Hae Anna.fi-sivustolta

Hanian seutu

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä Utelias, 07.07.2006.

 1. -beggar- Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  941
  Saadut tykkäykset:
  0
  Aivan 100% minä olen juuri tuollainen ilkiö.
   
 2. kesäkuussa Vierailija

  Olet tehnyt viisaan havainnon. Hanian seutu on todella slummia... samoin me ollaan menossa Kreikan mantereelle jossa on liikuttu jo aiemmin. Myös muita kivoja saaria löytyy jopa vaativammallekin lomailijalle.
  Saanko kysyä minne suuntaatte mantereella?
   
 3. TittaKOO Vierailija


  Shaaronin lahden saarille, Karpa ja Thassos. Saanko udella kenen kanssa menet ??

   
 4. Melanie Vierailija

  turistirysässä? me ainakin haluamme paikkaan jossa on muitakin ihmisiä ja palvelut pelaa... Kaikilla on oma makunsa ja niinhän saa ollakin!!!!!
   
 5. Jos vertaan 80-luvun lopun Plataniasta tähän päivään on siellä paljon siistimpää viihtyisämpää vaikka niitä hotelleja on sinne rannalle noussut.
  Kylä loppui nykyisen Mylos tavernan luokse josta alkoi kaislikkoa ja roinaa mitä tievarsille oli viskottu. Katos Stalos ja Agia Marinassa oli muutama hotelli muuten rannan tuntumassa oli muutama kasaan luhistunut rakennus, tiilitehdas ja roinaa mitä joutomaalle oli ajettu.
  Vahinko että ei silloin kiinnostanut ottaa silloin kuvia ”ihanasta aidosta maisemasta” .
   
 6. Ålands Tapsa Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  112
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ensin kysymys. Mikä tai millainen on vaativa lomailija? Eikö kuitenkin ole niin että lomalla ollaan nimenomaan "lomalla" eikä vaatimassa mitään. Riittää kun on paikka jossa yönsä viettää (nukkuu) ja säilyttää lomalla tarvittavia tavaroita (vaatteita jne...) Päiväthän kuitenkin ollaan rannalla aurinkoa ottamassa, illalla syädään jossain ja sitten nukkumaan. Aamulla lenkille, aamiainen ja sitten rannalle. Ei tarvitse vaatia mitään "palveluita", ainoa "vaatimus" on se että aurinko paistaa joka päivä loman ajan.
   
 7. Från Borgå Vierailija

  Aika tylsää ja yksioikoista eses ajatella että kaikki lomailijat makaavat päivät rannalla. Onko tämä muuten joku kreikkapalsta,silloin ymmärrän?´Edellinen ei osaa vissiin suomea kun ei ymmärrä sanaa vaativa lomailija. Pitäiskö sekin vielä selittää. Peruskoulusta tuskin tietoa saa, jos sanoisin että menepäs poika peruskouluun ja suorita se loppuun. Ehkä sitten suomen kieli kuitenkin avautuu. Ei tarvi siihen joukoon tunkea kuitenkaan, se on rajallinen "ryhmä", ne vaativat lomailijat.
   
 8. Barbeito Uusi jäsen

  liittynyt:
  09.08.2006
  Viestejä:
  608
  Saadut tykkäykset:
  0
  Taidan olla jossain elämässäni ollut kotoisin Ruikonperältä tai vastaavasta paikasta. Minusta tuollainen edellä kuvattu "rappio" on mukavaa. Tykkään siitä paljon enemmän kuin sliipatusta, turisteille varta vasten rakennetusta puistosta, bulevardista jne. Aitoa sekin kai on, mutta ei minusta niin aitoa kuin nuo tiilitehtaat ym. Traktorinraato se meilläkin on länällään olevan navetan takana. Ei sillä että haluaisin maaseutumme moiselta näyttävän tai asua siellä (metsässä kyllä asun nytkin) mutta turistina tuollainen on pittoreskia.

   
 9. kreikkafanittaja Vierailija

  Voi, voi kun on tädillä vaikeaa, missään ei enää saa riidellä, on tehtävä ihan tikusta asiaa.Kun vielä Sattui nimimerkki Ålands Tapsa täytyihän syntyperäisen sekakielisen päästä pätemään...pienet ne on ilot..
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti