Hae Anna.fi-sivustolta

Hääpaikka Tampereella ?

Viestiketju osiossa 'Häähumua' , käynnistäjänä Anna-Pauliina N, 18.06.2005.

 1. Anna-Pauliina N Vierailija

  Uusintana kun ei äsken tullut otsikkoa, mutta sama asia:

  Kertokaa, jotka tiedätte, missä Tampereella on sopiva ja kohtuuhintainen paikka hääjuhlan järjestämiselle? Lähiympäristökin käy.

  Tilaa n.50 hengelle ja mahdollisuus hoitaa itse viinapuoli. Siis oma pönttö nurkkaan lorisemaan.

  Kiitos

  A-P
   
 2. Tampereella Vierailija

  Meillä oli aikoinaan Mylläreissä. N.60 vierasta ja kaikki meni upeasti.
   
 3. TRE-juhlatilat Vierailija

  http://www.huviopastampere.fi/tampere/haa_juhlapaikat.htm
  poista mahdolliset %20 lisäykset linkistä, samalta sivulta klikkaa myös naapurikuntien juhlapaikat
   
 4. Anna-Pauliina N Vierailija

  Juu kiitoksia !

  Tää oli hyvä lista.

  Olisko kellään omia kokemuksia noista paikoista?

  A-P
   
 5. VeronicaVierailija Vierailija

  Meillä oli häät Villa Näsirinteessä Ylöjärvellä elokuussa 2007 http://www.nasirinne.net/ . Paikka on luonnonkaunis, maasto tosi jylhää, mutta kaunista. Rantaan pääsee laivalla, jos haluaa. Itse talo on vanha eikä missään priimakunnossa, mutta toimi meille ihan hyvin. Vieraita mahtuu lasitettuun terassiin n. 100. Keittiö on ihan toimiva pitopalvelulle.

  Paikkaa ei voi suositella, jos haluaa, että hääpäivänä kaikki sujuu hyvin ja häissä auttajat (sukulaisetkin) voivat pelkästään nauttia ihanasta juhlasta. Omistajat ovat nimittäin todella huonokäytöksisiä, heillä ei ole mitään käsitystä asiakaspalvelusta ja se näkyy myös ikävästi joissain paikoissa vieraille.

  Paikan periaate on se, että jokainen siivoaa omat jälkensä, mutta ehkä juuri omistajien vuoksi kukaan ei viitsi siivota kunnolla. Eli ensimmäisenä sinun pitää alkaa putsata lattioita ja eteisen mattoa, kun menet järjestelemään pöytiä. Omistajilta ei saa minkäänlaista palvelua vaan he suhtautuvat vuokraajiin sillä asenteella, että ihmiset varastaa kaiken irtoavan tavaran ("Kukkien poimiminen kielletty).
  WC paperi oli halvinta mahdollista harmaata kovaa paperia, myös talon sisällä olevassa vessassa, joka on tarkoitettu morsiusparille ja vanhemmille. Lisäksi sisävessa haisi todella pahalle.

  Paikassa voi yöpyä vajaa 20 henkeä. Kun vieraat odottivat meitä saapuvaksi kirkosta, omistaja tuli tiukkaan sävyyn vaatimaan anopeilta, että kaikki vieraat hakevat avaimensa juuri nyt, sillä hänellä on kiire jonnekin muualle. Esim. minun äitini ei tuntenut kaikkia sulhasen sukulaisia, jotka olivat varanneet yöpymisen.

  Lisäksi mielestäni hääpäivä on ainutlaatuinen tilaisuus hääparille, niin paikan pitäjät voisivat laittaa edes kukkia tai onnittelukortin huoneeseen, jossa yövyimme.

  Kaiken kaikkiaan olin todella pettynyt, että tuollaiset ihmiset voivat vuokrata juhlatiloja ja omalta osaltaan pilata tunnelmaa.
  Kirjoitin heille palautetta kirjelaatikkoon, mutta tietenkään mitään ei ikinä kuulunut. Olisivat yrittäneet edes paikata tilannetta jotenkin, niin en ehkä kirjoittaisi kaikille palstoille tätä viestiä :) Harmi vain, että unohdin tehdä tämän viime vuonna, toivottavasti viime kesänä häitään siellä viettäneillä olisi paremmat muistot ja ne jotka varaavat tilan, varautuvat huonoon palveluun.
   
 6. Osa-aikaduunari Vierailija

 7. taula Vierailija

  Tilasimme hääpaikan lomakoti Taulaniemestä. Ympäristö tuntui olevan ihanteellinen varsinkin tallin vintti, johon häävieraat siirtyisivät päätalosta ruokailun jälkeen. Kaikenlaista yllätystä ilmeni matkan varrella.
  Ruokailijoiden joukossa on aina allergisia esim. maito-ja vilja-allergisia ja heille piti sitten tilaajan itse hommata sapuskat. Lisäksi ilmeni että ruokailun yhteydessä ei saa tajota minkäänlaisia viinejä eikä tallin vintillä punaviiniä. Jotkut vieraat olivat aikaisemmin sotkeneet paikkoja. Ruoka oli mautonta ja useat meistä olivat sitä mieltä että mm. lihapullat kastikeen kera oli kaadettu valmiista einespurkista kulhoon. Jos haluat että tarjotaan savulohta sillin ja graavilohen lisäksi pitää se erikseen tilata kalaliikkestä ja maksaa itse. Vaatimaton iltapala joka tuodaan vintille ei ole hintana väärtti.
  Tallinvintillä on kylmäkaappi johon voi laittaa aikaisemmin jäähdytettyjä juomia mutta sen teho ei riitä niitä kylmentämään. Jouduimme hankkimaan lisäksi paikalle pari jääkaappia ja cooleria. Talossa ei ole myöskään häämaljaa varten laseja vaan ne piti vuokrata muualta, mikä ihmetytti kovasti meitä ja tarjoilu oli omin voimin toteutettava.
  Jos lisäksi yövyt 60-luvun vaatimattomassa latamökissä, jossa on oma suihku sinun on ostettava koko viikoloppu et vain yhtä yötä voi ostaa. Ja kaikki tämä maksoi maltaita.
   
 8. Frimanit naapurista Vierailija

  Samat omistajat, uusi tilaisuuksien pyörittäjä.
  Ylöjärven viranomaiset on antaneet tukun kiristettyjä määräyksiä, koskien häiden viettoa:
  - tanssitalossa ei saa soittaa musiikkia kuin tav. puheäänen voimakkuudella (75 desipeliä)
  - kaikki toiminta tapahduttava sisätiloissa ja ovet ja ikkunat oltava koko ajan kiinni (helteelläkin)
  - häiritsevien koneiden ja laitteiden käyttökielto klo 22.00
  - musiikkia ei saa soittaa ulkona, mitään ei saa kuulua naapuriin
  - a-oikeudet peruutettu, tilalle totaalinen omankin alkoholin nauttimiskielto koko kiinteistön alueella
  - määrätty alottaan kaivaukset maansiirtokoneilla pihassa, pakotetut tekeen imeytyskentän jätevesille jotka vielä nyt menee järveen
  - ulkohuusi korjatava

  Ja tää on tärkee: Ylöjärven ympäristölautakunta käsitteli 15.6.2010 vaihtuuko toiminnanharjoittaja, joten varaukset raukeaa jos nykyinen lähtee. Ei kannata maksaa etukäteen, millä saa takaisin, tää nykyinen pyöritti ennen Rusthollia ja jätti maksamatta.

  Poliisit tulee heti kun naapurit soittaa ja niitä soittajia on parikymmentä kännykkä valmiina.

  Katsokaa hyvät ihmiset mistä maksatte ja toteutuuko toiveet, rahanne kelpaa kyllä, se on varma.
   
 9. kevät Vierailija

  Näsirinne nyt: En tiedä onko kysyisellä henkilöllä jotain henkilökohtaista kaunaa paikkaa kohtaan, mutta tuo on mielestäni aivan yliampuvaa!

  Kävimme nimittäin juuri tutustumassa paikkaan ja tuo ei sovi lainkaan kuvaukseen. Ensinnäkin totta on, ettei siellä ole A-oikeuksia, mutta omat juomat saa viedä eikä alkoholinkäyttöä ole mitenkään rajoitettu, päinvastoin he huolehtivat juomien tarjoilusta koko illan ajan. Päärakennuksesta kyllä pitää poistua 22.00, mutta juhlat saa jatkua tassitalossa 02.00 asti. Ja tämän jälkeen jos Näsirinteeseen jää yövieraita juhlat jatkuvat sisätiloissa. Heidän toiveensa kyllä oli, ettei musiikkia soittettaisi ulkona koko yötä.

  Näsirinnettä pyörittävät uudet henkilöt ja heiltä saimme oikein loistavaa palvelua :) Myös menut veivät kielen mennessään. Tosin en tiedä päädymmekö Näsirinteeseen hääpaikkana, koska se on melko kaukana Tampereen keskustasta (yli 20km) ja haluaisimme jäädä ehkä keskustan tuntumaan. Suosittelen kyllä lämpimästi yhteydenottoa Villa Näsirinteeseen.
   
 10. Naapurikiinteistö Vierailija

  Se, ettei Näsirinteellä saa olla alkoholia, perustuu Alkoholilain pykäliin, löytyy netistä: http://www.finlex.fi...a/1994/19941143

  Alkoholijuoman nauttiminen on kielletty, jollei tämän lain muista säännöksistä muuta johdu:

  58 § Nauttimiskiellot
  1) alkoholijuomien vähittäismyyntipaikassa sekä muussa avoimessa kauppaliikkeessä;

  2) ravitsemisliikkeessä ja muussa paikassa, jossa yleisölle maksusta pidetään saatavana ruokaa tai virvokkeita;

  Näsirinne on kohdan kaksi tarkoittama paikka. Paikka jossa myydään ruokaa ja virvokkeita. Siellä ei saa olla alkoholia edes yksityistilaisuuksissa, Alkoholilain § 59:59 §
  Yksityistilaisuus
  Milloin muussa kuin 58 §:n 1 momentin 2 kohdassa ( eli muussa kuin ravitsemisliikkeessä ja muussa paikassa, jossa yleisölle maksusta pidetään saatavana ruokaa tai virvokkeita) tarkoitetussa yleisessä huoneistossa järjestetään suljettu tilaisuus, on alkoholijuoman nauttiminen sallittu tilaisuudessa, jos tilaisuuden järjestäjä on tehnyt asiasta ilmoituksen poliisille.

  Mitä voi sitten olla ne muut paikat, joihin voi pullot tuoda? Sellaisia, joissa ei myydä mitään ruokia tai juomia, kuten maamiesseurantalot. Mutta paikka, missä pyöritetään kahvin, ruuan ja yms purtavan myyntiä, kuten Näsirinne, niissä ei edes yksitistilaisuuksiin saa tuoda alkojuomaa eikä nauttia. Tämä koskee koko kiinteistöä, piharakennuksia, pihaa, kaikkia sisä- ja ulkotiloja, vuorokauden ympäri.

  Aluehallintoviraston alkoholitarkastajat voivat vahvistaa tämän, tässä yhteystiedot:

  Tampereen toimipaikassa:
  alkoholitarkastaja Eero-Mikael Aromaa, 040 737 6558
  alkoholitarkastaja Kari Kunnas, 040 731 4978
  alkoholitarkastaja Jouko Sarviharju, 040 831 2290
  osastosihteeri Marjo Kopra, 040 839 5497
  osastosihteeri Minna Toriseva, 040 579 8698

  sähköposti: [email protected]
   
 11. Lomasäkylä Vierailija

  Lomasäkylä on upea häänviettopaikka. Yksi ja puolituntia ajomatkaa Tampereelta. Suuren Pyhäjärven rannalla ja häävieraat voivat halutessa majoittua hääpaikalle. On ohjelmapalvelua ja pitopalvelua. 250 hengelle ruokailutilat sisällä ja majoitusta 180 hengelle. Aftersaunatilat ja palju.


  Lomasäkylä


  Kannattee tutustua.
   
 12. minna Vierailija

  Mä pidin hääni Kangasalla Ali-Marttilan juhlatiloilla ja me oltiin tosi tyytyväisiä kaikkeen. Saa tuoda omat viinat, voi valita vuokraako päärakennuksen vai juhlatallin vai molemmat ja kukatkin saa hommattua viereisestä ruusupuutarhasta. Itse oltiin tosi tyytyväisiä samoin kuin vieraat! Suosittelen lämpimästi. Kokous- ja juhlatilat | Ali-Marttila
   
 13. Vaihtoehtoelli Vierailija

  Koulutus- ja juhlakeskus Kiviranta Pirkkalassa (10 km Tampereen keskustasta) on aivan ihana paikka. Talon tarjoiluista kuitenkin sen verran, että jos haluaa pöytään herkullisia kasvisruokia, niin ne kannattaa hankkia muualta. Muutoin palvelu kyllä pelaa!

  Kiviranta
   
 14. LauraHki Vierailija

  Häämme siirtyvät syksyyn, mutta olemme jo ehtineet varata juhlapaikaksi 3.8.2013 upean Finlaysonin palatsin (Finlaysonin palatsi - tervetuloa ravintola Finlaysonin palatsiin!) alakerran. Myös Finlaysonin kirkko, joka sijaitsee mutuaman kymmenen metrin päässä juhlapaikalta, on vihkiaika varattuna klo 15.00.

  Nyt välittäisinkin mielelläni ensi kesän onnekkaalle hääparille juhla- ja vihkipaikan eteenpäin. Soita ja kysy lisää: 040-7670644, Laura
   
 15. JuhaKuvaa Valokuvaaja

  liittynyt:
  02.02.2013
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Juhlapaikkoja on Tampereella vaikka kuinka, mutta yksi erittäin tunnelmallinen ja sopiva tuonkokoisille juhlille (50hlöä) on Haulitorni. Toki se on varsin suosittu paikka, joten varauksia kannattaa kysellä hyvissä ajoin.

  Valokuvaaja Juha Sompinmäki
   
 16. telluszz Vierailija

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti