Hae Anna.fi-sivustolta

GOLFMAILAT+kellot+vaatteet

Viestiketju osiossa 'Kaukomatkat' , käynnistäjänä Golffer, 29.11.2004.

 1. Golffer Vierailija

  olisiko kenelläkään tietoa golfmailojen hinnoista dubaissa? onko ne halvempia kun esim.tilaamalla englannista? jos joku sattuisi näistä tietämään niinkun oikeesti,olisin erittäin iloinen tiedosta!! ..ja lisäksi vielä tietääkö joku onko merkkikellot ( esim. tag.rado,rolex,omega...jne) huomattavasti halvempia kun suomesta ostettaessa(myyntihinta...EI pyyntihinta)? ..ja samoiten olisiko tietoa merkkivaatteiden hinnoista(boss,armani,versace...jne.)??

  kiitos todella paljon etukäteen kaikista vastauksista =) !!!
   
 2. matkailija Vierailija

  Jos aiot ostella juuri merkkivaatteita, niin luulen, että Dubai on sinulle sopiva lomakohde. Itse en ole mikään merkkihullu, mutta mieheni kyllä teki viimereissulla hyviä ostoksia. Yleensäkin mitä kalliimpi tuote, sitä paremman löydön voit Dubaissa tehdä. Aloita ostoskierroksesi vaikka Dubain suurimmasta ostoskeskuksesta, Deira city centrestä, siellä on aika hyvin merkkikauppoja yhden katon alla ja saat jonkunlaisen käsityksen ""tarjonnasta"".
  Itselläni ostokset oli aika suppeat, ostin kellon tuolta Deira city centrestä, Oriental Stores -ketjun liikkeestä. Tosin en mitään Omegaa (vaan Certinan). Tuollainen timanteilla varustettu keskiluokkainen kello maksoi 220 Euroa, ja aivan sama kello Suomessa Helsingin Stockalla 450 Euroa... Samainen ketju myy myös radoa, muita merkkejä en ikävä kyllä muista.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti