Hae Anna.fi-sivustolta

Hakkerin tavoite vaurastua

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä vierailija, 25.10.2020.

 1. vierailija Vierailija

  Heti alkajaisiksi on kerrottava, ettei kiristäjähakkerin tekstejä kannata lukea, mutta silti jotkut tekevät siten. Voinee olla sitenkin, että joku on kertonut jostakusta toisesta ihmisestä tietoja, jotka eivät välttämättä pidä paikkaansa. Tiedä sitten, kirjaavatko psykoterapeutit kaikki tiedot alustoillensa vaiko eivät. Arvattavasti osa on kertonut pettäneensä puolisoaan, joten sellainen tieto voi olla perheen kannalta seurauksiltaan ikävä. Ei aina, mutta usein.

  Jos kiristäjähakkerille maksaa, voi olla, että joutuu uudelleen kiristyksen kohteeksi, koska tekijä on tuntematon, eikä välttämättä jää kiinni. Se on jo nyt selviö, että jotkut selaavat hakkeroituja tietoja etsien tuttujen tarinoita, vaikka tietävät lukevansa rikollisesti saatua tietoa. Kaikkien kannattaa muistaa sekin, etteivät ihmiset kerro aina totuutta, vaan usein värittävät sanomaansa liioitellen.

  On oikein, jos hakkeri saadaan käpälälautaan, mutta hyvä, mikäli saadaan edes selville valtio, mistä hakkerointi on tehty. Apua tulisi pyytää myös valtioilta, joilla on kyky saada selville, eikä vain kilteiltä yksilöiltä, joilla on kyky löytää tietoja rikollisesta. Kaiken kaikkiaan teko osoittaa, ettei kannata luottaa liiaksi yritysten kykyyn suojata tietojaan, jotka ovat arkaluonteisia. Kiristäjähakkerin tavoite on vaurastua keinolla millä hyvänsä, mikä on nykyaikana tavanomaista monille tahoille, kuten sähkönsiirtoyrityksille.
   
 2. vierailija Vierailija

  Tuo vaurastuminen on niin tekopyhä termi, että pankkikin sitä rakastaa. Vaurastu, ja olet vanhana arvostettu muumio kultakelloinesi ja helminauhoinesi, vaikka ahneus onkin jotain muuta, kuten nyt heikkojen hyväksikäyttöä. Ei tarvitse olla lahjoja, on vain ahne kuin saatana ja se riittää.

  Onneksi mielenterveys ei ole enää tabu. Pahimmat sekopäät täällä tervettä esittävät.
   
 3. vierailija Vierailija

  Käytännössä nuo jaettavat tiedot on sellaisessa verkossa, missä jäljittäminen on mahdotonta. Toisaalta en usko, että alkuperäinen hakkeri niillä edes kiristää, näitä varastettuja tietoja on myynnissä jatkuvasti kolmansille osapuolille.Koko ajan tietoja yritetään varastaa, eniten ihmetyttää se, ettei valtio vaadi kattavaa tietoturvaa ihmisten terveystietoja säilyttäviltä yrityksiltä.
   
 4. vierailija Vierailija

  Niinpäs! Monet yritykset haluavat päästä eroon kaukana olevista kohteista, joihin ennen vanhaan vedettiin sähköt ja kannettiin postit. Ovat nykyään korpimaisemissa tyhjinä seininä, joita lämmitetään nostalgisten muistojen vuoksi tai parin vanhuksen voimin. Ikäihmiset ovat rasite yhteiskunnalle, eikä postin kanto heille ole sekään ilmaista touhua. Sähköpylväät alkavat myös lahota sijoilleen, eikä niitä kannata enää uusia, joten paras ratkaisu on saada töllien omistajat katkaisemaan virta nostamalla sen hintaa yli maksukyvyn.

  Suomessa on erämaita yhtä paljon kuin Ruotsissa, jollei enemmän, joten maahanmuuttajia tarvitaan asukkaiksi siitä huolimatta, etteivät tulokkaat halua erakoitua toisistaan. Länsimaiset vanhukset voidaan sijoittaa uusiin hoivakoteihin, jotta saadaan tyhjennettyä asuntoja niitä tarvitseville aivan samoin kuin Ruotsissa on tehty. Eliitille on varattava sellaisia kohteita, joihin pääsyyn vaaditaan lupa säätiöltä tai virkamieshallinnolta, jottei niihin rakennuksiin eksy muita kuin säätyyn kuuluvia henkilöitä.

  Markkinatalous vaatii kaiken keskittämistä suuriin kaupunkeihin, sillä maaseutu jätetään valtaville koneille, joita ohjataan kauko-ohjauksella samalla tavoin kuin autoja maanteillä. Sähkön ja ruuan hinta halpenee koko ajan, mutta asiakkaat maksavat niistä aiempaa enemmän koko ajan, sillä luksusasunnoissa elävä eliitti tarvitsee huikeita voittoja, jotta voi käyttää huumeita ja suojella luontoa ostamalla kalleimman sähköauton, jolla voi hurjastella satasen nopeusrajoitusalueella kameroita vältellen. Ihaninta on olla rikas, eikä köyhä, jolle jää katsojan rooli silloin, kun tähdet tanssivat televisiossa.
   
 5. vierailija Vierailija

  Eipä varastettu ihmisten tietoja silloin kun oli vielä paperiset arkistot, arkistovastaavat, holvit ja kassakaapit. Koko Internet on kuin saippuakupla ja tulee päivä kun joku rikkoo sen. Netti on huono renki ja vielä huonompi isäntä.
   
 6. vierailija Vierailija

  Ei ollut tarvetta varastaa, koska kaikki tiesivät toistensa asiat. Vaiettiin kotiväkivallasta ja käskettiin kunnioittamaan sellaisia, jotka kurittavat lapsiaan. Huhuja leviteltiin toisista ja sentraalisandrat tiesivät kaiken, koska kuuntelivat herkeämättä puheluja. Netti on tulen tavoin hyvä renki, mutta isäntänä huono, jollei annettuja tietoja kyetä salaamaan.
   
 7. vierailija Vierailija

  Kyse ei ollut 1900-luvun alun ajasta vaan loppupuolesta. Media aiheutti ihmisille uteliaisuuden kyseistä tietomurtoa ja sen tietoja kohtaan eikä ole ensimmäinen kerta. En henkkoht ollut edes kuullut aiemmin mistään Thor verkosta. Olisi riittänyt ilmoitus niille terveydenhuollon asiakkaille, jota asia mahdollisesti tulisi koskemaan, että jos olet saanut kiristysviestin älä maksa ja ota yhteyttä poliisiin mahdollisimman pian. Nyt nämä uhrit ovat koko kansan riistaa kiitos kaiken läpitunkevan median.
   
 8. vierailija Vierailija

  Itse asiassa hakkeri tai kiristäjä vuoti näitä tietoja suomalaisille keskustelualustoille. Harva tuonne verkkoon osaa mennä etsimään oikeita tietoja.
   
 9. vierailija Vierailija

  Jippii internetin ihmeellinen voima ja maailma. Mitähän seuraavaksi?
   
 10. vierailija Vierailija

  Melkoinen sontapulju näytti olevan itse yrityskin.

  Älä luota mihinkään.
   
 11. vierailija Vierailija

  Robin Hood on satuolento, kun sen sijaan hänen vastakohtansa on aina ollut todellinen. Valtio antaa veroedut rikkaille autoilijoille, mutta rokottaa köyhän kukkaroa sen kuin ehtii. Sähköä jaetaan kiskurihinnoin maaseudulla, mistä nykyiset yritykset saivat ostaa linjareitit lähes ilmaiseksi. Maantiet ovat tosi kehnoja, mutta niitä ei korjata, vaikka rahaa revitään monin eri veroin autoilijoilta valtion kirstuun. Mitä isot edellä, sitä pienet perässä, joten eipä ihme, että pyritään kaikin keinoin saamaan taloudellista hyötyä uhreiksi valikoituvilta.

  Ei voida tietää, onko hakkeri tosiaan vain rahan vuoksi kylvämässä inhoa ihmisten keskuuteen, sillä syitä voi olla muitakin. Turvallinen internet ei välttämättä ole kenenkään haluama etu, vaan tietoisesti jätetään takaportti avoimeksi. Aina joku havaitsee piilossa olevan käytävän ja ryömii siitä sisään, eikä jätä jälkiä itsestään, jos tietää, mitä tekee. Jokainen internetiä käyttänyt on voinut havaita mainokset, jotka seuraavat kuin hai laivaa, jos jokukuka piipahtaa katsomassa niitä.

  Kaikki internetiä hyödyntävät käyttävät myös evästeitä, koska haluavat päästä esille silloin, kun käyttäjä on heikoimmillaan. Etsivät sitä hetkeä, jonka tietävät olevan jokaisella. Erityisesti vanhukset, jotka ovat jo menettäneet muistiansa, ovat kohteita. Suomessa iäkkäät ovat tottuneet luottamaan vastapuoleen, koska ovat eläneet toisenlaista aikaa nuoruudessaan. Eivät osaa edes tolkullisina ottaa huomioon, ettei nykyään yksikään ole luottamuksen arvoinen.
   
 12. vierailija Vierailija

  Jos jokin asia/tuote vaikuttaa todella edulliselta ja hyvältä ei se ole totta. Missään ei ole ilmaisia lounaita. Osta nyt ja kärsit myöhemmin koska tuotteeseen ei ole tuote tukia eikä siihen saa varaosia. Prinssi ei ota yhteyttä juuri sinuun ja halua rakastaa vain sinua koska on huijari, joka haluaa rahasi. Pikavippi ei ole edullinen eikä vakuutus korvaa pienellä kirjoitettuja poikkeuksia. Pilleri, jonka otat siinä uskossa että paranet ei ole osoitettu vaikuttavan lääkkeenomaisesti. Uutinen, jonka luet ei olekaan mustaa valkoisella vaan aivan muuta. Lainatakseni Sauli Niinistöä elämme totuuden jälkeistä aikaa. Mihinkään ei voi uskoa tai luottaa. Olkaamme siis varovaisia ja kaikki aistit avoimena käyttäen sitä paljon parjattua maalaisjärkeä.
   
 13. annmatti Jäsen

  liittynyt:
  21.10.2018
  Viestejä:
  127
  Saadut tykkäykset:
  3
  Korona on globalisaation siunaus.
   
 14. vierailija Vierailija

  Nörttipoju äidillä töissä, rahankiilto silmissä ihmisiä "auttamassa". Mikä voisi mennä pieleen.
   
 15. vierailija Vierailija

  Otsikko olisi kai Vastaamon tavoite vaurastua.

  Oliko tämä nyt sitä kuuluisaa huippuosaamista?
   
 16. vierailija Vierailija

  Ei kai hakkerointi ole Vastaamolle taloudellinen etu, joten hakkeri haluaa vaurastua tällä kertaa.
   
 17. vierailija Vierailija

  Ei hoitanut velvollisuuksia, joista maksettiin.
   
 18. vierailija Vierailija

  Yli ymmärryksen, jollet tarkoita, ettei Vastaamo maksanut summaa, jota vaadittiin hakkeroinnista.
   
 19. vierailija Vierailija

  Näköjään. Ei hoitanut asiakastietojen suojausta, pimitti tietoa tietomurrosta, jatkoi laput silmillä. Vastuuton rahastaja, mutta niitä on maa täynnä.
   
 20. vierailija Vierailija

  Annetaan nyt oikeusistuimien ottaa kantaa siihen, onko tehnyt laitonta vaiko ei. Nykyajan malli toimia on tehdä mahdollisimman suurta voittoa, minkä erityisesti sähkönsiirtoyritykset ovat osoittaneet selkeästi. Jotkut ovat sitä mieltä, ettei voitontavoittelulle saa asettaa esteitä, jottei palata 1970-luvulle. Moraaliton teko ei ole välttämättä laiton. Poliitikoilla on valta päättää siitä, mikä on oikein ja mikä väärin. Jollei moraalittomia tekoja aseteta laittomiksi, ne jatkuvat niin kauan kuin ovat sallittuja. Suurilla pankeilla vaikuttaa olevan valtaa määritellä sekin, millainen voittoprosentti on yhteiskunnan etu, koska poliitikot eivät uskalla ottaa vastuuta asiasta.
   
 21. vierailija Vierailija

  Vain happi on toistaiseksi ilmaista, ennen kuin joku hemmoteltu sarjaepäonnistuja alkaa nostella yhteiskunnan tukiaisia sen tuotteistamiseen.
   
 22. vierailija Vierailija

  Mediallakin on oma hakkeri. Miksi toiset toimittajat saavat käyttää niitä tavallisten ihmisten tietojen varastamiseen. Mainosfirmat mukana. Joku myy. Kuka?

  Miksi täällä on kahdenkerroksen väkeä? Olen syvästi pahoillani oikeiden uhrien ja Vastaamon asiakkaiden puolesta, mutta samalla samaa tekevät muutkin.
   
 23. vierailija Vierailija

  Kysymys lienee tavallisesta nörtistä, joka on päässyt käsiksi arkaluonteisiin tietoihin helposti. Internet toimii yhä, mutta arvattavasti joku osaa kaataa sen, jos haluaa. Sen jälkeen ollaan liemessä, sillä laskujen maksu vaikeutuu, kuten myös tavaroiden tilaaminen. Eikä palvelevia ihmisiä enää ole, kun pankit on lakkautettu. Asiakkaat tekevät itse nykyään työn, mutta eivät voi enää sen jälkeen, kun internet kaatuu. Ei se ole silti kuin virtuaalinen maailmanloppu, mikä johtaa tosin moniin vaikeuksiin normaalielämässäkin.
   
 24. vierailija Vierailija

  Kyse on röyhkeän vastuuttomasta yrityksestä, joka teki hyväksikäytöstä mahdollista.

  Ihmisten hätä moninkertaistuu, kun Vastaamon kaltaisille ahneille pelleyrityksille annetaan vastuita, joita ne eivät arvomaailmansa ja osaamattomuutensa takia kykene hoitamaan.

  Kuka vielä uskoo, että tässä kyttääjien maassa ei toimitusjohtaja tiennyt tietovuodosta? Odotti kuola valuen isoja kauppoja. Se on osa tyhjästä pieraistujen nörttiyritelmien toimintamallia.

  Onko pakko kieltäytyä ymmärtämästä, miten monella tavalla nämä "huippuyritykset" vaikuttavat myös tulevien polvien työelämään ja koko yhteiskuntaan? Pikavoittoyrittäminen on tullut jäädäkseen, mutta kukaan ei huomaa, kun on niin kiire lässyttää huippuyrityksistä.

  Naurettavaa.
   
 25. vierailija Vierailija

  Jokaisella toimijalla on viranomainen, jota valvoo meidän demokraattisesti valitut henkilöt. Jos he lainsäätäjinä antavat mahdollisuuden tällaisiin toimiin niin sitä tilaisuutta käytetään. Ei tämä tule jäämään viimeiseksi tietoturvamurroksi koska internetissä toimivat tietokannat ovat vapaata riistaa.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti