Halloum-juustosta

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja martsi
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
M

martsi

Vieras
Jos on pastöroidusta maidosta tehty, niin uskaltaako raskausaikanakin syödä, vaikka paketti on avattu jo muutama päivä sitten?

En kaipaa nyt sellaisia kohtuudella kaikkea -vastauksia. Voiko siis tuollaiseen juustoon tulla listeriaa? Eli luetellaanko fetan kanssa ns. samanlaiseksi?
 
Senkus syöt, eihän pastöroituun maitoon valmistetusta mitään vaaraa ole :)

Kannattaa kuitenkin vilkaista itse juustoa, jos se muutaman päivän on ollut jääkaapissa, ettei ole mitään homeita tullut tai haise pistävälle.
 
Alkuperäinen kirjoittaja martsi:
Alkuperäinen kirjoittaja Malla:
Minun mielestäni voi syödä jos paketti säilytetty oikein jääkaapissa...

Jääkaappiin pistin heti suljettuun rasiaan, kun otin sen verran, mitä silloin grillattiin.

Hyvää ruokahalua! :p
Se on varmasti kunnossa jos tosiaan on noin säilytetty ja muutenkin kestoaikaa jäljellä!
 
Alkuperäinen kirjoittaja martsi:
Alkuperäinen kirjoittaja Pajulanpirkkona:
Eikös se mahdollinen listeria oo siinä maidossa ennen pastöroimista?

Ainakin tuorejuustoon listeria voi tulla senkin jälkeen, kun paketin on avannut.

Niin olikin tajusin tuossa samantein et sehän saattaa tulla jostai muusta tavarasta jääkaapissa tai vaikka työvälineiden mukana yms.
 

Yhteistyössä