Hae Anna.fi-sivustolta

Halla-aho hyötyy vaientajista

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 12.04.2019.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 766
  Saadut tykkäykset:
  0
  Perussuomalaisten Jussi Halla-aho osaa esiintyä siten, ettei hötkyile televisiossa siten kuin muut, vaan tyynesti antaa muiden hölöttää ennen kuin avaa suunsa ja kertoo oman mielipiteensä. Yleisradion toimittajat tosin kysyvät jo toisen kysymyksen samaan aikaan kuin Halla-aho pyrkii vastaamaan ensimmäiseen, koska kuvittelevat siten saavansa hiillostettua umpirauhallista puheenjohtajaa. Tavallaan mainostavat perussuomalaisia samalla, sillä järkähtämättömien tosiseikkojen kertoja hyötyy keskeytyksistä, jotka vaikuttavat yrityksiltä vaientaa.

  Maahanmuutto on monien suomalaisten ja riikinruotsalaisten mielestä vain rasite, joka syö kantaväestön etuuksia. Totta onkin, että eliitti hyötyy siitä enemmän kuin rahvas. Halla-ahon mielipiteet pureutuvat juuri siihen väestöön, jolle maastamuutto tuo ongelmia. Olipa tosin laukoa Yleisradion vaalitentissä jopa ajatuksen alemmasta sosiaalisesta luokasta, mutta huomasi puhuvansa väärin termein ja korjasi lauseensa neutraalimmaksi.

  Käsite ihmisyydestä on jännä, sillä se ei ylety venäläisiin, jotka ovat koko läntisen maailmaan vihollisia, mikä tietysti on sotilaallisesti tosiasiakin. Suomessa käsite laistaa omankin maan väestöä, joka syntyy ikään kuin väärään paikkaan maata. Senpä vuoksi ihmetellään, että muualta tulleille järjestetään asunnot ja ruuat, muttei maan sisässä muuttaville anneta minkäänmoista apua. Eipä ihme, että populistit korjaavat sadon poliittisesti, vaikkeivat tosiasiassa ole koskaan pitäneet lupauksiaan saatuaan valtaa.


  (Hyvä huomata sekin, että Halla-ahon puhuessa muut ovat nolon oloisina hiljaa.)
   
 2. vierailija Vierailija

  Halla-aho puhuu kieltä, jota ihmiset ymmärtävät, ei politiikan jargonia. Mutta faktahan on se, että ne ihmiset joutuvat kokemaan maahanmuuton konkreettisesti joiden läheisyyteen nämä mamut sijoittaan. On helppo istua tosiaan jossain trendikahvilassa suunnittelmassa kylttejä maahanmuuton puolesta, koska heidän kosketuksensa siihen on ideaaliperäinen. Myönnän, että itsekin olisin varmaan nuoruudessani ollut maahanmuuttomyönteinen, mutta nyt vanhemapana järki auttaa ymmärtämään asioita laajemmalla perspektiivillä. Maahanmuutto on ihan ok, mutta pienessä mittakaavassa, sellaisessa että resurssit riittää kotouttamiseen.
   
 3. vierailija Vierailija

  Totta. Nyt näyttää kovasti suosiolliset tuulet puhaltavan halla-ahon ja muidenvastaavien liikkeiden laariin. Olikohan se eilen vai toissapäivänä aamulla, kun radiouutisissa kerrottiin, että perussuomalaiset ovat nousseet todella paljon vaaligallupeissa. En muista enää prosenttilukuja, mutta muistan ajatelleeni, että jestas. Tosiaalta kun ajattelee muutamaa viimeistä vuotta suomessa ja poliittisilla areenoilla, niin ei ihmetytä, jos perussuomalaiset yltäisivät kovaankiin tulokseen.
   
 4. Jussi puhuu Vierailija  Jussi Halla-ahon puhe. Uskallatko katsoa?
   
 5. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 766
  Saadut tykkäykset:
  0
  Lyhyt on ihmisen muisti, koska aina luottavat samaan populistiseen porukkaan. Aikoinaan Pekka Vennamo aloitti Postin ja maalaiskylien alasajon, kun kukaan muu ei halunnut siten toimia. Eipä piitannut niistä pienviljelijöistä, joista hänen Veikko-isänsä kantoi huolta. Sittemmin Timo Soini otti ulkoministerin pestin ja päästi puolustusministeri Jussi Niinistön kera laumoittain väkeä Tornioon. Olivat irakilaisia, joita oma maakaan ei huoli takaisin.
   
 6. vierailija Vierailija

  olen katsonut, ei tuossa uskallusta tarvittu. Omaan makuuni Halla-Aho on liian kuivakka ja jäykkä.
   
 7. vierailija Vierailija

  Eikös kaikki puolueet ole populisteja. Vai mikä puolue olisi nyt vaalilupauksensa toteuttanut, ei näy äkkiseltänn tule mieleen.
   
 8. vierailija Vierailija

  Persuista jutellessa on syytä muistaa. Että puolue on muuttunut aivan erilaiseksi kuin mitä se oli ennen vuonna 2017 tapahtunutta puolueen romahtamista.
  Suurimman osan hallituksen huonoista päätöksistä hyväksyivät Sininen Tulevaisuus, jotka olivat edellisiä Timo Soinin johtamia persuja ennen kuin he loikkasivat sinisiin Soini mukaanlukien.

  Halla-ahon johtamat persut eivät hyväksyneet esim. aktiivimallia, kiky-sopimusta. Vaan oppositioon jouduttuaan he äänestivät eduskunnassa näitä vastaan.

  Tässä pieni muisttus tuosta puolueen hajoamisesta.
  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/25...en-jos-ennakkosuunnitelma-olisi-ollut-mina-ja
   
 9. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 766
  Saadut tykkäykset:
  0
  Perussuomalaiset puolueena on yhä sama, vaikka puheenjohtaja on vaihtunut. Voisi kuvitella, ettei Timo Soini olisi ollut Pekka Vennamon kaltainen, mutta ainahan populistit voivat toimia samoin kuin aiemmat puheenjohtajat. Samoin toimisi nykyinen päsmäri, jos pääsee hallitukseen. Voi noustakin ministeriksi, sillä nyt kaikki haluavat jo rajoittaa maahanmuuttoa. Eipä ole pukahtanut hänkään yhtä lausetta puolustusmenojen karsimisesta, koska haluaa pitää hyvät välit maan ykköseen.
   
 10. Halla-ahon nousu Vierailija

  Johtuu nykyisen hallituksen harjoittamasta politiikasta. Sillä on suuri merkitys miten on kohdeltu työntekijöitä. (kiky) miten ulkoistetut palvelut ovat toimineet, (Attento) kuinka eriarvoisuus on kasvanut, (toimeentulo, ulosoton asiakkaat ja leipäjonot kasvaneet). Hallituksen itsensä kehuminen ei riitä kun äänestäjä katsoo lompakkonsa.
   
 11. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 766
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hallitus oli puun ja kuoren välissä, kun säästöjä oli pakko saada aikaan. Velkaantumisesta ei luovuttu, mutta kerättiin varoja puolustuksen tarpeisiin. Ja jokainen voi itsekseen pohtia, kuka tarvitsee enimmin hyvää puolustuskykyä. Ehkäpä kaikki, kun sen sijaan hoivaa tarvitsevat vain vanhukset, nuoret ja muut apua tarvitsevat, kuten sairaat ja vammaiset.
   
 12. Säästöt otettiin Vierailija

  Vähävaraisia kansalaisilta, eikä niiltä jotka ovat saaneet 17 vuoden aikana nauttia yhteensä 20-30 miljardin euron verohelpotuksia. Tämä päivä näyttää kuinka katkeria kansalaiset ovat nykyisestä politiikasta.
   
 13. Jussi_Halla-aho Vierailija

  Näistä on helppo leikata, miljardeja euroja yhteensä:
  Yleisradiovero,
  Harmaan talouden kitkentä,
  Kehitysapu, maahanmuuttajien majoitus (teltta tai kontti riittää),
  Yritystuet (starttirahat pois maahanmuuttajien ravintololoilta ja parturikampaamoilta, ovat täynnä pimeää työvoimaa),
  Tuulivoimatuki,
  Jakkunaiset ja pukumiehet: esimerkiksi hoitoalalla esimiehistä on vain haittaa, koska sairaanhoitajat ja lähihoitajat osaavat laatia omat työvuorolistansa paremmin ilman esimiestä.

  https://fi.iherb.com/c/iherb-brands?rcode=mop737
   
 14. Mestari_Halla-aho Vierailija

 15. vierailija Vierailija

  Timo soini teki nolon mahalaskun aborttisodallaan, onnkesi ymmärsi jättäytyä itse pois ehdokkuudesta. minulle soini oli tärkeä muistutus siitä miksei uskovaisia ihmisiä tulisi koskaan valita päättäviin elimiin: usko sumentaa silmät ja ohjailee uskon suuntaan, ei faktojen ja kun päätetään maallisista asioista, täytyy olla järkeä päässä ja olla järkiohjautuva, ei usko-ohjautuva.
   
 16. vierailija Vierailija

  Soini on kyllä tuonut aina tämän kantansa aborttiin. Muuten kyllä petti Siniset aivan täysin, sympatiseeraan Sampo Terhoa, mielestäni Soini uhrasi seuraajansa aivan tietoisesti.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti