Hae Anna.fi-sivustolta

Göteborg kyllästynyt rikollisuuteen

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 17.08.2019.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 224
  Saadut tykkäykset:
  1
  Göteborgin kaupunki haluaa palkata omia vartijoita, mutta tuomioistuimet ja poliisi kieltävät toiveen. Nykyisin Gustav II Adolfin patsas katsoo yli torin, missä huumekauppa on avointa - suoraan kunnantalon edessä. Kauppakeskus N0rdstan on yksi rikollisten olinpaikoista, joten naisista kolmannes hakeutuu kotiinsa muita reittejä turvallisuuden vuoksi. Göteborglaisista yksi kolmesta on ilmoittanut joutuneensa rikoksen kohteeksi ja yhtä moni on huolissaan rikollisuudesta.

  Viime vuonna ampumisissa kuoli kymmenen henkeä ja 27 loukkaantui. Tappava väkivalta on usein rikollisjengien välistä, mutta tavallisetkin göteborglaiset kärsivät siitä. Poliisit pohtivat siten, että he voivat itse palkata vartijoita, mutteivat halua sallia kunnalle virkavaltaista asemaa. Vakava rikollisuus vaatii poliisin huomion, minkä vuoksi pieniä rikoksia, kuten taskuvarkauksia, ei kyetä selvittämään.  https://www.expressen.se/ledare/polisen-hinner-inte-med-lat-goteborg-anlita-vakter/
   
 2. vierailija Vierailija

  Sehän on sitten vasemmiston utopia. Avointa huumekauppaa niin hinnat alenee.
   
 3. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 224
  Saadut tykkäykset:
  1
  Nuo poliisin perustelut vaikuttavat ontoilta, sillä huumekaupan pitäisi olla vakava rikos, eivätkä virkavallan edustajat saa sitä artikkelin mukaan kuriin. Voisi vartijoillakin mennä pupu pöksyihin, sillä huumekaupan suitsiminen on vaarallista, koska nuorten myyjien taustalla vaikuttavat usein isot tekijät, jotka kykenevät nykyään toimimaan siten kuin haluavat.
   
 4. vierailija Vierailija

  Kun on tarpeeksi rahaa niin voi jo lahjoa vaikka päättäjiä tai no sanotaan virkamiehiä. Helsingissä on sama ongelma, huumekauppa avointa ja tuntuu kuin tiettyjen tahojen suojeluksessa, koska poliisikaan ei siihen paljoa puutu.
   
 5. vierailija Vierailija

  Ei korppi korpinsilmää noki...
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti