Hae Anna.fi-sivustolta

Goan kulkukoirat

Viestiketju osiossa 'Kaukomatkat' , käynnistäjänä vihaan koiria, 16.01.2004.

 1. vihaan koiria Vierailija

  Minua kiinnostaisi kovasti Intian Goa, mutta ongelmani on koirapelko. En sinänsä pelkää, että koirat hyökkäisivät kimppuuni, minusta ne vain ovat epämiellyttäviä terävine hampaineen ym.
  Eli onko Goassa paljon kulkukoiria, esim. rannoilla tai hotellialueilla?
  Lehmät ja muut eläimet eivät kauheasti haittaa, mutta nuo koirat.
   
 2. Anni Vierailija

  Joo kyllähän siellä niitä koiria näkyy, mutta eivät näytä olevan kovin kiinnostuneita ihmisistä..Rannoilla ne saattavat löhöillä aurinkotuolien alla. Koirat olivat mielestäni ihan sieviä ja hyväkuntoisempia, kuin esim. Thaimaassa. Rantabaareista saavat ruoan tähteitä. Hotelli alueilla koiria ei näkynyt! Suloisiahan ne koira-ressut olivat:)
  Paikalliset sanoivat, että melkein jokainen koira kuuluu jollekin..
   
 3. Koira Vierailija

  Heippa,
  jos todella pelkäät/vihaat koiria en suosittele Goaa. Goassa on todella paljon koiria, mutta yhdenkään koiran en ole nähnyt käyttäytyvän aggressiivisesti tai uhkaavasti ketään ihmistä kohtaan.
  Ainoa paikka missä koiria ei ole on yleensä aidattu hotellialue, mutta kun astut hotellin portista törmäät varmasti koiraan, kissaan, possuun, kanaan, kukkoon, lehmään ja moneen muuhunkin eläimeen, kadulla, rannalla, ravintolassa...
  Joten jos koirat ovat ongelma suosittelen harkitsemaan vakavasti muualle kuin Goaan matkustamista, on turha pilata omaa lomaansa. Toivottavsti löydät toisen yhtä antoisan matkakohteen.
   
 4. eläinrakas Vierailija

  Älä vain koirapelkosi takia jätä Goan matkaa väliin. Koirat
  kuuluvat Goan katukuvaan niinkuin muutkin eläimet. Siellä niitä ei potkita eikä rääkätä niinkuin monessa muussa maassa. Koirat voivat käydä haistelemassa mutta tuskin
  edes näyttävät purukalustoaan. Itse sain väkisin pidettyä
  näppini erossa niistä, olisin niin mielelläni silitellyt ja paiannut.
  Kun iltaisin kävelet kaupungilla ota taskulamppu mukaan. Koiria nimittäin makailee jalkakäytävillä,ne eivät lähde pakoon kun lähestyt. Itse olin astua mustan koiran päälle,onneksi näin lampunvalolla juuri ajoissa.
  Minä ainakin lähden uudelleen Goaan jo kolmatta kertaa, taidan olla koko kuukauden,mielestäni paras paikka tähän mennessä
   
 5. vihaan koiria Vierailija

  Minkä kokoisia nämä koirat yleensä on? Onko kauhean isoja vai sellaisia keskikokoisia? Pienet koirat ei niin kauheita ole, mutta varsinkin sellaset mustat suipponaamakoirat, en tiedä mitä rotua ne on.
   
 6. Matkalla Vierailija

  Hei! Etelä-Goassa ei ollut koiria. Ei ainakaan niin paljon, että olisin mitenkään kiinnittänyt huomiota. Tarkalleen ottaen, yhden näin: vieraillessamme taksinkuljettajamme kotona näimme pihalla komean rotukoiran, visusti narussa.
   
 7. Miisu Vierailija

  Kovin isoja eivät ole, sellaisia keskikokoisia sekarotuisia. Ihan kiltisti käyttäytyivät. Paljon ikävämpiä ovat lehmät, jotka tulevat rannalla syömään välipalahedelmäsi muovipusseineen!
   
 8. Jatta Vierailija

  Candolimin rannalla ei ole lehmiä!!! Kylläkin joitakin koiria, joiden omistajat työskentelivät shack:eissä.
   
 9. koirat Vierailija

  ymmärrän koirapelkosi,minulle sattunut eilatissa ja italiassa läheltäpiti tilanne.luulin että henki lähtee menin rannalle päin yksin mieheni jäi hotelliin.ne ovat reviiriensä perään ja jos satut menemään tietämättäsi sinne.en ole ikinä ennen eilatissa pelännyt niin.suomessa en pelkää koiria.muista matkavakuutus.
   
 10. Indiafan Vierailija

  Goassa on koiria. Useimmin niitä tapaa lekottelemassa varjossa rantatuolien alla. Ovat erittäin arkoja, koska paikalliset pojat ajavat niitä pois turistien luota. Monet koirat ovat leikattuja ja jos pentuja syntyy, käyvät eläinystävät hakemassa ne pois. Minusta ei ole syytä jättää Goan lomaa väliin koirien pelossa.
   
 11. peku Vierailija

  Galanguten alueella on koiria aivan liian paljon . Päivällä niistä ei ole mitään haittaa ,mutta pimeyden laskeutuessa koirat ""heräävät"" ja alkavat kulkea laumoissa. Syntyy aika epämiellyttäviä tilanteita koirien piirittäessä kulkijan .Kerran olen nähnyt koiran purevan erästä tyttöä jalkaan aivan syyttä . Tämä tapahtui ravintolassa. Koira sai kyllä porttikiellon loppuillaksi. Älä silti jätä menemättä Goaan koirien takia. Myös liikenteessä eläimistä on haittaa jonkinverran. Jos menet Galanguteen ,kerro Sepolle terveisiä.
   
 12. Peku Vierailija

  Jäi vielä mainitsematta että koirissa on PALJON kirppuja joten älä silittele niitä.
   
 13. monni vaimoineen Vierailija

  Tulimme Goasta 4.2.2005 perjantaina. Candolimissa oli riittävästi lehmiä. Iltaisin noin kello 17-18.00 aikoihin rannalle saattoi tulla lauma, noin 5-10 päätä. Ei haitannut menoa vaan oli ihan hauskaa. Yksi lehmä työnsi päänsä roskapönttöön, sai sen kaatumaan ja pyöritteli sitä pitkin hiekkaa kolmen koiran haukkuessa ympärillä. En kerinnyt ottamaan valokuvia, kun kamera oli kassissa.
   
 14. Pari kertaa ollaa Goalla käyty. Koiriin ei kannata kiinnittää mitään huomiota, antavat olla rauhassa. Ekalla Goan reissulla eläinrakas kaverini rupesi juttelemaan jollekin kulkukoiralle, kun oli niin söpö... koira kiitokseksi nosti jalkaa ja pissasi kintuille =( sen jälkeen ei paljon koirille juteltu vaikka söpöjä olivatkin =).
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti