Hae Anna.fi-sivustolta

Haluaisin naida vierasta miestä

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä muruset ei riitä, 21.09.2009.

 1. Kyllä ne miehetkin usein haluavat naida vierasta naista. Jos päätätte mennä vieraisiin, niin älkää unohtako mainita siitä miehellenne. Sehän tarkoittaa sitä, että nyt hänkin saa naida ketä tahansa haluaa. Ehkä hänenkin seksihalut nousevat siitä kummasti, kun ei tarvitse enää samaa pärstää katsella sängyssä.
   
 2. ellionoora Vierailija

  Tuo nyt oli vähän rumasti sanottu, kyllähän sitä toisen pärstää katselee ihan mielellään, mutta miksei välillä voi huvitella, luvalla tietenkin. Kyllä se huvi sallittakoon ihan molemmille.
   
 3. Sivhos Vierailija

  Kyllä uskollisuus on koetuksella.Toinen toistaan herkullisempia nuoria naisia.Meikä vanha sinkku,silti housut jossain vaiheessa tuntuvat ahtaalta.Vanhemmat naiset,jollain tapaa,eivät sytytä.Miksikähän ei?
   
 4. ellionoora Vierailija

  Heh, hauska kuulla, että nuorempi kelpaisi. Varmaan tällainen hieman vaille kolmekymppinen tyttö, jolla muodot kohdallaan ja erittäin himokas mieli, kelpaisi Sivhokselle. Pukeudun aika sensuellisti, mutta rohkeasti mustaan silkkiin ja satiiniin, E-kokoiset rinnat eivät juurikaan vielä roiku ja ejakuloin runsaasti. Alapään vahautan aina silloin tällöin. Ikävä kyllä omassa tähtäimessä ovat aika tarkkaan sporttisen leikkisät 27-35 vuotiaat urokset.
   
 5. ellionoora Vierailija

  Unohtui mainita, että yhtenä vaatimuksena lisäksi varatut miehet, koska aika hyvin ovat kokemukset osoittaneet, että varattu ei ole unohtanut, miltä seksi maistuu, ja toisaalta voi olla varma, ettei ole täysin onneton peräkammarin poika, jolla lähin kokemus naisesta on pamela.jpg
   
 6. ruusutarhaan... Vierailija

  itse haaveilen itseäni vanhemmasta ja asiansa osaavasta miehestä, en missään nimessä mistään pojan nulikasta. ja nimenomaan varatusta, koska ne osaavat pelisäännöt.
   
 7. lililiii Vierailija

  Kerro ihmeessä AP. miten on käynyt suudelman kanssa? Kiherryttävää kuultavaa ;)
   
 8. Sivhos Vierailija

  Eleonoora,nauti elämästäsi,vuodet vierivät ,taitavat vieriä kiihtyvällä vauhdilla.Ykskaks huomaa,olenko todella jo näin ikäloppu?Näin siinä lopulta käy.Ei maha mittää.
   
 9. SeksuaalinenNainen Vierailija

  Niin sympatiat ja empatiat on viestiketjun aloittajan puolella. Itse olen reilut 30 v. nainen, ja kokenut seksittömä, tai siihen ajautuneen, avoliiton tuskan. Niin turhauttavaa tunnetta ei muuta löydykään, kun se että itse olisi halukas ja mies ei halua seksiä.Kaikkensa kun on yrittänyt niin aika huonot on fiilikset.

  Nooh, itselläni tämä kuuden vuoden yritys on johtanut siihen, että nyt asumme erillämme ja lopullinen ero on hyvin todennäköinen. Olemme tällä "asumuserolla" halunneet antaa vielä mahdollisuuden muuten hyvälle suhteelle.

  Olen tajunnut, kuinka seksuaalinen ihminen olen kaikkinensa, ja alkaa tuntua kiroukselta jos joudun koko ikäni kärvistelemään huonosta seksisuhteesta kärvistellen.Ajauduin tilanteeseen, jossa rakastelin vieraan miehen kanssa, enkä kadu hetkeäkään.Enkä tuntenut oikein omantunnontuskiakaan.Sain elämäni parasta seksiä tähän mennessä ja laastarin haavoittuneen itsetuntoni päälle.En pitänyt/pidä itseäni pettäjätyyppinä, mutta tälläiseen tilanteeseen kuitenkin jouduin.Halut ja tilaisuus vei.

  Muutenkin minulla on ollut eteen tilanteita, joissa olen esim.suudellut toisen kanssa ja jo se on todella herättänyt sen voimakkaan elossa olon tunteen, jolloin on tajunnut kuinka väärin itseään kohtaan tekee, jos suostuu jäämään huonosti seksin osalta tyydyttävään parisuhteeseen. Pitkään kuitenkin hillitsin itseäni ja yritin parisuhteeni eteen.Mutta sen jaksa enää. Haluan sellaisen suhteen jossa seksipuolikin toimii.
   
 10. SeksuaalinenNainen Vierailija

  Että mieti nyt tarkkaan mitä oma pääsi kestää.Kaikintavoin. Mutta muuten saman kokeneena ja jonkinlaisen "surutyön" läpikäyneenä asian johdosta, kehottaisin vakavasti miettimään millaisen elämän haluat. Tuskailin seksinpuute asiaa joskus gynekologillenikin, ja antoi suurin piirtein tämän samaisen neuvon... ja "faktatietoa" siihen, että ihmisen seksuaalinen aktiivius harvoin muuttuu ratkaisevasti.
   
 11. SeksuaalinenNainen Vierailija

  Liian väsyneenä kirjoittelin vastausta....Mutta niin hyvä aihe, että oli pakko kommentoida.
   
 12. murusia Vierailija

  Seksuaalinen nainen teki asiat oikeassa järjestyksessä. Ensi erilleen ja sitten hommiin.
  Muutenkin kirjoitus oli asiaa. Noin mäkin tekisin vahingosta viisastuneena.
   
 13. ollll Vierailija

  Miten on projekti edennyt?
   
 14. hfte sonu Vierailija

  [viesti moderoitu]
   
  Lasted edited by : 21.05.2010
 15. vanhaa Vierailija


  Naapurin eukko tuli hissin humalassa ja perseesä kinni ja pyyti paukulle. sitten se riisu ja esitteli osoja rintojaan ja näytti posliini haaransa kunnolla. Kylla siinä nuorella seisomaan , kyllä sitä piti pitkään naidakkin vaikka oli ikää. Oli aamulla tyytyväinen kun kuulema sai kunnon munaa kun sen miehellä ei seiso ja on pieni Sillä oli jatkuvat halut vanhemmaksi naiseksi.
   
 16. noronen Vierailija

  Saiko aloittaja jo sitä vierasta miestä? Oliko se sen arvoista?
   
 17. Valealoittaja Vierailija

 18. Boooooriiiiing Vierailija


  Hiton tylsää kun nää kaikki keskustelut vie runkkarien fantasiat. Ei synny oikeaa keskustelua ikinä.
   
 19. Asiaa Vierailija


  Olen huomannut kun tulee ikää niin katselee aina vain nuorempia poikia sillä silmällä. Pari kertaa olen kokeillut seksiä ja hyvältä tuntu. Nyt on 16v poika mikä käy USEIN luonnani tyhjentämässä pussinsa sisääni, on kiihkee ja enerkinen. Kyllä kannattaa jos joku huolii ja haluaa naida.
   
 20. katariina Vierailija


  HEI!

  Pakko vastata tähän, koska itselläni on hieman samaa ongelmaa. Mies ei halua. Kovasti häntä rakastan ja haluan, mutta tällä hetkellä rakkaus ei enää riitä ja haluamisesta ei ole hyötyä. Itse haluaisin seksiä ainakin kerran päivässä. Tällähetkellä sitä saan ehkä kerran puolessa vuodessa, hyvällä säkällä! Olen vasta 22vuotias, mies vähän yli 30, ja tuntuu että en halua uhrata "nuoruusvuosiani" seksittömässä suhteessa.

  No, itselläni on myös ihailija joka lähestyy minua tekstiviestillä aina silloin tällöin.. Oma mies ei anna koskea, tämä toinen kerjää kosketustani. Pakko se on myöntää, että houkutus on suuri.. Inhoan pettämistä yli kaiken, olen sitä itse niskoilleni niin paljon saanut! Mutta sanoit hyvin tuossa lopussa "Mikä palkinto minua uskollisuudesta odottaa, jos tähänkin asti olen joutunut tyytymään murusiin seksielämässäni?"

  Joskus ainakin itsestäni tuntuu että tekisin miehelle palveluksen jos pettäisin, eipähän sen tarvisi kuunnella enää valituksia seksin puutteesta. Miehellä on myös terveydellisiä syitä, joilla hän ennen kuittasi sen ettei tee mieli ja silloin en asiasta valittanut. Runkkaus ja pornon vahtaaminen kyllä onnistuu, mutta minä en saa mitään. Mutta kerran hän teki virheen ja huusi mulle että hänen mielestään "runkkaus on kivempaa kuin seksi". Ja kun vaadin että mies saa elää samalla lailla puutteessa kuin minäkin, niin tokaisi vaan että Täytyy saada aamurunkut.. Miten sitte? Täytyyhän munkin saada aamupanot? Eli saan vissiin sit käydä vieraissa ku kotona ei saa?! Mies lupasi siinä "keskustelun" aikana että on myös puutteessa ja lopettaa runkkauksen, mutta v*tut..
  Oho tulipas taas paljon tekstiä ja yks asia johti toiseen :D

  Kuitenkin, nostan sulle hattua jos uskallat ottaa tuon askeleen! Tiedän kyllä miltä susta tuntuu, jos kotona ei saa sitä miehen kosketusta ja huomiota, se täytyy hakea muualta. Eikä sille mitään mahda.. Itse en uskalla tuota tehdä, mutta koska tällä menolla ei pitkälle pötkitä niin enköhän ittekki oo pian miehiä pokailemas sinkkubileis!
   
 21. Mies 50 Vierailija

  Ketjua lukiessani putkahtelee mieleeni kysymyksiä.
  Jos suhde alkaa esim. hyvän seksin myötäilemänä niin miksi luovutte sen vaatimisesta jatkossa jos kerran sitä haluatte?
  Ainakin minulle seksi on suhteessa niin tärkeä lenkki että siitä kohtuuttomasti luopumalla loppuu kyllä koko suhde.
  Useat kirjoittajat ovat vielä kovin nuoria, lapsettomia ja haluavat kokea elämän ihanuutta seksinkin kautta, niin miksi ette tee jotain? Onhan se selvä että tilanne on kestämätön, vaihtakaa kumppania tai sopikaa siitä miten saatte omat halunne toteutettua.
  Jos kumppani ei pysty antamaan seksiä niin silloin hänen pitää joustaa toista kohtaan, antaa hänelle vapaus toteuttaa se jotenkin. Eihän kukaan omista toisen ihmisen haluja, nautintoja. Ei niistä voi toinen päättää.

  Jos kumppani ei pysty avoimesti keskustelemaan yhteisen seksinne ongelmista niin silloin on pakko ottaa välimatkaa, miksi killutte suhteessa ja kärsitte itse. Hukkaatte lyhyen elämänne joka saattaa antaa teille paljonkin kunhan pidätte puolenne.

  Mielestäni kaikki ei ole kohdallaan jos seksiä on 2-4 kertaa vuodessa, kyllä silloin jossain mättää ja pahoin. Eri asia on jos siitä sovitaan, lopetetaan naiminen ja aletaan munkeiksi/nunniksi.
   
 22. Lilian Vierailija

  Miks ihmisen pitäis olla vaan yhden kanssa koko ikänsä? Itse haluan olla mieheni kanssa, mutta tekis mieli ehdottaa, että käydään molemmat vieraissa. Kun seksi meidän kesken on tylsää suorittamista. Enkä oikein miestäni kohtaan tunne intohimoa, hän on sohvaperuna ja minä kunnostani huolehtiva nainen.
  Haluaisin heittäytyä vielä joskus villiin intohimoon, jossa tuntuis ettei saa toisesta tarpeekseen. Jossa tehtäis muutakin kun kalu sinne ja eikun panemaan.
  Voisin lähteä jonkun ihan tuntemattoman matkaan, kunhan meidän välillä olis kipinää ja sitä myöden himot alkais jyllätä. Ja sen jälkeen villiä seksiä eikä mitään suorittamista ja ylös sängystä jatkaman kesken jääneitä puuhia.
   
 23. yksvaan Vierailija

  Itse miehenä kärsin myöskin siitä, että jostain syystä ei vaan kipinöinyt, mutta kun sitten heitin perinteiset arvot romukoppaan ja ehdotin puolisolle kimppakivaa, niin pelkästä ajatuksesta se kipinöinty roihahti liekkeihin. Ainut tässä on se, että sanojen mittaisena miehenä mun on naiselleni annettava nyt se kokemus toisesta miehestä. No kerrran se vaan kirpaisee, mutta ainakin itse sytyin aivan täydellisesti. Ehkä se on se jännitys. Se pitää vaan kohdentaa oikein. Puolisoni ei koskaan tulisi hyväksymään asiaa toisin päin, mutta eihän hänen tarvitse, koska antaa minulle ihan tarpeeksi muutenkin, enkä edes halua muita.
   
 24. Asdsdsfaa Vierailija


  Unohtakaa pettämiset ! Kyseisessä tilanteessa asiat pitää selvittää rehellisesti ! Suurin virhe on olla puhumatta.. miehelle hyvin pieni ja kevyt testosteroni kuuri saa halut kovaksi.. käykää lääkärissä mittamaassa prolaktiini ! Prolaktiini on vaiettu todellinen ongelma.. jos prolaktiinia on hitusenkaa liikaa miehen elimistössä se niistä haluista sitten.. verikokeella selviää
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti