Hae Anna.fi-sivustolta

GNLD

Viestiketju osiossa 'Vaihtoehtoiset hoitomuodot' , käynnistäjänä kokeilija, 06.11.2005.

 1. Eikä Vierailija

  Noin ei käy ainoastaan GNLD:llä vaan joka alueella työelämässä. Olit edustajana missä tahtojaan, niin tuo totuut on totta kaikkialla. Jos et kauppoja onnistu riittävästi saamaan, olet armotta entinen edustaja.

  Niin lähti tästä piiristä rehuedusajakin kuin leppäkeihäs, kun ei pystynyt riittävästi saamaan kauppoja. Eikä mikään huono kauppamies ollutkaan, mutta sellaista se on yritysmaailmaassa.
   
 2. Poikkeuslupako? Vierailija

  Jospa ,""Missä?"", selailisit vähän taaksepäin tätä ketjua. Saisit näkyviin kertomustani.

  Vai meneekö kysymyksesi hilseeni yli tavoittamatta tajuntaani?
   
 3. ressu Vierailija

  Tuo on täysin totta, mutta oikeassa yrityselämässä on myyjälle olemassa tietty alue jossa hän kauppoja tekee. GNLD:ssä ovat kaikki samoilla apajilla jolloin jossain saattaa olla markkinat jo niin täynnä ettei uusien distributorien värvääminen ole enää mahdollista tai tuotteiden myynti
   
 4. Juu ei Vierailija

  Juu, ei näköjään kestetä kritiikkiä, jos itse on munannut, sitä ei passaa kritisoida. Toisia on aina syyttäminen, peiliin ei voi katsoa.
   
 5. Muistappa Vierailija

  Että kirtiikkiä on kestettävä Sinunkin, sillä kirjoituksestasi paistaa läpi aikamoinen asiantuntemattomuus, musta tuntuu menttaliteeti.
  Kirjoitat asioista, joita et tunnu edes tietävänkään. Näyttää puutuvan yleistuntemus muilta sektoreilta kokonaan. Olet ollut mukana joskus, siis siihen aikaan, kuin isä lampun osti, ja tulitko edes oppimaan koko työskentelytapaakaan ? Kirjoituksestasi päätellen et.

  Olitkos niitä Petterin höynäytettäviä ? Sillähän se röyhkeä tyyli oli, joka on kaukana siitä tavasta, millä positiivisesti työskennellään. Petteri jätti jälkeensä kovin ikävää jälkeä ja pois potkittuna ymmärtää, mitä Petteri vieljeli omien mokiensa suojelua, johon ei varmasti yrityksellä ollut osaa eikä arpaa. Petterihän syytti siitä yritystä, kun itse eli holtittomasti ja jätti lakisääteiset velvoitteet hoitamatta.
   
 6. Mishka Vierailija


  Ovat ne varteen otettavia mutta pyytäisin että otat yhteyttä Anne-Maj Cajander
  S-Posti: anne-maj.cajander@hotmail.com
   
 7. luomua Vierailija

  Pelkkää rahastusta.

  Samaa laatua saa marketista monta kertaa halvemmalla.

  Ja ruokaa suuhun eikö pillereitä.
   
 8. Luomua vai? Vierailija

  Vaikka kuinka ruokaa pistäsit suihin, on osa, suurin osa ihmisistä sellaisia, etteivät pysty hyödyntämään kaikkea mahdollista ravinnosta, joka on lisäksi teollisuuden ja tehotuotannon köyhdyttämää, sekä lisäaineiden rasittamaa.

  Viljasta kuoritaan juuri se tärkein ravinto-osa pois, ja syödään suurimmaksi osaksi kuorittua viljaa, ja huijataan itseään, että nyt saan kaiken, kun syön viljaa. Kutienkaan nykyihmisistä kukaan ette syö juuri jauhettua viljaa, jossa olisivat myös alkioni osat mukana, joka on viljatuotteiden tärkein ravinto-osa. Niin ja kauoriosa myös. Mitenkän suukko menee, jos siellä kaurapuurossa on kuoriosaa, joita syljeksitään pois puuroa syödess?

  Se ei ole prosenttiakaan suomalaisista, joilla on mylly keittiön pöydällä, ja jauhaa jauhot suoraan taikinaan tai ruokaan. Ja leipoo itse jaumamistaan jauhoista. Nykyihmiselle grahamjauho on tuntematon käsite. Siinä on mukana myös alkio-osaa ja kuoriosaa, mutta hienostosuut eivät tätä jauhoa enää tunne.

  Viljasta, jos mistä, puuttuu paljon ravintoaiineita, koska syödään vielä kauan seisoneista jauhoista tehtyä ruokaa. Vitamiinit haihtuvat ilmaan kun jauhot seisovat.

  Ja entäs veispusseissa kasvatetut vihannekset (kasvihuone) ? Että niissäkö on tarvitsemamme ravinteet? Kyllä teollisuus saa ulkomuodoltaan tomaatit kasvamaan, mutta se sisältö? Makukin puhuu sen puolesta, mikä on saanut kunnon kompostimultakasvatuksen, ja sitä kautta monipuoliset ravinteet.

  Uskallan laittaa pääni pantiksi, että tämän päivän sekä vilja että vihannekset ovat aika kaukan esim. -50 luvulla kasvatetuista ravintoarvoltaan, siis jäävät rajusti jälkeen monipuolisesta ravintosisällöstään. Silloin ei Kemiraa käytetty kuin hivenen, mutta pelloilla oli komostiaumat, joissa valmistui joka vuodeksi eloperäistä lannoitetta kasveille.

  Meillä kompostoitiin monenlaista eloperäistä ainesta, joten hivenaineita, joita ihminen ei osaa valmistaa, saatiin eloperäisistä aineksista.
   
 9. lunastatko panttisi Vierailija

  Hieno juttu. Entä oletko valmis näkemään yhtään vaivaa selittääksesi, mitä tarkkaan ottaen tarkoitat ravintoarvolla ja mitkä ne ravintoarvot olivat vaikkapa keskimääräisessä 50-lukulaisessa syömisessä?

  Vai olikohan henkesi paneminen peliin sittenkin tyhjää uhoa ja arvotonta lätinää?
   
 10. luomua. Vierailija

  Ja synteettisillä pillereilläkö tämä ongelma hoidetaan?

  Ja nuo roskaruuan syöjätkö laittavat rahansa ylihintaisiin pillereihin, jotka ovat pelkkää rahastusta?

  Kyllä se raha menee kaljaan, tupakkaan ja roskaruokaan.

  Ravinteet
   
 11. Tulisoturi Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  2 521
  Saadut tykkäykset:
  92
  Hyviä tuotteita ovat vuosien kokemuksella voin sanoa. Kalliitahan ne tosin ovat. Samaa mieltä. Kumpa voisivatkin laskea hintaa (aikanaan olin jälleenmyyjänäkin.)
   
 12. Että mistä? Vierailija

  Niin, mistäpäs sitä luomua hankkii, kun tarjontaa ei ole. Ei ole täällä suunnallakaan ainuttakaan luomutuottajaa. Kaupoissa en ole luomuvihanneksia nähnyt.
   
 13. Näyttäisi olevan hyvälaatuisia kasviksia, juureksia ja hedelmiä joka marketissa. Ei se luomu-tarran puuttuminen niitä huonommaksi tee.

  Vai tarvittiinko vaan tekosyy puolustella lisäravinnekemikaalikauppaa?
   
 14. Arvoton pantti Vierailija

  Kovat on puheet kun luvataan pää pantiksi. Mutta sitten onkin hiljaista, kun pitäisi vastata sanoistaan. Ei sillä päällä tainnut olla paljon arvoa.
   
 15. ei nappeja Vierailija


  Pyydä kauppiaasi hankkiimaan.

  Käy torilla.

  Men metsään syksyllä.

  Hae okmenat naapurilta syksyllä.

  Järki käteen.

  Ja kyllä siellä marketissa ihan ne kotorehut on terveellisiä.
   
 16. Että mistä? Vierailija

  Jos luomusta puhutaan, torilla ei ole ollut, en muista koskaan nähneeni täällä LUOMUA. Ihan ovat normaaleita tavallisesti tuotettuja.

  Aika erikoinen metsä sulla, kun porkkanat, lantut, kaalit jne metsässä kasvavat.
  Miksi naapurilta, onhan niitä itselläkin.
  Mitäs se järki kädessä tekee, päässä sen kuuluu olla.
   
 17. nappeja vaan Vierailija

  Ahaa. Marjat ja kotimaiset hedelmät eivät siis kelpaa. Eipä olisi arvannut. Eli sinun täytyy mainostaa synteettisiä verkostomömmöjä, koska et ole löytänyt luomuna porkkanoita, kaalia ja lanttua? Voisitko ajatella, että kemikaalinappien sijaan ostaisit vaikkapa ihan tavallista kaalia, porkkanaa ja lanttua? Ravintoarvoltaan ihan samanveroista.
   
 18. mikä auktoriteetti Vierailija

  Kasvio ei ole tuttu mutta onko Sievinen se lösö jätkä, joka on ollut demarien ehdokkaana jossain? Selitäs vähän, millä tavalla verkostopilsut ja pesuaineet muuttuvat paremmaksi sillä, että sanotaan jonkun muunkin käyttävän niitä?
   
 19. Petos lautasella Vierailija

  Lukaiseppas kirja PETOS LAUTASELLA, alkaa avautua Sinunkin silmäsi halvasta marketinruoasta. Kyllä sieltä pääosin ostat PETOSTA LAUTASELLA, petät itseäsi.
   
 20. Petos lautasella Vierailija

  Lukaiseppas kirja PETOS LAUTASELLA, alkaa avautua Sinunkin silmäsi halvasta marketinruoasta. Kyllä sieltä pääosin ostat PETOSTA LAUTASELLA, petät itseäsi.
   
 21. Siis rahastukseen Vierailija

  Mikä ei olisi rahastukeen menevää? Et voi kertakaikkiaan elää siten, ettei joku toinen hyödy sinusta. Olet todella hypersairas tuon rahastusmaniasi kanssa.
   
 22. GNLD-rahastus Vierailija

  Verkostomarkkinoija siinä selittää itselleen, miksi tarpeettomien synteettisten nappien myyminen toisille on ok.
   
 23. Havupuun uutejuoma Vierailija

  Kaltaisesi superhyperahdistuneet inisivät havupuunuutejuomasta aivan samaa, kuin sinä täällä nyt GNLD:n tuotteista. Superhyperahdistus että joku hyötyy sinusta, voi herran pieksut sentään. Olipa tuote mikä tahtojaan, niin aina sama itku ja ininä.
   
 24. turhaa nappikauppaa Vierailija

  Taloudellinen hyötyminen olisi ihan ok, jos myös käyttäjät jotenkin hyötyisivät ostamistaan tuotteista.

  Näissä Goldeneissa ja vastaavissa verkostovedoissa hyötyjiä ei ole muita kuin pyramidin käynnistäjä. Alatasoilla pelaajat yrittävät nykiä puolituttuja ja sukulaisiaan mukaan verkostoon. Pelipoletteina toimivista kemikaaleista ei ole apua kenellekään.
   
 25. ja autokin vielä Vierailija

  Joo, lienee sama palsta, mistä edellinen kirjoitti havupuun uutejuomasta itkua ja rutinaa. Minun pisti silmään, että joku oli tosi katkera ja kitkerä, kun havupuun uutejuomayrityksen toimitusjohtaja ajeli mersulla. Ajatelkaas oikein mersulla, ja sitä pitää sitten sivullisen itkeä ja kitistä.

  Kyllä te ressukat osaatte kitistä ja narista. Onkohan mikään hyvin teillä?
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti