Hae Anna.fi-sivustolta

Gynekologi, Helsinki? Mehiläinen?

Viestiketju osiossa 'Naistentaudit' , käynnistäjänä tuutilullaa*, 05.02.2008.

 1. tuutilullaa* Vierailija

  Olen varaamassa aikaa gynekologille, aiempaa kokemusta ei Helsingistä ole. Ajan täytyisi olla erinäisistä syistä aika rajattuna aikana ja ainakin Mehiläiselle näytti olevan hyvin minulle sopivia aikoja.

  Onko kenelläkään kokemusta Mehiläisestä? Minkä hintainen tavallinen tarkastus + ultraus mahtaa olla? Vai olisiko muita ehdotuksia hyvistä gyneistä?
   
 2. femedalle Vierailija

  Aivan keskustassa on Femeda, joka on kokonaan gynekologiaan erikoistunut lääkäriasema.

  http://www.femeda.fi/
   
 3. Sunny* Vierailija

  Minä käyn Mehiläisessä gynellä Helsingissä. Ultrasta en tiedä, mutta sisätutkimus muistaakseni 70e ja papa 30e. Opiskelijabudjetilleni tuo on kallista, mutta mielelläni maksan asiantuntevasta ja ystävällisestä palvelusta. Olen löytänyt tuolta Mehiläisestä todella mukavan gynen, enkä enää muaalle sieltä vaihda :)
   
 4. koitettujuttu Vierailija

  Liputan Femedan puolesta !
  VAikak en olekaan vuosiin asunut enää Helsingissä,
  kävin aina Nykyisin Femedassa vastaanottavalla Jari Sjöbergillä.
  Asiantunteva ja erittäin asiallinen gyne.
   
 5. Maaliskuun Idus Vierailija

  En tiedä paljonko ultra pelkästään maksaa, mutta mulle tehtiin mammo ja ultra samalla käynnillä ja hinta oli jotain 80 ja risat.
   
 6. butterfly_ Vierailija

  Samaa hintaluokkaa taitaa olla yksityisellä. Itse olen vuosia käynyt jo Diacorissa ja voin suositella T**** R****.
   
 7. tsk tsk tsk Vierailija

  Ovatko kaikki Femedan gynekologit käymisen arvoisia? :) Varasin juuri ajan Arja Lipastille, ensimmäistä kertaa. Enkä tiedustellut edes hintaa, saa nähdä kuinka kalliiksi tulee..
   
 8. *--* Vierailija

  Hanna Kahila oli mukava ja asiallinen. Suositteleln, Forumissa.
   
 9. R-L Vierailija

  Mehiläisessä on aivan ihana gynekologi, Riitta-Liisa Heikkinen. Todella empaattinen ja asioihin paneutuva ja mikä minulle tärkeää: erittäin helläkätinen.

  Ultra maksoi 80 euroa kuukausi sitten.
   
 10. Vähänpihalla Vierailija

  Minua kiinnostaisi hinnat mehiläisessä ja femedassa? Ja vielä enemmän että kuinka nopeasti pääsee lääkärille?
   
 11. RingRing Vierailija

  Soita ihmeessä ja kysy sieltä.
  Osaahan nuo hinnat puhelimessakin sanoa.
   
 12. Vähänpihalla Vierailija

  sry. oon vähän ujo näissä asiossa, ni ajattelin jos olis päässyt vähän helpommalla jos joku ois tietänyt täällä jo infota.
   
 13. femedassa Vierailija

  Femedassa perusgynekäynti ilman ultraa tai näytteenottoa on 80 euroa, josta saa vissiin kelalta jotain pientä takaisin. En tiedä riippuuko lääkäristä, itse käyn Jari Sjöbergillä. Gynelle pääsee todennäköisesti ihan parissa päivässä tai samana päivänä, kuten yksityisille erikoislääkäreille yleensäkin, jos vain kiinnostaa seuraava vapaa aika. Sjöbergille joutuu yleensä odottamaan pari-kolme viikkoa koska hän ottaa vain yhtenä iltana viikossa siellä vastaan.
   
 14. ollaan-.. Vierailija

  Miksi tehdään ultraääni perusgynekäynnillä? Onko se rintojen vai...
   
 15. femedassa Vierailija

  Ultralla viittaan siis ultraäänellä tehtävään sisätutkimukseen, eli katsotaan ultraäänilaitteella että munasarjat ja muut värkit on siellä missä pitää ja terveen näköiset. Se maksaa siis erikseen ja itselleni se on tehty osana endometrioositilanteeni kartoitusta.
   
 16. KatjaH Vierailija

  Kävin Femedassa viime vuonna. Aika huono kokemus, koska minulta ei huomattu kystaa, vaikka se oli. Kuukuden päästä pääsin sattumalta toiselle gynekologille ja hän sanoi, että pitää leikata saman tien, jotta kystaa ei muuttuisi pahanlaatuiseksi!! Kuvitelkaa! Ja mitä olisi, jos mä oikeesti luottaisin siihen Kari Teramoon Femedasta!! Pelottavaa.....
   
 17. jenssi Vierailija

  olen koko ikäni ravannut paljon lääkäreissä jos jonkinlaisen vaivan takia ja luotan mehiläiseen asiassa kuin asiassa, aina osaavaa ja ystävällistä palvelua.
   
 18. Inksi Vierailija

  Olen siis menossa ens ma ekaa kertaa gynelle kuukautishäiriöiden takia. Olen menossa Kielotien Mehiläiseen, Helsinkiin. Osaako joku vähän kertoa että mitä tämä käynti tulis maksamaan? En tiedä vielä että mitä siellä tehdään vai tehdäänkö mitään, mutta jos joku osaisi antaa vähän suuntaa viittaavan summan, niin kiva olis. Opiskelijan budjetti on kuitenkin rajallinen.
   
 19. ffhdd Vierailija

  En tiedä, mitä liikkuu sellaisen naisen päässä, joka menee miesgynekologille. Ei varmaan kovin paljoa.
  Edellä mainittu R-L Heikkinen vastaanottaa myös Femedassa, ei vain Mehiläisessä. Voin suositella! Hinnat ovat varmaan aika samaa tasoa eri yksityisillä.
   
 20. GEEZZz Vierailija

  vois tulla miesgynekologeille kevyt työttömyys jos me tyhmät naiset ei koskaan käytäs niiden luona. jeesus mitä juttuja! mitä liikkuu sellaisen tyypin päässä joka ei osaa ajatella asiaa muuta kuin seksuaalisesti. huhuh!
   
 21. mah Vierailija

  Eiks Kielotien Mehiläinen ole Vantaalla Tikkurilassa eikä Helsingissä?
   
 22. nalle22 eikirj Vierailija


  moikka!
  itse kävin mehiläisessä helsingissä gynellä ja se käynti joka sisälsi ultraäänen, maksoi kelakorvausten jälkeen n.110e.
  tästä siis aika iso osa on tota ultraääntä, koska se on aika kallis tutkimus. toisaalta, joskus jotkut ei välttämättä laskuta siitä erikseen joskin se on aika harvinaista yksityisellä...täysin mahdollista kuitenkin.
  varmasti sulle tehdään ihan normi sisätutkimus, ekalla kerralla ei välttämättä tehdä ultraa ellei gyne katso sitä tarpeelliseksi selvittääkseen sun asioita. voit toki kyllä myös sanoa että sulla ei ole varaa ultraan, että vaan pelkkä sisätutkimus. tosi monet tekee niin.
  mutta siis veikkaan että pelkkä vastaanottomaksu tulee maksamaan kelakorvausten jälkeen joku 50-60e. joillain lääkäreillä hieman isompi palkkio, mutta suunnilleen ton verran veikkaisin.
   
 23. HANNA Vierailija


  kuka oli lääkäri? :)
   
 24. HANNA Vierailija

  Suosittele mukavaa, hyvää gynekologia Pääkaupunkiseudulla!

  please! :)
   
 25. Heillä käynyt Vierailija

  Jyrki Jalkanen, Jari Sjöberg, Riitta-Liisa Heikkinen tai Anna-Maria Suikkari. Kaikkia voin lämpimästi suositella!!! Näillä olen käynyt ja ollut tyytyväinen. Myös Bruno Cacciatore on ollut hyvä, mutta lienee kalliimpi.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti