Hae Anna.fi-sivustolta

Hanian Kedrissos-hotelli!!!

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä Vaihtaako vai eikö?, 11.05.2005.

 1. Varattiin Kreetalta Hanian läheltä hotelliviikko ***+ -tasoisessa Kedrissos-hotellissa. Katselin nyt netistä panorama-kuvia ko. hotellista ja aika ankeuttavalta näytti... Ihmettelen, miten ko. hoteli voi ainakaan kuvien perusteella olla ***+-tasoinen, kun moni ""huonompi"" hotelli näytti paaaljon paremmalta!!! Onko kokemuksia ko. hotellista? Mietin, josko kuitenkin vaihtaisi majapaikan.
   
 2. vaihda Vierailija

  Kuvilla voi asioita kaunistella!
   
 3. aloittaja Vierailija

  Mitä tarkoitat - onko sinulla kokemuksia Kedrissoksesta; vielä huonompi kuin kuvissa??
   
 4. vaihda Vierailija

  Sorry, luin viestisi väärin, olitte valinneet Kedrissoksen.Niin tekisin minäkin ja myös tuo Ionia kelpaa.
  Valintaperusteena on sijainti ensisijaisesti eli Hania on lähellä ja myös hotellit ovat ok molemmat. Kedrissoksessa asui tuttavaperhe pari yötä Kreetan kiertomatkallaan ja sanoivat sen olevan kelpo hotelli jos aikoo Hanian lähelle.
   
 5. vaihda Vierailija

  Nyt kyllä ajatukseni eivät pysy kasassa, se toinen hotelli josta kirjoitin, on tietysti IDEON.
  Täytyy muistaa että nuo alueet ovat ns. hotellialueita ja esim. panoramakuvissa Kedrissoksesta näkymä parvekkeelta on aika ankea...mutta hotelli on kyllä hyvä muuten, hotellihuoneet ilmeisesti aika pieniä. Huoneistot taas isompia.
   
 6. vai? Vierailija

  Olemme menossa samaiseen hotelliin puolentoista viikon päästä ja käsittääkseni hotelli on 2,3km Plataniaksesta eikä Haniasta... vai olenko oikeassa?
   
 7. aloittaja Vierailija

  Vi: kyllä se mun mielestä Haniasta on sen 2,5 km...

   
 8. vaille Vierailija

  Ei, tuo hotelli on lähellä HANIAA!
   
 9. aloittajalle Vierailija

  Se on lähellä HANIAA, olet oikessa. Lukee myös matkaesitteissä.
   
 10. vai? Vierailija

  Olette tosiaan kaikki oikeassa! :) Se ON lähellä Haniaa...mikä onkin minulle mukava yllätys! Näin käy kun lukee matkaesitettä kuin piru raamattua.... Voin puolustautua sillä, että esitteen hotellit olivat kovasti eri alueilla Hanian rannikolla ja aina ilmoitettiin vain matka ""paikalliseen keskustaan"" (mikä se sitten onkaan)..että näin. Mutta pahoittelen väitettäni! ;)
   
 11. vaille? Vierailija

  Joo jos paikallistuntemus, siis käytännössä, puuttu, saattaa tehdä vääriä johtopäätöksiä. Mielestäni on virheellistä kun seutua markkinoidaan nimellä Hania, olisi sitten kyse Plataniaksesta, Agia marinasta tai muusta kylästä. Hania on tuossa se suurin keskus ja matka sinne on laitettu mutta en minäkään tiedä jos puhutaan paikallisesta keskustasta mikä se on!
  Tuo paikka ei voi olla huono koska Haniaan on noin lyhyt matka, sinne voi mennä virkistymään ja näkee muutakin kuin hotellia toisensa vieressä. Mutta... keskustelemalla asiat selviää.
   
 12. Mapi Vierailija

  Oltiin toukokuussa 2003 Kedrissoksessa viikko lomalla ja olimme todella tyytyväisiä hotelliin. Eihän se mikään loistelias ole, mutta siisti ja viihtyisä. Palvelu oli ystävällistä! Meidän huoneisto sijaitsi vanhemmassa osassa hotellia. Viihdyttiin hyvin!

  Mukavaa oli, että Hanian keskusta oli kävelymatkan päässä. Muuten sijainti ei ollut meistä oikein hyvä, kun ihan lähellä ei ole mitään ja tie on tosi vilkas eikä kävelyteitä juuri ole. Aikuisille tämä ei ole ongelma, mutta me oltiin reissussa pienten lasten kanssa.
   
 13. vai? Vierailija

  Kiitos tiedoista! Mukava kuulla, että hotelli ei ole ihan surkea..Se onkin tärkeintä, että hotelli on siisti ja palvelu toimii! ja kun olemme nuoria, meillä on vetreät jalat ja energiaa kulkea jalkaisin ;)
   
 14. Aloittaja Vierailija

  Kiitos kaikille vastauksista! Päätimme pitää varauksemme Kedrissokseen, vaikka se varmaan onkin vaatimattomampi kuin mitä toivoin. Sijainti Hanian tuntumassa ratkaisi kuitenkin. Eihän sitä hotelliin mennä lomaa viettämään, tai me ainakaan (kun en kloorivedestäkään tykkää allergian takia, niin eipä tule varmaan altaallakaan oleskeltua pahemmin)

  Hauskaa lomanodotusta itse kullekin! :)
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti