Hae Anna.fi-sivustolta

Grillihiili terroristien tulolähde

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 11.08.2019.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 331
  Saadut tykkäykset:
  3
  Grillihiili suosii terroristeja, sillä sitä tuodaan Afrikasta, missä se on tulolähde terroristiryhmille. Raaka-aineena käyttävät sademetsiä, joten makkaroita tai lihaa hiilillä grillaavat ovat tietämättään osallisia myös ympäristön pilaamisessa. Jos haluaa välttää sademetsien tuhoamista, voi ostaa luotettavasti ympäristömerkittyä hiiltä. Ruotsissa käytetään hiiltä tai brikettejä 20 000 tonnia vuosittain, joten kysymys on melko suurista summista.

  Aiheen antoi:

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/rAew0A/din-grillkol-kan-gynna-terrorister
   
 2. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 331
  Saadut tykkäykset:
  3
  Ruotsissa samoin kuin Suomessa on paljon hukkapuuta, mutta silti grillihiilet tuodaan sademetsistä, jotka eivät uusiudu samoin kuin havupuuvyöhykkeet. Ja samalla rahoitetaan terroristeja, joten voisi kuvitella, että muutos on tarpeen. Lisäksi grillihiilistä syttyy paljon tulipaloja erityisesti Ruotsissa, missä puuta on palanut tuhkaksi satoja hehtaareja. Hullu on tämä maailma, ei muuta voi tuumata.
   
 3. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 331
  Saadut tykkäykset:
  3
  Joku voisi kertoa ilmastoaktivisteille, että parhaimmin he säästäisivät luontoa, jos polttaisivat kotimaisesta puusta hiiliä. Sademetsät säästyisivät tuholta, eivätkä terroristit saisi rahaa uusien iskujen tekemiseen. Ilmastohysteria on samankaltainen yllyke nuorille kuin aikoinaan rotuhygienia oli ruotsalaisille, jotka kaivoivat vielä sotien jälkeen saameväen kalloja haudoista. Tosin muutkin taisivat tehdä samoin, mutteivat yhtä julkisesti.

  Lienee unelmointia saada ruotsalaiset toimimaan oikein, sillä heillä on pikemmin oivallinen kyky saada aikaan hysteria milloin mistäkin asiasta. Joskus sukellusveneistä tai ilmastosaiheista, joiden ratkaiseminen vaatii kansainvälistä yhteistyötä. Venäläiset tekevät ihan mitä haluavat arktisilla alueilla, missä tuli saa niellä metsiä ja sotilaat tehdä tuhoisia ydinkäyttöisiä asekokeita, eivätkä muut voi kuin ihmetellä menoa.

  Sitä sopii miettiä, voidaanko ilmastokysymysten innoittamina alkaa sota yksinvaltaisia valtioita vastaan, jos ne eivät muutoin suostu vähentämään päästöjään. Toivottavasti ei, vaikka kaiketi tuhotöitä on alettu joskus tehdä pelkän elintilan lisäämiseksi, joten maapallon tuhoon vedoten joku hurjapää voi saada yllytettyä kaikki samaan hurmokseen kuin Hitler aikanaan. Ilmeisesti ihmiset on helppo saada yllytyshulluiksi, sillä joukossa tyhmyys tiivistyy.
   
 4. vierailija Vierailija

  Grillihiilen alkuperä oli minulle täysin uutta tietoa, olin aina olettanut, että on suomalaista alkuperää, kun meillä puita riittää muutenkin. En tosin grillaa ikinä, joten ei koske minua ja valintojani, mutta hyvä tietää. Mahtaisiko muuten sähkögrilli olla ilmastoystävällisempi valinta...
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti