Hae Anna.fi-sivustolta

""HALVAT LENNOT""

Viestiketju osiossa 'Kaukomatkat' , käynnistäjänä -, 01.08.2005.

 1. - Vierailija

  Mistä kannattais lähteä kyselemään australiaan lentoja? Pelkät lennot siis riittää ja matkalle olis tarkotus lähteä syksyllä-alkutalvesta.
   
 2. pihi Vierailija

  http://ebookers.fi/flights/
   
 3. MariV Vierailija


  Riippuu vähän reitistä ja kaikesta muusta, mutta Suomi-Seuran matkatoimistolla on välillä (kun kysyy suoraan sieltä) hyvinkin edullisia lentoja - jos lähtee ja palaa ennen joulua, ei vielä ole sesonki Australiassa ja lennot ovat suhteellisen edullisia (lomakausi tuolla päin palloa on joulusta helmikuun loppuun, silloin on kaikki kallista ja täynnä). Niin ja jos haluaa pysähtyä matkalla jossakin (esim. Singapore/Kuala Lumpur), voi tulla noilla edullisemmaksi kuin 'itsepalvelumenetelmällä':
  http://www.suomiseuranmatkat.fi/

  Ebookersin lisäksi voi tietysti tarkistaa myös nämä: http://www.supersaver.fi/, http://www.matkaporssi.fi/.
   
 4. Suomi-seura Vierailija

  Suomi-Seura on muuten aina kaikkein kallein
  vaihtoehto. Nytkin niillä maksaa Malaysian
  Airlinesin tarjoukset 100 euroa enemmän kuin
  vaikkapa Ebookersilla.
   
 5. MariV Vierailija

  Ei ole ""aina"", riippuu siitä, mitä haluaa. Parisen vuotta sitten sitten Suomi-Seuran maailmanympärimatka (pelkkä lentolippu) maksoi 400 euroa vähemmän kuin kellään kilpailijalla... Ei tuota lippua tietenkään kotisivuilta löytänyt vaan sitä piti säätää matkalaisten toiveiden mukaan yhteistyössä toimiston kanssa - jos vain haluaa pisteestä A pisteeseen B ja tietää tasan tarkkaan päivät eikä halua mitään ylimääräisiä pysähdyksiä, Suomi-Seuran matkatoimiston käyttäminen ei varmaan kannatakaan. Vaan jos haluaa stopovereita tai yhdensuuntaisuuksia tai joustoa, se voi yllättäen olla edullinenkin.

  Sitä paitsi, paljonko siinä nyt häviää, että lähettää yhden mailin tai soittaa yhden-kaksi puhelun ja kysyy? Mitä kauemmaksi lähtee, sitä suuremmalla syyllä kannattaa lentoyhtiöiden sivujen lisäksi kysyä myös matkatoimistoilta! (Sama esim. Etelä-Afrikan kanssa: matkatoimisto saattaa löytää 200-300 euroa halvemmat lennot kuin saman lentoyhtiön sivuilta saa samoille lentopäiville ja suunnilleen samalle reitille. Euroopan sisäisillä lennoilla tämä ei yleensä päde, mutta jos lähtee mannertenväliselle, kannattaa kysellä vähän.)

  Lisäksi monilla lentoyhtiöillä on myös paketteja, joissa säästää rutosti rahaa ottamalla lennon+auton tai lennon+hotellin, esim. Air Francen valmiiksi halvoista Floridan lennoista putosi viime vuonna pois vielä lähes 100 euroa, kun otti ihan edullisen auton saman matkatoimiston kautta (ts. autonvuokraus erikseen ei olisi ollut yhtään halvempi ja näin kokonaishinta oli huomattavan edullinen).
   
 6. ozzzi Vierailija

  Moi! mä nysväsin jonkun aikaa sitten noita lentoja netistä pari kk ja sitten halvimmat sainkin Arean kautta. turha lähteä rantaa edemmäs kalaan. kannattaa siis ainakin kysästä.
   
 7. M@nner Uusi jäsen

  liittynyt:
  26.08.2006
  Viestejä:
  165
  Saadut tykkäykset:
  0
  Saman moinen viilis kuin "ozzzilla":
  Ollaan viimeiset 6 vuotta bookattu omat lennot "edullisesti" netistä,,,, milloin miltäkin lentoyhtiöltä tai nettimatkatoimistolta. Mutta, jotenkin on jäänyt se viilis, että jos on menossa tiettynä ajankohtana niin matkatoimistot pystyvät palvelemaan paremmin. Voisin veikata että heillä on "online" yhteys varausjärjestelmiin kun taas netti haussa törmää liian usein "ei vapaita paikkoja" tietoon (,,,ilman että saat yhtään tarkempaa selvitystä oliko se meno vai paluu joka tökki jne.).
  Ainakin meikäläinen on keski-ikäistymisen myötä siirtynyt takaisin Suomalaisten matkatoimistojen asiakkaaksi ostamaan lennot heiltä. Hotellien ja siirtymisten kanssa jaksan vielä kikkailla netissä, mutta katsotaan kuinka pitkään,,,
   
 8. Sama vika, marraskuussa surffailin eräänkin tunnin etsimässä lentoja Australiaan ja Arean nettisivun kautta ne lopulta ostin. Olen käyttänyt heidän lentojen hakupalveluaan netissä jo kauan, selkeä ja hyvin toimiva sivusto. On tullut kyllä tutuksi niin ebookersit, supersaverit, travellinkit kuin lentoyhtiöiden omatkin sivut jne.

  Positiivista oli myös, että pystyin suoraan netissä varaamaan menon ja paluun eri paikoista ja vielä yhden pysähdyksen paluumatkalle. Samoin istuinpaikkavaraukset onnistuivat siinä samalla koko matkalle kuten myös erikoisruokavaliokin.

  Ensi torstaina sitten testataan käytännössä kuinka sujuu... :)))
   
 9. Pekingistä Uusi jäsen

  liittynyt:
  08.12.2006
  Viestejä:
  130
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuttavani, joka asuu Ausseissa sanoo, että yleensä tulee halvemmaksi ostaa maailmanympäri lento kuin edestakainen. (tosin kun lähtö on eri maasta niin sehän ei vielä mitään takaa). Jippo on siinä, että lennot täytyy tehdä samaan pooliin kuuluvien lentoyhtiöiden välillä. Auisseista käsin hänkin tekee varaukset jonkin paikallisen toimiston kautta, vaikka itse on nettinikkari ja alan ammattilainen.
   
 10. Sen verran kommentoin omaa viestiäni nyt kun olen juuri palannut kotiin Australiasta (lisättynä Singaporen stopilla) että hyvin toimi liput, paikat olivat juuri ne varatut ja erikoisruokavalio löytyi, eli ainakin tällä kertaa Arean nettivarausjärjestelmä toimi moitteitta.

  Australia sinänsä ei niin hirveästi sykähdyttänyt, mutta se nyt on taas sitten niitä makuasioita joista on turha jauhaa täällä tai yleensäkään. Kuka tykkää mistäkin ja se heille kaikille suotakoon... :)))
   
 11. Maria-- Vierailija

  Itse olen lähdössä marraskuussa Australiaan ja halvat lennot löysin ainakin Kilroy travelsin kautta ja hyvää palvelua kaiken lisäks!
   
 12. Utelikkoko Vierailija

  Makuasioistahan on kiva kiistellä ja itse olen sitä porukkaa jota Aussila ei totisesti sykähdytä, uteliaana kyselen miksei tätä kirjoittajaa eli kerro, kerro!!!

   
 13. muurahaispesää... Vierailija

  ...kun tietää mitä intohimoja Australia, ja varsinkin siitä esitettävät vähänkään negatiiviset lausunnot, näyttää ihmisissä herättävän.

  Sen verran voin omalta kohdaltani todeta, että vanhemmat kulttuurit ovat enemmän mieleeni (no juu, onhan Australiassakin abojen n. 30.000 vuotta vanhaa kulttuuria mutta se ei taida olla ihan sitä mitä ihmiset yleensä ensimmäisenä Australiasta puhuttaessa ajattelevat).

  Kiistelemään en viitsi ryhtyä puoleen enkä toiseen, sitä näyttävät harrastavan riittävästi Australiaa paratiisina pitävät henkilöt. Luontonsa puolestahan se toki monin paikoin siltä vaikuttaakin. Mutta tiedän myös että muitakin mielipiteitä ko. maasta löytyy, muillakin kuin itselläni. Kuten todettu, makuja on monia ja kaikille varmasti löytyvät ne parhaiten soveltuvat ja mieleisimmät paikat maailmassa. "Yksisilmäistä" ja kapea-alaista maailmankatsomusta en kuitenkaan jaksa ymmärtää millään tasolla...

  Saatanpa tuossa tulevana talvena käydä vilkaisemassa pysyykö mielipide edelleen samana kun sinne suunnille joka tapauksessa taidan painella, pääkohteena tällä kertaa tosin Uusi-Seelanti. Kyllähän aussilassa katseltavaa riittää, esimerkiksi Tasmania voisi olla jotain.
   
 14. Miia Vierailija

  Niin itse käyttäisin erilaisia hakukoneita jotta löytyisi halvat lennot. Erityisesti Aussien kanssa tulee kannattamaan ovat meinaan sen verran kalliita. Kaverini lensi Melbourneen viime syyskuussa ja vertasi eri hakusysteemiellä ja erot olivat helposti +-50% (huom! halvin lento kaikista eikä mikään ykköluokka :) eli samantasoinen lento kaikista)
  Tässä lentovertailuja:

  halvat lennot haku

  Ausseihin tms. kaukokohteisiin varsinkin etsiessä kannattaa todellakin etsiä lähipäiviä myös.
   
 15. Matka-Ammattilainen Vierailija

  Mene vertaa.fi ja sielt sit katot hyvät lennot lentolipusita. see antaa kaikkien nettimatkatoimistojen ja lentoyhtiöiden hinnat kohteeseen...siis voi halvempiakin löytää muualta mutta yleisesti tämä on loistava vaihtoehto
   
 16. Lentelijä Vierailija

  Halpoja lentoja ei löydy yhdestä paikasta tai tiettyyn aikaan, vaan matkailijan tulee käyttää pelisilmää, jos mielii löytää halvat lennot. Lentoja kuten muitakin halpoja matkoja varatessa tulee pitää mielessä avoin mieli ja sallia joustot aikatauluissa. Useinkin kannattaa tutkia myös suunnitellun lähtöpäivän lähipäivien lentoja, jolloin päivämäärän muuttaminen saattaa tiputtaa lentojen hintaa jopa puoleen.

  Halvat lennot tarkoittavat usein myös useampia välilaskuja, joten halvemmuus ei välttämättä ole mukavin vaihtoehto, mutta perille pääsee kuitenkin. Kannattaa käyttää netistä löytyviä useita lentohakuja, joiden kautta on helppo vertailla hintaa. Osa lentohakukoneista myös voi etsiä sinulle lentoa lähipäiviltä, jolloin hakukone käytännössä ehdottaa sinulle halpoja lentoja. Kannattaa myös huomata, että usein lentojen hinnat laskevat muutamaa päivää ennen lentoa, mutta nousevat taas uudestaan hieman ennen lennon ajankohtaa. Löydät halvat lennot, kun seuraat aktiivisesti eri yhtiöiden logiikkaa hintojen noston ja laskun suhteen.
   
 17. Seppo Vierailija

  Noita hakuja nyt on ihan älyttömän paljon, mutta parhaitahan on ne halpa lento hakukoneet, joista voi hakea useiden eri matkanjärjestäjien ja lentoyhtiöiden lippuja. Supersaveri, TravelStartti yms. yhdistettynä vaikkapa hotels.comiin on tuottanut monta erinomaista matkaa allekirjoittaneelle :) Edellinen Ryanairin + Hotels.comin yhdistelmä Milanoon!
   
 18. Matka-Sepi Vierailija

  Totta toinen puoli tuossakin, koska kyllä paras tapa löytää halpa matka tuonne Aasian & Oceanian puolelle on nuo halpa lento hakukone. Tosin nekin tuntuvat kaikki olevan mainosrahoitteisia, joten kannattaa varmuudeksi tsekata tiedot useammastakin paikasta. Hyviä ovat mm. TravelStart, ebookers, SuperSaver yms. Myös halpalentoyhtiöiltä voi bongata lentoja lähemmäs, esim. allekirjoittanut kävi Milanossa muutamalla kybällä kun Ryanairiltä irtos halpa lento :)

  Hyvä vinkki on tsiigailla myös lentoja Tukholmasta. Laivalla vaan yli ja Ruotsista eteenpäin. Lentojen hinnasta voi tippua saturainen tai pari tällä kikalla!
   
 19. Hermanni31 Vierailija

  No täältä totta kai!!! Lentoja.net
  En käytä muuta kuin tuota!
   
 20. Hermanni31 Vierailija


  Lentoja.net
   
 21. lentovertailija Vierailija

  Kuten moni onkin jo tässä keskustelussa todennut, niin kannattaa mihin tahansa lentoja etsiessä käyttää hakukonetta, joka kilpailuttaa kerralla nuo kaikki edullisimmat hakukoneet.

  Ebookkerssia olen käyttänyt vain halpojen päivien etsimiseen +/- ominaisuuden takia, mutta sitten kilpailutan aina hakukoneella, aiemmin käytin kayakkia, mutta tällä hetkellä halvimmat lennot tuntuisi löytävän lähes aina äkkilähdön lentohaku: http://akkilahto.fi/lentohaku
   
 22. lentoguru Vierailija

 23. vinkkimasa Vierailija

  Tässä viestiketjussa oli sekä hyviä, että todella huonoja vinkkejä.

  Kyllä se näin on, että yleensä halvimmalla saa, kun käyttää kattavaa hakukonetta, tossa joitain hyviä jo olikin, lisäksi mun viimeaikainen suosikki on: http://www.momondo.fi/

  On tehokas, löytää lähes kaikki lennot ja paljon lisäominaisuuksia.
   
 24. Sim0n Vierailija

  Jos halvalla reissuun haluaa niin kannattaa seurata tarjoussivuja aktiivisesti ja toimia nopeasti kun sopiva tarjous tulee vastaan. Tässä vinkkinä yks sivusto mitä oon ite viime aikoina seurannut: http://www.top10lentodiilit.suomalaisille.com
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti