Hae Anna.fi-sivustolta

Geisha

Viestiketju osiossa 'Naistentaudit' , käynnistäjänä Lantionpohjajumppa, 30.04.2006.

 1. Tiia Vierailija

  Come löytyy ainakin tuolta...

  Come lantiopohjan lihasharjoituslaite
   
 2. LÖLLÖ Vierailija

  iitte oonko jo 14w miee haluaaisin Geishaksi mitten se on mahollistaa ja mistä voi ostaa niitä pukuja?
   
 3. Ana Tominen Vierailija

  Ketju on Vanha, mutta tähän ei olla vastattu. Ap ehkä jo todennut, että riippuu sen hetkisestä lantionpohjalihasten kunnosta, pallojen koosta ja painosta, että missä aktiviteetissa ne pysyvät sisällä. Sen toteaa kokeilemalla, että mihin menee millaisten pallojen kanssa mitä tekemään.
   
 4. Ana Tominen Vierailija

  Kaikille sopivia kuulia ehkä tosiaankaan ei ole. Riippuu lihasten sen hetkisestä kunnosta eli lähtötasosta. Jos jumppaa, niin kyllähän ne siitä vahvistuu!

  Allergisena huolehtisin, että kuulien materiaali on ok. En metallisia laittaisi edes kondomin sisällä. Metallisia, joista ei ole varma, ettei niissä ole nikkeliä, en suosittelisi kenellekään, siksi että se nikkeliallergia voi tulla kenelle vaan ja se altistunut kohta voi ikuisesti vaivata. Sitä paitsi, jos on allerginen, niin turha kumin käyttö voi olla arveluttavaa, koska kumi = lateksi voi olla vaikeasti allergisoivaa. Sen lisäksi kondomit ovat aika kalliita. Oletan, että ei-lateksisiakin on, mutta ne ovat sitten vielä paljon kalliimpia.

  Erilaiset kuulat vaativat materiaalinmukaista liukastusvoidetta, ettei esim. silikoni pilaannu. Emättimeen en laittaisi muita kuin laadukkaita liukastusvoiteita (kuulien ja muun mukaisesti); mikään muu ei sinne kuulu, ei edes neutraaliperusvoide, jota ei ole tarkoitettu limakalvoille, poikkeuksena Ceridalin lipolotion, josta gynekologi on sanonut, että on ok naisen limakalvoille, mutta tuskin sekään liukasteena.

  Ohjeissa yleensä neuvotaan jättämään kuulat lantionpohjan lihaksen alueelle eikä mahdollisimman syvälle (siellä jo lihas "loppuu") ja siinä sitten supistamaan lihasta. Eli tuosta niiden sijoittamispaikasta olisin eri mieltä ainakin isompien 3+cm kuulien kohdalla. Eri asia pienemmät painavat kuulat, joiden kanssa täytyy tehdä töitä siinä, että eivät valu lihasten "läpi", ennen kuin saa paremman pidon, joten niiden kanssa voi laittaakin syvemmälle ja silti tekee oikeiden paikkojen kanssa töitä.

  Sitten kun pienemmät kuulat ei valu läpi pitempien harjoitusaikojenkaan jälkeen, kun lihakset jo paremmassa kunnossa, niitäkin voi laittaa siihen lihasalueelle ja jumpata, pitää huoli, etteivät siitä valu alas. En osaa sanoa, että miten ne kevyet pienet kuulat toimii ja mitä niillä olisi tarkoitus tehdä. Niiden kanssa en näkisi pointtia laittaa ne mahdollisimman syvälle ja mitä sitten? Jos ne on niin kevyitäkin, että tulee ulos ehkä vain vatsalihaksia tehdessä tms. jos silloinkaan?

  Ehkä niin, että noita 3+ kuulia voi laittaa ihan syvälle ja silti jumpata noita lantionpohjan lihaksia, koska noin saisi sitten parempaa tuntumaa sille harjoitukselle, ennen kuin on jo vahvemmat lihakset ja pystyy ilman kuuliakin jumpan tekemään? Tai niin, että ne kuulat siinä lihasten kohdalla neuvotusti parhaimman tehon saamiseksi.

  Jos ne 3+ kuulat tuntuu lihasten kohdalla hankalilta, niin sitten liukastusvoidetta sopivasti. Jos silti vielä tuntuu hankalilta, niin pienemmät kuulat? ja katsoo, millaista painoa niihin. Olisko kuitenkin niin, että sitten se treenatumpi lihas sietää myös niitä 3+ kuulia ja pystyy niitä sitten työstämään? Näissä on jotain paradoksaalisia juttuja.

  Ana Maria
   
 5. Janetar Vierailija

  Tämähän on vanha ketju mutta mikäli joku pohtii tänä päivänä samaa niin ehdottaisin ostaa esim. https://www.huippukiva.fi/p/5990/satisfyer-balls-c03-single
  Nopea Huomaamaton toimitus, ei siis tarvitse murehtia huomaako joku sisältöä ^_^
  Tuossa on kolme kuulaa eri kokoisilla painoilla. Aloittelija aloittaa kevyimmästä eli sinisestä. Materiaaliltaan ihanan silkkiset ja mukavat sujauttaa sisään liukuvoiteen avulla. Itsellä päivittäin käytössä, suosittelen!
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti