Hae Anna.fi-sivustolta

Halvin laina ja asuntolaina

Viestiketju osiossa 'Rakentaminen ja remontointi' , käynnistäjänä lainavinkki, 29.02.2016.

 1. lainavinkki Vierailija

  Asuntolaina kannattaa kilpailuttaa www.lainahaku.com
  hae se halvin laina, pienet ja isommat lainat edullisella korolla.
   
 2. Halvin laina Vierailija

  Halvin laina löytyy vertailemalla www.mobiili.info
  Myös hyviä tarjouksia.
   
 3. Mato.Maki64 Jäsen

  liittynyt:
  14.04.2015
  Viestejä:
  41
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä asuntolaina kannattaa kilpailuttaa, mutta ei millä tahansa pankeilla. Miksi pyytää lainatarjous pankilta, joka on tunnetusti kallis?
  Yksi hyvä keino lähteä kilpailutuksessa liikkeelle on katsoa Veronmaksajien Keskusliiton jäsenlehden Taloustaidon joka numerossaan pitämää tilastoa sen hetken edullisimmista asuntolainapankeista. Näistä kun ottaa esim. 5 edullisinta, joilta pyytää tarjoukset ja vertaa sitten lainojen hintoja, saa todennäköisesti hyvin edullisen lainatarjouksen. On myös hyvä muistaa, että lainatarjous on ilmainen, eikä sido vielä mihinkään.
  Jos tarvitsee vakuudetonta lainaa (esim. vakuutta tai takaajaa ei ole saatavilla) kannattaa kilpailuttaa laina usealla netin lainanvälittäjällä. Niistä monet kilpailuttavat lainahakemuksen yli 10:llä, jopa 20:lla pankilla ilmaiseksi ja sitoumuksetta ja lainatarjoukset tulevat suoraan hakijan sähköpostiin. Lainasummat ovat 500-50 000€ ja laina-ajat 1-15 vuotta!
   
 4. lainari Vierailija

  Asuntolainan kilpailuttaminen on ehkä yksi järkevimmistä asioista joita voi tehdä. Asuntolaina on yleensä pitkäaikaisinta lainaa joka tulee haettua, ja sitä maksetaan takaisin useiden vuosien ajan. Pienikin ero koroissa tekee merkittävän summan vuodessa. Lainaa ei ikinä pitäisi hakea ilman kunnollista kilpailutusta.
   
 5. peku Vierailija

  Halvimpia lainoja löytää netistä helpolla vertailijasivustojen kautta ja esimerkiksi Lainaaege, joka vertaa lainaa ilman kuluja, on hyvin tyypillinen esimerkki loistavasta palvelusta, josta edullisin laina mihin tahansa tarpeeseen voi onnistua. Hait sitten autoluottoa, lainaa remontointiin tai asuntoa varten. Toki pidä mielessä että suurin mahdollinen laina on 50000e ja sitä tarjoaa mm Zmarta ja Norwegian pankki.
   
 6. pensioporo Vierailija

  Juurikin näin, lainoja saa halvalla netistä eikä netissä toimiva hetilainaa24.fi tee asiassa poikkeusta lainsakaan! Se on edullinen ja sitä on helppo käyttää vanhoilla kännyköilläkin ja et maksa mitään siitä. Lainoja jopa 40000€ saakka eikä vakuuksia vaadita keltään. Pikavippeihin ei kannata enää kajota, koska lainat ovat paljon halvempia ja niitä saa parissa minuutissa käyttöön myös viikonloppuisinkin. Hetilainaa24.fi siis todella suosittelee juuri näitä lainoja!
   
 7. jorma Vierailija

  Kyllä halvin laina löytyy suhteellisen helposti. Esimerkiksi pienlainat.fi sivustolla annateen hyviä vinkkejä siithen, miten tuo halvin laina löytyy. Lainojen kilpailuttaminen on ensiarvoisen tärkeää!
   
 8. Matti Vierailija

  Löysin itselleni halvimman lainan sivuston VertaaLainaa.fi avulla! Helppoa ja nopeaa!
   
 9. Kai.Vari66 Vierailija

  Yksi pointti, joka tekee lainahakemuksen kilpailuttamisesta mielekästä on se, että lainanmyöntäjät myöntävät lainaa yhä useammin hakijan henkilökohtaisen luottokartoituksen perusteella. Koska eri lainanmyöntäjien luottokartoitukset sisältävät arvioita, lainanhakijan kannattaa hakea lainaa useasta paikasta. Lainanhakeminen eikä lainatarjoukset maksa mitään, eivätkä vielä sido mihinkään. Näin kilpailuttamalla löytyy edullinen laina.
   
 10. aslaina Vierailija

 11. Lainaaja Vierailija

 12. vierailija Vierailija

  Lainojen vertailijoille vinkki. Sivusto nimeltä Senttilaina.fi on erinomainen paikka tutustua lainatuotteisiin etukäteen!
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti