.

  Ei hiustenkuivaajia, mihin tarvitset? Tuuli kuivattaa parvekkeella. Miksi menet suomalaista elämää viettämään sinne?

  Turvallista liikkua, kun et kulje kuin 'joulukoriste' , maan elämäntilanne huomioitava, mikä joskus näyttää suomalaisille olevan vaikeaa.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti