Hae Anna.fi-sivustolta

Geishapallot

Viestiketju osiossa 'Elämänkatsomus' , käynnistäjänä Henna, 28.09.2005.

 1. Henna Vierailija

  Hei. Onko täällä ketää kuka olis käyttänyt tai käyttää Smartball Geishapalloja? Kuinka käytätte? Tuntuuko ne teillä koko ajan? Itelläni vaan ku kävelen tai jotain muuta teen. Meinaako ne tulla teillä pihalle? Mulla ne pysyy sisällä ilman ongelmia. Kertokaa hyviä vinkkejä jotta saan kaiken hyödyn näistä. Nää on ollut mulla vasta tämän päivän. Ja on vielä vähä hakusalla, hyvin kyllä sain ne sisään. Kuinka usein näitä muuten suositellaa käyttää? Viikossa kertoja? Päivässä? Kiitos kaikille vastaaneille.
   
 2. Memi Vierailija

  En itse oikein ymmärtänyt kuulien (ei siis pallojen) funktiota. Niissä on painot, ja lihaksia käyttämällä ne pitäisi saada pysymään sisällä. Ja kyllä kiitos, pysyivät vähän turhankin hyvin, oli vaikeuksia saada ne pois, eikä ne edes tunnu missään. Joten mikä niiden pointti on???

  Ohjeissa luki, että niitä pidettäisiin aluksi 10-20 min per päivä, korkeintaan viisi päivää viikossa... Ehkä palloissa on sama juju?

  Voisiko joku selventää meikäläisellekin noiden kuulien tarkoituksen? Kiitos.
   
 3. mistä Vierailija

  noita kuulia saa,apteekista? ja paljonko maksaa?
   
 4. tyytyväinen Vierailija

  Sellaset Smartballsit on olleet käytössäni hieman yli vuoden. Se mukana tullut ohje oli hyvin seikkaperäinen, ja alkuunpääsemiseksi tarkoitettu.
  Käytän esilämmitettyihin kuuliin runsaasti liukastetta ennen sisään laittoa. Näin kuulat ovat liukkaat liikehtimään emättimessä. Annan olla vain siellä tietyn ajan ja lihakset treenautuvat itsestään. Alussa totutellessa se oli melko lyhyt, jotain 10-20 min. Nykyään voin pitää kuulia muutamia tunteja, joskus koko päivänkin ovat olleet. Ohjeen mukaan olen pitänyt yhden vapaapäivän kuulista viikossa.
   
 5. } Vierailija

  Jos kuulat pysyvät liian hyvin sisällä eivätkä tunnu missään, ne ovat joko liian suuret tai liian kevyet. Suosittelen, että ostat halkaisijaltaan pienemmät ja/tai painavammat kuulat.

  Itselläni on sellaiset kuulat, joissa painoa voi säätää. (Myydään Instrussa, hinta 55?.) 5 gramman painon lisäyskin tuo jo selvästi lisää työtä lihaksille.
   
 6. montako Vierailija

  niitä kuulia on paketissa?pitääkö kaikkia käyttää yhtä aikaa sisällä?tyhmä kysyy:)
   
 7. n28 Vierailija

  Yleensä palloja on kaksi. Jotkut irrallisia, toiset narulla kiinni toisissaan. Itselläni kahdet erilaiset. Pieniä irrallisia käytän yleensä yhtäaikaa.
   
 8. kun Vierailija

  kuulat/pallot ovat instrussa ainakin noin kalliita 55 euroa niin sako niitä mistää halvemmalla. En raaski ostaa monenlaisia jos kulat eivät olekaan sopivan kokoiset tai painoiset.
   
 9. sopivat Vierailija

  Katsoppa www.toyheaven.fi osoitteesta näitä kuulia.
  tilasin sieltä sellaiset iloisen siniset 2 palloa narussa toisissaan. On ollut ihan hyvä ostos, ja olen pitänyt ahkerassa käytössä viime syksystä asti. Maksoivat muistaakseni jotain 16-17 egee.
   
 10. uusi asia Vierailija

  Mihin ongelmaan niistä on apua? Ei kait kukaan kuulat pyllyssä huvikseen kuljeskele.
   
 11. n.-41 v. Vierailija

  Auttavat lantionpohjalihasten voimistamisessa, ja sen kautta emätinlihakset (""ilolihakset"") myös tiukkenevat. Kuulemma myös tehokas tapa torjua pissanlirahtelu-vaiva.
  Pallot laitetaan emättimeen, ei pyllyyn. Yhtä helppoa kuin tamponin käyttö.
   
 12. vahvistusta Vierailija

  Pallot vahvistaa vatsanpohjan lihaksia, auttaa pissankarkailuun ym. Onko hoito kuuriluontoinen esim . käytetään 1 kk ,kun lihakset on vahvistuneet . Vai onko käytettävä aina että niistä on hyötyä ( vuosia eteenpäin).
  Kiitos vastaajille :)
   
 13. Lori Vierailija

  Auttaa vain käytettäessä. Samoin kuin muukin liikunta tai jumppa. Eli vaatii jatkuvuutta ja säännöllisyyttä, jotta tulos olisi pysyvä. Itselläni apteekista ostetut kalliit, kaikki samankokoisia, mutta eri painoisia. Eivät vain pysy yrityksistä huolimatta sisällä kun on lievä kohdunlaskeuma.
  Mutta lihaksia voi onneksi harjoittaa myös liikkeillä. Sekin vaan vaatii säännöllisyyttä eikä saisi olla yhtä taukopäivää enempää viikossa. Auttaa kyllä!
   
 14. } Vierailija

  Kuulia on yleensä 2 paketissaan. Jos ne ovat narulla kiinni toisissaan, ne pitää laittaa molemmat kerralla sisään, mutta jos ovat irralliset, voi käyttää yhtä kerrallaan. Joissakin paketeissa saattaa olla useampikin eri painoinen ja/tai kokoinen kuula, mutta tarkoitus on laittaa korkeintaan kaksi kuulaa kerrallaan sisään. Kannattaa lukea käyttöohjeet, niin tietää, mikä niissä omissa kuulissa on se idea.

  Instrun kuulista sen verran, että ovat vähän eri tyyppiset kuin nuo yleisimmät versiot. Niitäkin on kaksi kuulaa siinä paketissa, mutta tarkoitus on käyttää yhtä kerrallaan. Ensin otetaan käyttöön isompi, ja siihen laitetaan sopiva määrä painoja (vain kokeilemalla sen tietää). Ja kun isompi kuula kaikilla painoilla ei tunnu missään, otetaan käyttöön pienempi kuula, aluksi ilman painoja.
   
 15. N28 Vierailija

  Haluaisin kyllä harjoittaa niitä ""ilolihaksia"", mutta en ole minäkään oikein ymmärtänyt pallojen merkitystä. Isommat pallot eivät mahdu sisälle (vaikka upotin ne liukasteeseen, toinen jäi pöksyihin), ja pienemmät kuulat katoavat sisälle eivätkä tule ulos vaikka miten paniikissa hypin ylös-alas...

  Lisäksi mietin sitä että jos tuuppaan ne pienet kuulat sisälle (jos uskaltautuisin taas kokeilemaan), miten niitä liikutellaan sisällä koska pelkkä sisällä pitäminen ei tunnu tekevän mitään?
   
 16. Kana Vierailija

  Jos haluaa lihasten oikeasti vahvistuvan niin silloin ei kannata ostaa seksikauppojen leluja. Instrusta saatavat kuulat ovat todella tehokkaat vaikka hinta hiukan kirpaiseekin.
   
 17. hieman erimieltä Vierailija

  Seksikaupastakin saa laadukkaita geishakuulia, jotka on sopivia jatkuvaan treeniin. Pitää vaan osata vaatia, muuten voi saada niitä ""halpisleluja"".
  Kokemusta on yli 2:n vuoden ajalta silikonipintaisista värähtelevistä palloista. Ovat liukaspintaiset, ja hygienisesti helposti puhdistettavat. Värähtely kävellessä tehostaa lihaksien aktiivista treenausta.
   
 18. armi Vierailija

  Minkä hintaset nää pallot on?
  Miten nopeasti vaikuttaa? Huomaako mieskin eron?Sehän ois kiva se kun tuntuu väljältä värkki :(
   
 19. tiukkuutta Vierailija

  Seksikaupasta saa hyvät 15-20 eurolla. Itse maksoin näistä pyöreistä silikonipalloista 17,50. Ne smartballit (soikeat munan muotoiset) on hieman kalliimmat.
  Instrusta kyselin, ja siellä oli reilu 50 euroo 2:n pakkaus.
   
 20. Nainen Vierailija

  Minulla on ruotsalaiset Femina-kuulat ja ne ovat todella tehokkaat, 5 eri painoista, kevyin vain 20 g ja painavin 70 g. Niiden poissammisessa ei myöskään ole mitään ongelmaa, sillä jokaisessa on siima, josta sen voi vetää ulos. Samoin sisäänlaitto on helppoa liukkaan materiaalin takia, ei siinä mitään liukastusvoiteita tarvita.
   
 21. totta! Vierailija

  Memi puhuu asiaa!

  totta kun porkkana"" eikä ne edes tunnu missään. Joten mikä niiden pointti on???

  TOTTA!

  Siis mitä vittua naisille aina keksitään?! ja väittävät että ne tuntuu jossakin jos kävelet ja saat muka orkkuja niillä! vaikka ihan jokainen nainen tietää ettei ne tunnu yhtään missään!

  ja se joka väittää että MUKA tuntuu niin sanon minä sulle hey, älä valehtele kuule!!
   
 22. kuulakas Vierailija

  Toi edellinen taisi olla miehen, tai pojan kirjoittama.
  Eihän näillä kuulien käytöllä mitään orkkuja tehdäkkään. Minulla ne ovat emätinlihasten treenaukseen.
   
 23. Hölmö... Vierailija

  Miten ne saa pois, kun ei niissä ole mitään narua?En uskaltanut vielä kokeilla. Kuinka pian alkaa tulokset tuntumaan?
   
 24. Ohjeet Vierailija

  Tuolta löytyy kaikki tieto ja paljon erilaisia harjoitteluojeita geishapallojen kanssa ja myös ilman niitä:

  http://www.silikonitieto.net

  Klikkaa etusivun puolivälin alapuolelta otsikkoa:

  Laihdutus, Rakastelulihakset, Synnytyskuvia

   
 25. Instrusta Vierailija

  Ostin muutama viikko sitten Instrusta, 56€ kuulat lantionpohjanlihaksien treenausta varten. Kuulia on kahta erikokoista ja painoja lisätään kuulan sisään sen mukaan miten hyvin ne pysyvät sisällä. Kuulia pidetään päivittäin n.20min ja 3kk:den päästä viimeistään näkyvät. Näin sanotaan ohjeessa.

  Itselläni vaikutus näkyy jo nyt, saan voimakkaamman orgasmin ja olen huomattavasti märempi (olen aina joutunut käyttämään liukastetta). Miehenikin sanoo huomanneensa muutoksen, pystyn ja osaan puristaa voimakkaammin. Myös virtsan pieni karkailu esim. yskähtäessä on loppunut.

  Vaikka kuulien hinta oli kallis, ne ovat laadukkaat ja varmasti ihan oikeasti tarkoitettu kyseisten lihasten treenaamiseen. En menisi halpaan ja ostaisi ihan mistä vaan, ystävieni kokemuksia kuullen ovat saaneet ""sikaa säkissä"".
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti