Hae Anna.fi-sivustolta

hääpukuliikkeet pääkaupunkiseudulla

Viestiketju osiossa 'Häähumua' , käynnistäjänä Talvimorsian, 03.10.2007.

 1. todella pettynyt Vierailija

  siihen halterniciin oli vastaus, että ei sitä saa kirjailtuna, kirjailut ovat vain olkaimissa. Tilauksessa tästä ei ollut mitää puhetta.
  ja kauppaahan ei voinut purkaa maksamatta, koska en sitä väriä katsonut tässä uudessa sovituksessa johon ne muutokset tehtiin..

  Jos tilaan RTV:stä keltaiseta talo maalia, en oleta saavani ruskeaa!!!
   
 2. todella pettynyt Vierailija

  No niin, laitoin Lavemiin saman tyylisen sähköpostin kun kirjoitin tänne aikaisemmin.
  Omistaja otti sitten yhteyttä ja sain vaihtaa puvun.. Nyt se on juuri sellainen kun alunperin oli tarkoitus. Kirjailu on oikean värinen, halternec on myös kirjailtu ja selän näuha oikean värinen. Näin ne asiat sitten onneksi järjesty.
  Häihin on enään 5 päivää, eikä onneksi puvusta ole enää minkäänlaista stressiä :)
  Nyt voin sitten ressata ihan kaikesta muusta :D
   
 3. mere12 Vierailija

  SUOSITTELEN GOOGLETTAMAAN Meslewin ennen kuin menette sinne.
  Omistaja ei käy täysillä ja sen huomaa jo noista keskusteluistakin joihin hän osallistuu esim. hääblogissa.
  Muualta hän poistattaa kaiken negan kommentin ja haukkuu kilpailijat.

  Jos ette halua ikävää muistoa hääjärhestelyistänne, älkää menkö meslewiin.
  Kauniita pukuja on paikat pullollaan esim. Seremonia, ja saa asianmukaista palvelua. Stockalla on myös hääpukuosasto.


  Avasin ketjun meslewi-kokemuksista tuonne
  hääpukuliike meslewistä (kauhukokemukset poistettiin) - Keskustelut - Vauva.fi

  se sai 1500 käyntiä ja 60 kommenttia entisiltä asiakkailta, kaikki olivat ikäviä.
  sitten rouva tuli itse palstalle huutamaan että hänen miehensä vetäisi tunnin turpaan jne jos tietäisi että 1 kävijä väitti hänen lapsillaan olevan eri isät.
  Sitten alkoikin jo mainostaa juttua jonka Glorian koti teki nro 08/2007 hänen kotinsa sisustuksesta ja että hän on maailmankuulu sisustaja, stailaaja jne.

  Kävijät kertoivat että pukujen hinnat nousivat, olivat erit eri ihmisille, saivat likaisia pukuja, haukuttiin läskeiksi, sanottiin että älä nyt sellaisen kanssa naimisiin mene kun ei-uskova meni uskovan kanssa tms.

  pohdittiin teettääkö hän väärennöksiä ulkomailla, kehuu kuulemma aina itseään ja sitä kuinka julkkikset käyvät siellä, SO WHAT??
  kohtelee asiakkaita varkaina, vaikka ei sieltä käytännössä edes voisi mitään varastaa ja lista jatkuu ja jatkuu...

  On todella ikävää että nettipalstoilta poistetaan keskusteluja jotka ovat aitoja kokemuksia.
   
 4. Essi Vierailija


  Ohhoh... Että oikein uskovainen tuo meslewin myyjä ?? Leena ? Hän kyllä käyttäytyy asiakastyössä ja myyjänä ja myös kauppiaana enemmän pirun kuin enkelin lailla.... Aivan hirveä tyyppi ! Teemme hänestä ilmoituksen kuluttaja-asiamiehellekin.... Edes palautus ei onnistu ilman juristin apua tuohon liikkeeseen...että uskoa on monenlaista !!!!
   
 5. CITY BLOKKAAJA Vierailija

  NYT , NYT ,NYT, Miten voit pettyä liikkeeseen puolituntisen sovituksen perusteella?
  Kun sanot Meslewin pukuja tavalliseksi, missäköhän metropolissa rouva x asuu ? :)))))
   
 6. visitor Vierailija

  Hei,

  ihana huomata, että muilla on aivan samanlaisia kokemuksia Meslewi myymälästä. Kävin eilen katsomassa juhlapukua siskoni häihin ja heti juteltuani omistajan kanssa minulle tuli olo, että haluan myymälästä pois. Todella koppavaa ja töykeää käytöstä. Myyjä/omistaja kertoo aivan liian suoraa omia mielipiteitä ja tekee olosta epämukavan. Toimin itse asiakaspalvelussa ja mielestäni kaikkia asiakkaita tulisi kohdella hyvin ja tasavertaisesti vaikka ei sillä hetkellä haluaisikaan. Kotiin päästyäni laitoin sähköpostitse palautetta yritykselle ja siitäkös se soppa syntyi. Ihminen ei voinut ottaa kritiikkiä rakentavasti vastaan vaan päinvastoin "hyökkäsi" minun (mahdollisen asiakkaan) kimppuun syyllistäen ja asioita vääristäen. Myyjä/omistaja kehui kuinka ammattitaitoinen on ja kuinka pitkä kokemus hänellä on alasta etc., mutta jos hän haluaa jatkossa työskennellä nuoren sukupolven hyväksi, tulisi hänen kohdella ja palvella myös meitä hyvin ja kunnioittaen. Päätin etten myymälään enään palaa, enkä sitä kenellekään voi suositella. Kaunis myymälä ulkoa päin, mutta asiakaspalvelu tulisi olla imagon mukaista. :)
   
 7. Morsian Vierailija

  Ostin hääpukuni Juhla-Asusta Helsingistä Pieni Roobertinkadulta. Ostin puvun sieltä, koska löysin sieltä ihanan puvun. Palvelu oli oikein mukavaa. Sovimme että korjaukset, ennen häitä tehdään samaan hintaan. Sovimme, että muutama pikku juttu korjataan puvusta enen kuin haen sen omaan säilytykseen. No näitä juttuja ei ollut korjattu, mutta sovittiin että korjataan sitten, kun tulen korjaamaan pukua ennen häitä.

  Ennen häitä menin korjauttamaan pukua. Pukua pienennettiin, mutta se meni hieman liian pieneksi. No sitten suurennettiin ja se oli sitten ok. Myös helmaa lyhennettiin, mutta loppujen lopuksi (mitä liikkeessä viimeisessä sovituksessa en huomannut) helma jäi epätasaiseksi.

  En voi siis suositella liikettä niille morsiamille, jotka hakevat liikkeeltä täsmäälisyyttä ja pikkutarkkuutta. Esim. Pukua ei olisi suurennettu takaisin sopivaksi, jos en olisi asiaa vaatinut. Omistajan mukaan hieman liian pieni puku oli " juuri sopiva". Muutenkin omaa aktiivisuutta tarvittiin liikaa, jotta kaikki hoitui.
   
 8. HUIJATTU OSTAJA Vierailija

  Kuluttaja-lehden Mustalla listalla: Meslewi Oy, Helsinki
  OIKEUDEN TUOMIOITA HUIJAUKSISTA JA SATOJA KULUTTAJARIITALAUTAKUNNAN KEHOTUKSIA ASIAKASVALITUKSIIN. LUE HGIN OIKEUSTALOLLA ENNEN (VÄÄRÄÄ) OSTOPÄÄTÖSTÄ JOTTEI TARVITSE VAATIA RAHAT TAKAISIN OIKEUSTEITSE omistaja Leena Koukkarilta.

  Meslewi Oy, Helsinki

  Asiakkaan 17-vuotias tytär osti iltapuvun ja asusteita 856 eurolla. Asiakas halusi purkaa kaupan.

  Lautakunta totesi, että tytär oli tehnyt isot ostokset alaikäisenä. Yrityksen piti purkaa kauppa. Mitä omistaja Leena Koukkari ei noteeraa kuten ei satoja muitakaan kehotuksia.

  Kuluttaja-lehti julkaisee Mustan listan jokaisessa numerossaan. Palstalla mainitut eivät ole maksaneet kuluttajariitalautakunnan päätöksen mukaisesti korvauksia kuluttajille. Meslewistä on satoja valituksia kuluttajariitalautakunnassa ja lukemattomia oikeudenkäyntejä. Viranomaiset varoittavat kuluttajia liikeestä!
  Kuluttaja.fi - Musta lista "
   
 9. Ei näe Vierailija


  Missä??
   
 10. elemimi Vierailija

 11. B*MBOLEENA Vierailija

  KULUTTAJA - LEHDESSÄ NR 1 / 2012 . KULUTTAJARIITALAUTAKUNNASSA LÖYTYY MYÖS YLI 100 VALITUSTA KYSEISESTÄ "YRITYKSESTÄ" UNOHTAMATTA KAIKKIA OIKEUSASTEITA. KAIKKI NÄMÄ TIEDOT OVAT VIRALLISIA JA JULKISIA JOTEN TUTUSTUKAA ASIAKKAAT HYÖDYKSENNE VÄLTTÄÄKSENNE SAMAT VIRHEET MITÄ NÄMÄ ASIAKASPARAT KOKIVAT JA JOUTUIVAT KÄYTTÄMÄÄN KAIKKI VALITUSKANAVAT SAADAKSEEN OIKEUTTA.
   
 12. TYYLILYYLI Vierailija

   
 13. TYYLILYYLI Vierailija

  Anna & Ellit ylläpito/ sylkijät/ väärän yrityshallinnan harrastajat.

  1.Vaniljah: Sait maksupostin 4:ssä erässä pukuusi, tämä sinun unohtui mainita. Kun tulit liikeeseemme uudelleen, kielsit kirjoittaneesi nettiin. Sinulle annettiin kaikki oheistuotteet sovitusti, kun kaikki maksueräsi oli maksettu. Vaikka visiitistänne on aikaa n.5 vuotta, muistan sen kuin eilisen, niin erikoinen oli toivomuslistanne toimia? Kaikki saitte ja ylikin ja kiitoksesksi laitatte sylkeä nettiin.
  2. B*nbo Leena: alias Tarja K- yritystäsi en viitsi edes mainita, mutta tiedät itse sen, mitä on tapahtunut, kuinka tutustuimme 1980 luvulla ja näimme uudelleen yli 25 vuoden jälkeen ensimmäisen kerran uudelleen ja kuinka yritimme yhteistyötä Meslewissä sinun yrityksesi kanssa. No, sehän päättyi kahteen Hgin rikospoliisin edesottamuksiin Meslewin takaovella ja sinun laittomiin uhkailuihisi, muistatko? Lopeta jo mustamaalaamisemme. Nettiseriffimme koodaa kaikki tempauksesi täällä. Mitään MUSTAA LISTAA EI OLE, MUTTA HALUAISIT SELLAISEN OLEVAN, eikö totta? Tarja hanki jo oma elämä, ja ala vaikka kirjoittaa siitä? ja ylläpito, olkaa ystävällisiä ja tarkastakaa tämä linkki ja poistakaa tarpeettomat uhkaukset sejkä yrityshallinnat, kiitos.
  3. Mitä kristittynä, uskovana elämieeni ja tekemisiini tulee, antaa tulla haukkuja, kyllä olen niitä kestänyt jo 25 vuotta julkisena liikkeenharjoittajana! Kyllä se on niin henkilökohtainen asia, mutta ihana asia myös, mielelläni tuon sen julki, aina. Sela.
  4. Lukemattomat sylkemiset kirjoitusvirheistäni johtuvat lukihäiriöstäni, josta minua on jo kouluajoista huomauteltu. Onneni on olla kuitenkin jossain aloilla lahjakas riittävästi. Kirjanpitäjäni on ollut sama vuodesta 1991 alkaen. Kaikki veroni olen maksanut. Mitään verovelkaa ei ole. Olen saanut iloita Jetrosta 14v. ja Joonasta 9v. yrityksen pyörityksen lomassa täysin rinnoin. Äitiys on ihanaa! Meslewi on ollut avoinna aina minimisti, juurikin ja ainoastaan tästä syystä. Avaamme klo.12.00, koska haluan viettää laatuaikaa lasten kanssa aamuisin, suljemme jo klo.17.00, ettei lasten ole tarvinnut viettää pitkiä iltoja kotona yksin. Kyllä yksinhuoltajana olleena alk.2006 voin myös kertoa haasteita olleen…Onneksemme olemmme saaneet kaikki olla terveitä. Kiitollisin mielin, ettei tarvitse mitään lääkekemiaakaan ihonsa alle syödä ja saadaan hoitaa vain terveyttä!

  Lopuksi kerron uudesta kokonaisuudesta, missä Leena Sarvi, Outi Broux ja allekirjoittanut Meslewin omistaja teemme korkkarikursseja ,tyylikoulutusta, poseerausopastusta, stailauksia henkilökohtaisesti ja ryhmille, yrityksille, meikkauksia, kampauksia sekä myymme tietysti myös pukuja ja asusteita koruja ja paljon muuta ihanaa hömppää kaikille naisille ja juhlijoille. Tiloissamme Meslewissä, on 300m2 , 10 metrinen CATWALK, sekä meikki -ja kampaamostudio, missä voi asiakkaat meikkauttaa ja kampauttaa sekä pukeutua juhlapukuihinsa ammattilaisten avustettuina, kaikki kerralla kuntoon, samassa osoitteessa! Vuonna 2014 kauttamme asteli yli 800 naista tyylilyylinä perhejuhlasta protokollaan kurssejen kautta.
  Kun Leena Sarven korkkarikurssilla on ollut kerran, vasta tajuaa, mistä on ollut tietämätön…
  Meikkaus ja kampaus by Outi Broux sekä outin aiheisiin kuuluvat kurssit, tekee jokaisesta prinsessan ja tuhkimon, suosittelen kaikille!
  Erilaisissa Itsenäisyyspäivän juhlallisuuksissa www.meslewi.com sai esittäytyä jälleen ihanilla puvuillaan. Pieni osa juhlapölyä jäi varmasti, sellaisilla voimilla, taas jaksaa tätäkin teille kiroittaa:)!
  Lumille hangille lepäämään pohjoiseen poikien kanssa. Joulun tuoksuja ja iloa vuoteen 2015.

  Ystävällisin terveisin,
  Leena Jaakkola
  Meslewi
  Omistaja
   
 14. TYYLILYYLI Vierailija

   
 15. TYYLILYYLI Vierailija

   
 16. TYYLILYYLI Vierailija

  Hei,

  Muistan käyntisi.
  Tulit ilman ajanvarausta ja PYYSIT minua kertomaan parhaan värin sinulle juhlapukuusi!!!!
  Kun kerroit ajatelleesi beigeä, kerroin perusasiat ja kuinka sen värinen tekee punakkuuden iholla vieläkin punaisemmaksi ja keltaisuuden ja mahdollisen laikkuisuuden iholla vieläkin sameammaksi jne.
  Arvon neiti, kumpikohan ei osaa ottaa rakentavaa ja vieläpä itse kysyttyä palautetta vastaan?
  Tosi mageeta käytöstä...
   
 17. xyz5 Vierailija

  Pyydän välttämään kyseistä liikettä. Liikkeeseen astuminen aiheuttaa ainakin mielipahaa ja pahimmassa tapauksessa ostoksesi voi olla täysi fiasko ja menetät tuhottomasti rahaa... kaikki tässäkin keslustelussa käydyt asiat voin helposti uskoa todeksi.
   
 18. Omistajan jutut oli niin uskomattomia, että meitä nauratti makoisasti liikkeestä poistuttuamme. Sinne kannattaa mennä jos haluaa hetken hauskaa - ei tullut mieleenikään ostaa mitään tai ottaa juttuja tosissaan.
   
 19. Tympääntynyt Vierailija

  Itselläni jäi erityisen huono kokemus VIP-juhlapuvut liikkeestä. Liikkeessä ei saanut kävellä laukkujen kanssa eikä käsissäkään saanut olla mitään - ihan okei jos meille oltaisiin ilmoitettu tästä rauhallisesti ja ystävällisesti mutta töykeä myyjä käski erittäin tylyyn äänensävyyn ja alentavasti meitä jättämään laukkumme kassalle. Maku koko liikkeestä meni heti. Olen törmännyt Helsingin mekkoliikkeissä muutenkin myyjien ylimieliseen asenteeseen - mistä tämä kumpuaa ja mihin ovat kadonneet asiakaspalvelutaidot? Luulisi jokaisen asiakkaan olevan tärkeä koska yksittäinen ostos on lähes aina melkein 500€ luokkaa...
   
 20. MM. NIMIMERKKI ANJA1 ON JÄLLEEN ITSE LEENA JAAKKOLA KOUKKARI JONKA MIES POTKI ULOS 2006. KANSANEDUSTAJIEN OMA P.NUOLIJA JA HOVINARRI JOTTA JATKAISIVAT IDIOOTTIHINTAISTEN KIINALAISTEN HALPISMEKKOJEN OSTAMISTA PITÄÄKSEEN PUTIIKIN LEIVÄSSÄ. TERVEJÄRKISET VIISAAT OSTAJAT KUN EIVÄT KOSKISI PAIKAAN PITKÄLLÄ TIKULLAKAAN MESLEWI MAINEESTA HYVIN TIETOISINA.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti