Hae Anna.fi-sivustolta

Halla-aho havittelee hallitukseen?

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä amanda, 21.04.2019.

 1. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 856
  Saadut tykkäykset:
  283
  Halla-aho havittelee hallitukseen? Näkyy muut ottaneen sen aikaisempia kirjoituksia, siis mielipiteitä esille, mutta h-a ei suostunut kommentoimaan ja ei myöskään kertonut oliko muuttanut mielipiteitään.
  Parempi olisi jos kehtaisi esim. laittaa yli kymmenen vuoden vanhat törkeät juttunsa vaikkapa nuoruuden viaksi tai vihan-virran mukana menemiseksi.
  Haastalleluissa h-a vaikuttaa hämmästyneeltä, välillä hymyili. Luulen että häntä nyt harmittaa ne aikaisemmat solvaukset mitä hän kirjoitti, sillä nehän on nyt esteenä hänelle aina, etenkin niin kauan kuin älyää myöntää kirjoittaneensa ane mutta muuttaneen mielensä sellaisiin kirjoitksiin nähden.

  Luuletteko että ottavat halla-ahon ja Persut mukaan hallitukseen? Jos ottavat, niin se ei ole hyväksi Suomen maineelle, sillä koko Eurooppa tulee kaivamaan esille halla-ahon kirjoituksia ja sitten ihmetellään että Suomikin nyt mukana extreemien mukana????
  -
  - https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006075317.html

  - https://yle.fi/uutiset/3-10746898

  - https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006072280.html

  - Perussuomalaisten Halla-aho ei irtisanoudu vanhoista blogikirjoituksistaan
  Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho ei irtisanoudu vanhoissa blogikirjoituksissaan esittämistään muotoiluista. Halla-aho kirjoittaa asiasta Facebookissa.
  – Osa on ollut tyhmiä ja harkitsemattomia kommentteja. Osa on ollut sellaisia kommentteja, joita voi sanoa tavallisena tallaajana mutta ei poliitikkona. Ja osa on sellaisia juttuja, jotka kontekstistaan irrotettuna kuulostavat hurjilta mutta joissa on ollut ja on edelleen pointti, Halla-aho kirjoittaa.
  Näin ollen puoluejohtaja katsoo, ettei voi irtisanoutua kirjoituksistaan kokonaisuudessaan.Halla-ahon vanhemmista, noin kymmenen vuoden takaisista teksteistä on kirjoittanut tällä viikolla esimerkiksi Helsingin Sanomat.
  Kyse on teksteistä, jotka ovat herättäneet kysymyksiä Halla-ahon ihmiskäsityksestä. Halla-aho on myös tuomittu sakkoihin blogikirjoituksestaan. Korkein oikeus katsoi Halla-ahon syyllistyneen uskonrauhan rikkomiseen ja kiihottamiseen kansanryhmää vastaan vuonna 2012.


  - https://yle.fi/uutiset/3-10749395
  -
   
 2. vierailija Vierailija

  Jos SDP epäonnistuu hallituksen kasaamisessa, niin seuraavana vuorossa ovat perussuomalaiset yrittämään kolmen porvaripuolueen hallitusta. Ehkä mahdollinen jos halla-aho luovuttaa pääministeriyden kokoomukselle ja jopa siirtyy syrjään puoluejohdosta.
   
 3. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 856
  Saadut tykkäykset:
  283
  Missä se lukee määräyksissä että noin tullaan tekemään?
  -
   
 4. vierailija Vierailija

  määräyksissä?

  Suomessa maan hallitusta kutsutaan virallisesti valtioneuvostoksi.

  https://valtioneuvosto.fi/tietoa/nimittaminen-ja-jarjestaytyminen

  Mikään laki ei määrää missä järjestyksessä eduskuntapuolueet saavat yrittää hallituksen muodostamista. Vallitseva käytäntö on että suurin puolue aloittaa. Yleensä myös edustajapaikkoja merkittävästi lisänneet puolueet pyritään ottamaan mukaan hallitukseen.
   
 5. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 856
  Saadut tykkäykset:
  283
  Saa nähdä sitten osaavatko pitää halla-ahon poissa kuvioista.
  -
   
 6. vierailija Vierailija

  Kyse ei ole osaamisesta, vaan puolueiden aatteiden, arvojen ja poliittisten tavoitteiden yhteen sovittamisesta. Nämä ratkaisevat persujen mahdollisuudet hallitukseen.
   
 7. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 856
  Saadut tykkäykset:
  283
  Siitä vaan sitten :) Mutta päätöksen tekee kuitenkin ne muut puolueet. Eiköhän halla-aho ajatukset ja mielipiteet ole jo kaikkien tiedossa, sehän on niistä vuosikaupalla kirjoitellut blogissaan. Ei suomalaiset ole analfabetteja sentään ;)
  -
   
 8. vierailija Vierailija

  Persut kuuluvat hallitukseen äänestystuloksen perusteella. Parempi olisi alkaa löytyä sitä yhteistyöhalukkuutta, muuten ei demokratialla ole mitään merkitystä.
  Ja toivottavasti H-A muuttaa mielensä ja havittelee hallituspaikkaa, saadaan ainakin yksi realisti ja älykäs ihminen sinne.
   
 9. vierailija Vierailija

  Mitenhän tuo olisi - 80% kansanedustajista ajattelee että jäljellejääneet 20% eivät aatemaailmansa puolesta ole hyväksyttäviä hallituskumppaneita.
   
 10. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 856
  Saadut tykkäykset:
  283
  Mestarinsa opetuslapsi?
  -
   
 11. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 856
  Saadut tykkäykset:
  283
  Halla-aholaiset vaikuttaa siltä että 20% äänistä on enemmistö ja loput 80% on maanpoettureita ;)
  -
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti