Hae Anna.fi-sivustolta

Hääselostus surkea

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä Vanha elli, 29.04.2011.

 1. Vanha elli Vierailija

  Kyllä tuli Erkki Toivasta ikävä W & K:n hääselostusta TV1 katsellessa. Selostajat eivät tuntuneet tietävän juuri mitään, mitä ei jokainen kuvaa katsellessaan olisi itsekin nähnyt. Syvä hiljaisuus vallitsi luvattoman pitkiä aikoja. Eikö Ylellä todellakaan ole tuon parempia selostajia laittaa asialle?

  Käänsin välillä TV5Mondelle ja sieltä tuli mielenkiintoista asiaa koko ajan, mutta kyllä sitä mieluummin kuuntelisi selostusta suomeksi.
   
 2. Kaunista katseltavaa, upeaa. Ja mikä parasta, ei tarvinnut kuunnella turhaa selostusta.

  Pidin näkemästäni suunnattomasti.
   
 3. kirsikka. Vierailija

  Ajattelin ihan samaa. Jotenkin se hiljaisuuskaan ei tuntunut pahalta, mutta kun se suomenkieli oli aivan hakusessa. Kummallista puhetta...ihan kuin jostain sohvalta äänitettyä kahden naisen keskustelua. Ihmettelin kyllä todella ja ajattelin, etten varmasti ollut ainoa...
   
 4. sohvis Vierailija

  Sen vähän mitä katsoin, ihan sopivasti spiikkasivat nämä meidän toimittajanaiset. Kuva puhukoon puolestaan.
  Yks asia harmittaa, sulhon katoava hiuskuontalo. Taitaa olla sukuvika. Morsiain tosi kaunis, aito nainen. Tulee mieleen Tanskan joku vuosi sitten pidettyt kekkerit. Aussikaunotar, samanoloinen, kaunis tummakutri, sveamamman nuoripari, sielläkin tummatukka, kaunis nainen.
  Kyll tällee miehenä joskus ottaa pannuun, minkä helv. takia ei saa pitää upeeta hiuskuontaloa hamaan loppuun asti? Joka sauna, suihkureissun jälkeen saa lattiakaivon ritilästä luututa hiuksia. Pitäskö ne liimata takaisin?
  Taitaa olla sitä mieshormonia perimässä niin pal, ettei haivenet viihdy moisessa keitoksessa.
  Voisko jollain maanparannusaineella korjata päänahan epätasapainoa hiusystävällisemmäksi?
  Puutarhurit osaisivat varmaan neuvoa.
   
 5. kirsikka. Vierailija

  Osta piihappoa. Silica Tonic, ruskeassa pullossa luontaistuotekaupasta. Alkoi kyllä tukka rehottaan kun käytin sitä jonkin aikaa.. Tuskin auttaa W:lle...
   
 6. Tinde Vierailija


  Samaa mieltä! Oli takkuavaa ja tylsää, ja puuttui se Ekin eleganssi!

  Onneksi pukuloistoa ja mielettömiä hattuvirityksiä oli kuitenkin tarjolla!

  Neuvoja Ihanaan Elämään: Tinde Loves Royal Weddings!

  Sain vähän idiksiä ja vihiä myös omaan ensi kesän morsiuspäähineeseen. Nam!
   
 7. selostus Vierailija


  Ensimäinen puolituntia meni maustetytön ja pallonpotkikan kuvaamiseen, mitä siinä voisi selittää.
  Mies oli taas stailannut itsensä, suorastaan sliipannut ja odottava äiti erittäin yksinkertaisessa mekossa paljas. Pitiköhän tuonkin röijyn suunnittelusta maksaa. Victoria on oikeastaan aika pallinaama, emikään kaunotar, se keikkuva hökötys otsalla ja oli brittiläinen, siitä en ymmärrä mitään, Kampaajallakin olisi voinut leidi käydä, tuntuu, että tuli kiire lähtö häihin, miehelläkin mitali väärällä olkapäällä. Eräällä naiselle sininen puku hanskat ja sininen vagina otsalla :D Ihana sen mummo kuningatar pisti laukun lattialle, eikös hän tiedä että se tietää köyhyyttä.
  Joku puhui ettei Harryn isä ole sama kuin Williamin, jännää ettei sitä lehdissä revitellä, vaikka brittilehidstö on aika roisi. Oisko Diana tosiaan lokkinut jo heti silloin vieraisiin vuoteisiin, poika muistuttaa täysin Dianan veljeä? Tullut siis enoonsa.
   
 8. sääli Vierailija


  Katsoin päivänlehdestä koko sivun kuvaa, jossa W antaa suukon nuorikolleen, ei siis suudellut lainkaan. Mikä kamalinta, W piti käsiään yhdessä melkein nyrkissä, kyllähän nyt pakosti ihan vahingossa ottaa tosesta kiinni, kun "suutelee?" No kansa sitä vaati.
  Kaikki pahin jännityshän oli ohi ja kohta saivat mennä omaan rauhaan? Minä muistelen että niin käy pakosti, sille ei vaan mitään voi, tahtoo koskettaa toista :D

  W ei koko häiden aikana vahingossakaan laskenut kättä K:n olalle, kun K:n isä toi morsiamen ei mitään hellyyden katseita vain vitsailua, alttarilla mentiin mahdollisimman kauas toisesta, saarnoja kuunnellessa lukivat kumpikin omaa paperia, katse ei eksynyt toiseen. Ainoastaan kerran K vilkaisi toiseen ja W vaivauteena hymyili ja käänsi katseen äkkiä paperiin. Kehon kieli kertoo paljon, sillä ei voi feikata edes kuninkaallisissa häissä.

  Kun tietää mikä tuokin hovi on, kuinka kalsaa ja kylmää noissa sadoissa huoneissa on vuosisatoja ollut, en yhtään ihmettele näiden jälkeläisten käytöstä.
  Harry oli kuin moottoritielle eksynyt peuranvasa, pelleili kuin pikkunassikka, vilkuil ennakkoon taakseen ja höpötti sulhaselle, kun K oli juhlallisesti tulossa isänsä kanssa. Oli sentään harjoiteltu moneen kertaan.
  Voi tyttöparkaa, laihtunut niin että lantioille (lehti kertoo) piti laittaa täytettä, että puku istuisi jotenkin, molempien (iltapuku) pukujen ylävarustus törötti tyhjää täynnä. Olisivat nyt pistäneet edes pumpulia K:n tisseihin siis puvun alle. En tarkoita että siligonia, kyllä se siitä kun vauvaa pukkaa siihenhän K tarvittiin.
  Selvästi K rakastaa prinssiään, (tai K:.n äiti julkisuutta ja pääsyä ylös herrahississä) prinssi
  ei, prinssi toimi kuten prinssin tulee, hoitaa velvollisuutensa perillisten saamiseksi kuningaskuntaan. K on ihan kai älykäs tyttö, ei kerjäläinen hän voi lähteä jos ei jaksa, pelkään ettei jaksa tuota.
  Dianasatu saa tässä jatkoa, näin pelkään. Kuinka tuota hovia pidetään yllä, vaikka kaikki ovat tympääntyneitä, nuoret prinssit ja prisessat sanovat niin Ruotissa kuin muuallakin.
  Monacon poijalla on kai lapsia siellä sun täällä, tuskin hankkii enää lisää vaikka pitää kai ökyhäät ensi kesänä.

  Ihminen on sitten hassu, kaipaa romantiikkaa. Sadat yöpyivät kadulla nähdäkseen vilauksen tästä feikkijutusta, W hurautti avoautollaan, gruisaili huvikseen ja mummot povillaan ihastuksesta?
  Kyllä minäkin olen hulluna rakkauteen ja romantiikkaan, kuolaan kaikki leffat joissa on romantiikkaa, mutta kuninkaallisten touhusssa sitä ei vaan mielestäni ole. Onkohan ikinä ollutkaan, joku vaan kirjoitti aikanaan sadun prinsessasta, mutta oliko siinä paha äitipuoli,
  sotkenko toiseen satuun :(
  Historian kirjat kertovat muusta.
   

 9. Kaljuuntuminen ei ole mikään häpeä, sehän voi olla seksikästäkin. Kaljun epätoivoinen peittelemisyritys sen sijaan on noloa. Reilusti vaan loputkin hiukset lyhyiksi, niin näyttää heti paremmalta!
   
 10. Kaunis hääpari Vierailija

  Hääselostus olisi voinut olla paljon parempi. Miksei sinne saada ketään asiantuntijaa, joka tuntee historiaa ja osaa kertoa siitä mielenkiintoisesti, ja toinen taas voisi tietää tämän päivän kuninkaalliset kuin omat sukulaisensa. Käytös- ja tapatietous on myös suotavaa, ettei kenenkään kaljua ala nauraa hohotella kesken lähetyksen, sitä tasoahan oli Victorian ja Danielin häissä maikkarin lähetys. Mitä enemmän tietää, sitä hienompi ja täydellisempi selostus. Turhaa on kertoa aivan samat asiat minkä toiset ovat jo lehdestä ja netin kotimaisilta uutissivuilta lukeneet.
  Ketjun aloittaja sanoi että Erkki Toivasta oli ikävä, niin minullakin, sillä juuri tämäntyyppiseen lähetykseen olisi loistavasti sopinut hänen hienostunut ja asiantunteva jutustelu.

  Jos suoraan sanotaan, kuvauksellinen antikin jäi hieman köyhäksi, sillä aika moni keskeinen vieras jätettiin näyttämättä kokonaan tai näkyi vain osittain vilahtaen! Silloin selostaja olisi voinut kertoa kuvan ulkopuolelta mukavia yksityiskohtia, brittilehtien uusimpia kirjoituksia, hovin tiedotuksia ja jotain jopa pukeutumisesta. Itse tähystelin koomikko Rowan Atkinsonia joka sitten kuvissa näkyikin, mutta sekin jäi epäselväksi oliko hän paikalla rouvansa kanssa vai yksin.

  Toivottavasti mahdollisesti Suomessakin nähtävä Monacon ruhtinas Albertin häät on selostukseltaan toista luokkaa. Siellä saattaa kukaties vieraslistalla olla suomalaisiakin.
   
 11. mielipide Vierailija

  Luin jostain naistenlehdykäisestä, että tämä suomalainen toimittaja meni paikanpäälle ajoissa tutustuakseen kuninkaallisten ym. historiaan, ja siihen kuinka homma hoidetaan, että osaa sitten "toimittaa" meille, ja tässä oli tulos.
  Englannissa asuva avustaja oli huono veto, piipitti ja sotki englantia ja suomea, hoono soomi selvästi, ei hyvä. Eikö pitäisi sopia, kumpi puhuu ja mistä, kumpi keskittyy ja mihin, nyt meni täysin mönkään, ikävä kyllä. Toisaalta kuvaaja kyllä viipyi liikaa erään pariskunnan liepeillä, miten sitä voi selostaa kymmeniä minuutteja :D
  Kiitos YLE hyvä yritys taas kerran.
   
 12. tulppaani Vierailija

  Oisko niin, että nämä nykynuoret kuninkaallisissa eivät tykkää olla framilla, toisaalta hyvä vaan että rahaa tulee.
  Kaikki he valittavat , että on kurjaa olla tunnettu, julkkis ja puhumattakaan prinssi ja prinsessa.
  Ruotsin plikka häippäsi amerikkaan, ja pitää hauskaa siellä, eikä halua että joutuu turhiin kuviin, tai tekemään "töitä."
  Miksi näitä kuningaskuntia pidetään yllä, kun nuoriso on täysin kypsynyt hovissa, en ymmärrä? No raha, raha ja raha, sen tiedän.
  Nämäkin häät, mitä ne kaikki varustelut, turvallisuus mukaanluettuna maksoivat? Krääsän myynnillä toki moni henkitoreissaan elävä pikkuputiikki selvisi taas, mutta kauanko.
  Nuori pari olisi voinut mennä naimisiin, ihan somasti kuten Wiilliam ehkä halusikin ja olisi ollut onnellisempi, mutta ei piti vetää tähän tapaan. Nyt odotan pitääkö Suomen osallistua Britannian velkojen hoitoon. Pelkään, että pitää...
   
 13. Nainen Hämeestä Vierailija

  Minua häiritsi nämä pitkät hiljaisuudet, ihan kuin selostajien olisi vaikea keksiä sanottavaa. Erkki Toivasen selostuksessa olisi ollut arvokkuutta ja asiantuntemusta. Selostajilta tuli väärää tietoa mm. Elton John sävelsi Dianalle Candle in the windin. Sävelletty jo v. 1973 Marilyn Monroen muistoksi, sanoitus uusittiin Dianan hautajaisiin. Sanoituksen teki Elton Johnin pitkäaikainen sanoittaja Bernie Taupin.
   
 14. kinkko Vierailija


  Juu, norskit on käärmeissään kun Mette-Marit lomailee ulkomailla puoli vuotta ja on aina sairas edustustilaisuuksien edellä, ja vanha pari joutuu sitten paikkaamaan.
   
 15. Rusina Vierailija

  Madeleine on sanonut, että voisi luopua prinsessan tittelistä, mutta ei etuoikeuksista. Ei ihme, että Maddie on epäsuosituin Ruotsin hovin jäsen. Kaarle, Silvia ja Victoria sentään edustavat. Maddie lomailee ja shoppailee suurimman osan vuodesta. Eiköhän tämä työ New Yorkissa ole lähinnä nimellinen, ehkä pari tuntia päivässä saattaa toimistolla olla. Muu aika menee shoppaillessa, kahviloissa ja uuden poikaystävän tapailussa.
   
 16. +=+=+ + Vierailija

  Ihmettelin kun en nähnyt missään vaiheessa ketään muita kuninkaallisia kuin nää Englannin hovin omat jäsenet vain. En tosin päässyt seuraamaan häitä kuin vasta sitä koostetta enkä sitäkään ihan alusta. Mut miksi missään ei näkynyt yhtään muuta kuninkaallista, ei edes lehtikuvissa. Paitsi Iltalehdessä oli kuva takaapäin otetuista Viktoriasta ja Danielista.

  Siis häh? Oliks niitä siellä ollenkaan? Ne nyt mua olis paljon enemmän kiinostaneet kuin joku Beckhamin pariskunta. No sitä sen verran huomasin, että karmeen laihana pitää itsensä tämä rouva Beckham, on kuin luuranko naamastaankin. Voi vitsi tätä laihuuden jumalointia, minkä näköinen tämäkin ihminen on vähän vanhempana kun alkaa tulla ryppyjä, nehän näkyy laihassa naamassa nopeemmin kuin pyöreissä.

  Oliko siellä häissä esim. Monacon hovin edustajia ollenkaan? Entä Hollannin?
   
 17. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  21 104
  Saadut tykkäykset:
  17
  Kuninkaallisia oli juhlissa vähemmän kuin Charlesin ja Dianana häissä. Kuninkaallisille ei siis tullut automaattista kutsua. Aikanaan Harryn häissä on vieläkin vähämmän kuninkaallisia ja häät pienempimuotoiset kuin Williamin. Albert oli paikalla morsiaimensa kanssa.
   
 18. nallepuh52 Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 163
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onkohan nyt nimet menneet sekaisin - Williamin pikkuveli on Harry, kummankin isä on Charles.
  Kuka on Harry, jonka "aikanaan olleista häistä" puhut ?
   
 19. Nainen Hämeestä Vierailija

  Hollannista, Ruotsista, Norjasta, Monacosta ja Espanjasta oli edustus. Tanskasta en ole varma, ei pistänyt silmiin ketään. Onkohan Monacon Stephanie boikotissa? En muista, että olisi ollut missään kuninkaallisten häissä tai hautajaisissa viimeisen 10 v:n aikana. Monacoa yleensä aina edustaa Albert, Carolainen muistelen muutaman kerran nähneeni häissä, olikohan Felipen ja Letizean häät.
   
 20. kutsuvieraita Vierailija

  Kuninkaallinen häävieraslista - MTV3.fi - Helmi
   
 21. selkeää Vierailija

  Siinähän lukee selvästi "Aikanaan Harryn häissä ON...". Sana on viittaa tässä tulevaisuuteen eli kun Harry menee aikanaan naimisiin, siellä on vielä vähemmän kuninkaallisia. Selkeästihän tuo on luettavissa, en minä ainakaan saa siitä sellaista käsitystä että häät ovat olleet aikanaan.
   
 22. tv:n tuijottaja Vierailija

  Espanjan kruununprinssin häissä oli tosiaan Caroline yksinään, kuulemma oli Ernst Augustkin Espanjassa mukana, mutta oli pistänyt taas edellisenä iltana juhliessaan itsensä siihen kuntoon, ettei kirkkoon ollut tulemista. Näin ainakin lehdistä luin, ja telkkarissa näkyi Caroline tulevan yksinään kirkkoon. Mielenkiintoista nähdä, jos heinäkuiset häät televisioidaan, millaiset juhlat Monacossa vietetään. Siinä maassa ei tosiaan ole protokolla ihan niin viimeisen päälle, eipä taida olla missään muussa maassa hallitsijaperheen sisäpiirissä lasta, jonka isästä ei ole tietoa. Ja kaiken huipuksi itse ruhtinaalla on jo kaksi aviotonta lasta, eri äideistä vielä molemmat.

  Mun suosikkini nykyisistä nuoremmista kuninkaallisista on aina ollut Hollannin Willem. Hän on jotenkin vaan niin hauskan ja velmun oloinen, aina hymy päällä ja niin tavallisen naapurinpojan näköinen. Kaikissa tällaisissa kemuissa yritän aina etsiä Willemin naaman, aina se on yhtä hyväntuulisen näköinen.

  Ruotsin viimekesäiset häät meni avoimmuudessaan jo vähän överiksikin, vaikka toisaalta olihan se mielenkiintoista katsella, kuinka arvovieraat harhaili linnan käytävillä ja tungeksi hääkakun ympärillä, ja kuninkaallisten kömpelöt tanssahtelut toi mieleen suomalaiset kesäjuhlat. Toisaalta hääpari oli niin sympaattinen, että heidän katselemisestaan ei voinut muuta kuin tulla hyvälle tuulelle.

  Ihmeen kauan on Elisabeth pysynyt kuosissaan, 85-vuotiaanakin vielä harvinaisen hyvän ja terveen näköinen. Puoliso oli jo hyvin rupsahtanut ukkeli.

  William on harvinaisen komea kuninkaallinen, onneksi ei ole perinyt isänsä lyhyitä jalkoja ja pitkää selkää. Varhainen kaljuuntuminen ei tuossa kallon muodossa haittaa. Jos olis pieni ja pyöreä pää, se olisi eri asia. Morsian ihan nätti, mutta ei kaunotar kuitenkaan.

  Onneksi me suomalaiset ei jouduta tällaisia hoveja kustantamaan, riittää meille nämä omien poliitikkojemme kansan piikkiin juhlimiset ymv. Meillä on kuitenkin moniin muihin maihin, esim. Ruotsiin, verrattuna yksi oma erityinen piirteemme ja juhlan aiheemme, itsenäisyyspäivä! Ruotsissa sellaista ei voida viettää, koska heillä ei ole mitään varsinaista päivää jota voisivat sanoa itsenäistymisensä päiväksi, he vain ovat aina olleet itsenäinen kansakunta, muodossa jos toisessa. Joten ollaan me vain ylpeitä tästä päivästämme ja annetaan "julkkisten" sun muiden juhlia sitä perinteisellä tavalla, se on meidän oma kansallinen erityispiirteemme. Edes tämä yksi hieno juhla perinteineen ja protokollineen.
   
 23. *Siri* Vierailija

  Nämä selostajat olivat käyneet saman toimittajakoulun kuin itsenäisyyspäivän selostajatkin.
  Ihmisiä ei tunnettu ja tapahtumien kulku jotenkin hakusessa. Lähes koko matkan saivat Charles ja Camilla ajella ja missään vaiheessa ei kerrottu, ketä siinä autossa on. Näkyvyys autoon ei ollut kovin hyvä ja yleisön reaktioista ja runsaasta kuvauksesta saattoi päätellä kyseessä olevan jonkun merkittävän henkilön. Varsin törppöä toimintaa. Kahteen kertaan selittivät kyllä kyseessä olevan Andrewin tyttäret, ne toiset olivat kai sitten jotain kaksoisolentoja?
  Palatsista lähti monta tila-autoa, ei kai ne kaikki olleet täynnä Andrewin tyttäriä?
  Nämä "toimittajat" tunsivat vain ne henkilöt, jotka me katsojatkin jo tunsimme naisten lehtien perusteella.

  Samoin ei olisi ollut pahaksi selostaa reitin valintaa ja sen varrella olevia rakennuksia/toreja/puistoja, niiden historiaa. Jatkuvaa vertailua Charlesin ja Dianan häihin en ymmärtänyt, he kuitenkin erosivat eivätkä olleet kovin onnellisia. Kannattaako sellaisella liitolla hehkutella, kun se alun perinkin oli vain monarkian säilyttämiseksi solmittu?

  Hääpari oli melko kalsea ja pidättyväinen verrattuna viime vuonna Victoriaan ja Danieliin. Kummatkin ovat seurustelleet vuosia yhdessä eli siitä ei voi olla kyse.
   
 24. Rusina Vierailija

  [QUOTEjuhlat.
  Ihmeen kauan on Elisabeth pysynyt kuosissaan, 85-vuotiaanakin vielä harvinaisen hyvän ja terveen näköinen. Puoliso oli jo hyvin rupsahtanut ukkeli.
  ./QUOTE]

  Prinssi Philip täyttää 90 kesäkuussa. Minun mielestä ikäisekseen hyvässä kunnossa, monet tuon ikäiset eivät enää pysty edes kävelemään. Eiköhän rupsahtaminen ole jo sallittua Elisabethille ja Philipille.
   
 25. sitäkö se on Vierailija

  Se kalseudelta vaikuttava on sitä kulttuurieroa. Siinä missä Suomessakin on totuttu köppäämään toista kädestä kiinni ja pusutellaan missä vain, tai vedetään oma kulta julkisesti ja ylpeästi kainaloon, unohdutaan katsomaan toista silmiin, ei täällä kukaan kiinnitä mitään huomiota. Korkeintaan myönteisesti myhäillään. Vain tosi mauttomasti julkisesti "esiintyviä"pareja paheksutaan.
  Britit eivät missään tapauksessa halua nähdä mitään liian intiimiä, eivätkä halua esiintyä "nolosti" tai nolata muita. Ehkä heidän ankara ja skandinaavien vapaamielinen välimuoto olisi sellainen toimiva sivistynyt tapa, jossa ei tavoissa mennä huomiotaherättävästi yli eikä ali.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti