Hae Anna.fi-sivustolta

Harjoittelija, jos jaksat

Viestiketju osiossa 'Kanava' , käynnistäjänä HeippaVain, 11.07.2018.

 1. HeippaVain Vierailija

  Heippa! :)

  Jos jaksat, niin kokeilisitko minullekkin entiseen elämään katsomista?
   
 2. Harjoittelija Vierailija

  Tässä nousee heti kuvia muinaisesta Egyptistä, temppeleistä ja pyramideista. Näen sinut nuorena poikana hienoissa vaatteissa, näen että olisit kuulunut ylempiin yhteiskuntaluokkiin, sinulla oli jonkinlainen etuoikeutettu asema. Näen sinut lapsena juoksemassa isoissa temppeleissä, tuntuu että viihdyit hyvin juuri näissä paikoissa. Saan sen kuvan että elit elämääsi lähellä sen ajan kuninkaallista loistoa. Näen että nuorena sait harjoitella sotataitoja, mutta sinusta ei tullut soturi, vaan näen sinut vanhempana uppoutuneena sen ajan tieteen maailmaan. Näen sinut yksin ilman kumppania, tulee mieleen että sinusta olisi tullut pappi tai vastaavaa. Olit siis hyvin kiinnostunut tieteestä, ja näen sinut istuen omassa rauhassa tekemässä jonkinlaista kirjoitustyötä. Pidit yksinolosta, sinulla oli aikaa pohdiskella ja miettiä, pidit juuri siitä elämästä.
   
 3. HeippaVain Vierailija

  Välillä on tullut symbolista näkyä meditoidessa Egypti-teemasta, mutta olen lähinnä ajatellut, että sen on täytynyt olla jotain egon omaa hourailua, kun siihen ei ole koskaan liittynyt mitään orjuutta tai vastaavaa, vaan juurikin jokin etu-oikeutettua asema tuohon aikaan.

  Se selittäisi paljon etenkin viimeisestä vuodesta, jos tiede ja henkisyys olisivat olleet kietoutuneena toisiinsa jossain elämässä. Olen saanut molemmista niin paljon tukea omalla polullani.

  Kiitos aivan miellettömästi, sinulla on arvokas lahja! <3 :)
   
 4. Harjoittelija Vierailija

  Kiitos palautteesta!
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti