Hae Anna.fi-sivustolta

Hääpaikka, Tampere: Bravo Plaza – mieti vielä...

Viestiketju osiossa 'Häähumua' , käynnistäjänä Hää-äijä, 23.03.2008.

 1. Hää-äijä Uusi jäsen

  liittynyt:
  23.03.2008
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Suunnitteletko hääjuhlaa Bravo Plazaan Tampereelle? Kannattaa olla varovainen. Tässä meidän tarinamme:

  Kosin avovaimoani elokuussa 2007 ja sain onnekseni myöntävän vastauksen. Jääjuhlia alettiin suunnitella saman tien. Varasimme kirkon ja vertailimme hääpaikkoja Tampereen lähistöllä. Halusimme ison, yhtenäisen tilan n. 100 hengelle ja modernin, meidän näköisemme sisustuksen –ei siis mitään kartanohäitä. Bravo Plaza oli yksi kiinnostuksemme kohteista ja pyysimmekin sieltä tarjousta tilaisuuteemme. Saimme tarjouksen herra TK:lta sähköpostitse lokakuussa 2007. Tarjous kuulosti hyvältä ja vaimoni kävi tutustumassa tiloihin, koska itse en työkiireiden vuoksi ehtinyt. Tiloja esitteli samainen herra TK ja vaimoni ilmoittikin hänelle heti paikan päällä, että varaamme Bravo Plazan syyskuulle 2008. Herra TK lupasi lähettää sähköpostilla laskun varausmaksusta. Ruokalistaa voisi hänen mukaansa alkaa suunnitelemaan maaliskuun paikkeilla.

  Hääpaikkamme vaikutti lupaavalta, joten saimme huokaista helpotuksesta ja keskittyä muihin valmisteluihin. Mietittävää tietysti riitti; hääpuvut, häämatka, kampaamo, valokuvaus, hääauto, musiikki, pappi, best man, vieraslista... varauksia näistä teimme sitä mukaa, kun saimme jotain päätettyä. Suunnitteluiden keskellä, helmikuussa 2008, aloimme miettiä: tuliko sitä varausmaksulaskua Bravo Plazasta koskaan? Laitoimme sähköpostia herra TK:lle ja hän lähetti varausmaksulaskun 4.3.2008 vaimoni työnantajalle osoitettuna! Ilmeisesti hän oli laittanut sen sähköpostin loppuosan perusteella. Huomautimme asiasta ja hän ilmoitti 8.3.2008, ettei se haittaa, vaan voimme maksaa varauksen sillä laskulla. Hyvä niin. Samana päivänä, 8.3.2008, saimme sähköpostia herra AB:ltä, joka kertoi Bravo Plazan tilavarausten siirtyneen TK:lta hänen vastuulleen. Herra AB sanoi varauskirjaa selatessaan huomanneensa, että herra TK oli lähettänyt meille tarjouksen hääjuhlasta. Hän kysyi, mistä tilasta olimme kiinnostuneita ja olisiko päivä tuo tarjouksessa mainittu syyskuun 2008 päivä. Vastasimme, että asia on jo kunnossa; olimmehan saaneet jo TK:lta varauslaskun Bravo Plazasta ko. päivälle. Homma hoidossa...

  Seuraavana päivänä herra AB soitti ja ilmoitti syvästi pahoitellen, että Bravo Plaza on jo varattu tuolle päivälle ja varannut asiakas on jo maksanut varausmaksun. Ymmärrettävästi olimme tästä uutisesta melko tuohtuneita; olimmehan tehneet varauksen jo lokakuussa ja kaikki muut häävalmistelumme oli laskettu tämän varaan. Herra AB kertoi, että heidän varausperiaatteenaan on se, että varausmaksun ensimmäisenä maksanut saa tilan. Sillä ei ollut merkitystä, että olimme varanneet tilan ensin ja laskun maksamattomuus johtui heidän hutiloinnistaan. Hän ehdotti, että katsoisimme, jos ko. päivälle löytyisi vapaata heidän yhteistyökumppaneidensa tiloista ja he tulisivat hoitamaan pitopalvelun. Sanoimme, että luottamuksemme heidän palveluihinsa alkaa olla tällä kohtaa aika vähissä, mutta hän lupasi soittaa seuraavana päivänä ja tarkastaa myös olisiko Bravo Plazassa tilaa seuraavalle tai edelliselle viikonlopulle.

  No, tuota soittoa ei koskaan tullut emmekä ole kuullet Bravo Plazasta tuon jälkeen – eikä enää kiinnosta kyselläkään. Häävalmistelumme menivät kokonaan uusiksi ja joudumme tekemään kaikki suunnittelut ja varaukset uudestaan. On ehkä osin omaa syytämmekin, ettemme kyselleet luvattua varausmaksulaskua aiemmin, mutta silti täytyy ihmetellä, miten Bravo Plaza hoitaa varauksensa, jos toinen työntekijä lähettää varauslaskun ja toinen samaan aikaan ilmoittaa, että tila on jo varattu. Kannattaa siis varmistaa kaikki asiat moneen kertaan, jos olet varannut juhlapaikaksesi Bravo Plazan. Nyt vaan jäämme jännityksellä odottamaan saako vaimoni työnantaja karhulaskun maksamattomasta varauslaskusta :)

   
 2. Miee Vierailija

  Minä lähetin kerran sähköpostitse tarjouspyynnön kyseiseen paikkaan koskien noin 60 henkilön pikkujouluja. En saanut minkäänlaista vastausta ja päättelin, että he eivät tarvitse asiakkaita...
   
 3. hyvät juhlat oli Vierailija

  Meillä on ollut firman pikkujoulut tuolla. Järjestelyt toimivat hyvin ja itse tilaisuuskin oli upeasti hoidettu. No problems, voin suositella.
   
 4. n48 Vierailija


  Kuulostaa aika järkyttävältä. Huonoa asiakaspalvelua kerrassaan. Miten tänä päivänä vielä on firmalla varaa tuollaiseen mokailuun? Jospa siksi tuo TK sai kenkää...
   
 5. Osa-aikaduunari Vierailija

  Tietysti sopivan juhlapaikan menetys ja ylimääräinen vaivannäkö harmittaa, mutta yrityksen mustamaalaaminen keskustelupalstalla ei ole asiallista eikä edes laillista. Mielestäni teidän tulisi tehdä yritykselle kirjallinen reklamaatio, jossa ottaisitte esille kaikki tässäkin viestissä mainitut epäkohdat. Korvausvaatimuksiakin voi tietysti esittää, mutta toisaalta yritys on jo tarjonnut hyvitystä toisen juhlapaikan muodossa.

  Eniten ihmetyttää tuo periaate, että varausmaksun ensimmäisenä maksanut saa tilan käyttöönsä. Onko siis niin, että firma lähettää laskun usealle varaajalle yhtä aikaa? Kyllähän laskussa tulisi olla eräpäivä, ja vasta sen umpeuduttua tila olisi jälleen varattavissa seuraavan halukkaan käyttöön. Tässä on kyllä pakko olla joku väärinkäsitys! Ja niinhän siinä onkin, koska laskua ensimmäiselle varaajalle ei ole koskaan lähetetty, ja sen takia laskun on saanut ja maksanut seuraava varaaja...
   
 6. en tiedä Vierailija


  En tiedä laillisuudesta mutta hehän vain kertoivat miten heille kävi. Täällä on myös kerrottu huonosti sujuneista hääpukuhankinnoista firmat mainiten.

  Minusta ihan hyvä, että kerrotaan, muille opiksi ja vartoitukseksi ettei jokaisen tarvitse mennä kantapään kautta.
   
 7. Krista 81 Vierailija

  Haista nyt jo kuule!! Ai yrityksiä ei saa mustamaalata?? Mutta on aivan OK keskustelupalstalle mustamaalata ja haukkua aivan mytyksi yksittäisiä henkilöitä (em. joitain pääministereiden morsiaimia yms).
   
 8. Lomasäkylä Vierailija

  Lomasäkylä on hyvä häänviettopaikka. 1,5 tunnin ajomatka Tampereelta. Majoitus onnistuu myös.

  Lomasäkylä
   
 9. vierailija Vierailija

  Hei, meille jäi Bravo Plazalta järjestetyistä juhlista viime kuussa (04/2018) todella huono maku suuhun.

  Olin tilannut juhliin tarjoilijan hoitamaan viininkaadon pöytiin ruokailun aikana, sekä baarimikon hoitamaan baaria loppuillasta (tuo Arto niitä itse kaupitteli). Tällaista hän ei sinne syystä tai toisesta hommannut (jälkeenpäin sanoi, että sovittuna oli, mutta että henkilö sairastui viime hetkellä). No, tällaisille muutoksille ei tietysti mitään mahda, mutta hän ei kertonut meille tästä mitään ennen tilaisuuden alkua (vaikka olimme siellä useamman tunnin koristelemassa, ja hän päivysti paikalla, joten aikaa olisi ollut). Odottelimme siellä viiniä ruokapöydässä sitten kuin idiootit, kunnes vieraat alkoivat itse hakea pulloja baarista. Olimme tosiaan myös varautuneet baarimikkoon, joten olimme ostelleet drinkkitarpeita, jotka kaikki jäivät käyttämättä.

  Laskutusvaiheessa meitä suuresti ihmetytti myös se, että Arto laskutti täyden catering-hinnan myös laspiruokailijoista, siis myös aivan sylilapsista, jotka käytännössä olivat juhlissa omin eväin. Kommunikointi yrittäjän kanssa takkusi, vaikutti todella ylimieliseltä eikä missään vaiheessa myöntänyt toimineensa väärin. Hän oli myös oma-aloitteisesti hieman muuttanut valitsemaamme ruokalistaa (joka kyllä oli hyvää ruokaa), ja nosti sitten hintaa "kalliimpien raaka-aineiden vuoksi" laskutusvaiheessa. Ihmeellistä, että tuollaista tehdään asiakasta konsultoimatta. Valittaisin virallista kautta, mutta tuo henkilö ärsyttää niin paljon, etten halua ajatellakaan viestiväni hänen kanssaan enää ikinä.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti