Hae Anna.fi-sivustolta

harrastuksia kolmekymppiselle pariskunnalle

Viestiketju osiossa 'Harrastukset' , käynnistäjänä ölkjhgfds, 11.11.2008.

 1. ölkjhgfds Vierailija

  Haluttais keksiä jotakin semmosta tekemistä, mihin menis säännöllisesti tunti-pari viikossa. Seuraavia ideoita ollaan keksitty jo ite:
  - sirkusakrobatiakurssi
  - paritanssikurssi
  - joku budolaji-alkeiskurssi
  - spinningtunnit
  - uimahallissa käynti
  - patikointi esim Nuuksiossa

  Mitä kaikkea muuta jännää sitä voisi pääkaupunkiseudulla harrastaa? Ja millaisia juttuja vois tehdä kertaluontoisesti kokeillen?

  Leffoihin, ravintoloihin ei mielellään mennä. Mielummin tehdään ite ruokaa ja vuokrataan leffa.
   
 2. Mawashigeri Vierailija

  Vaimon kanssa ollaan harrastettu karatea jo yli 20 vuotta ja lapset on seurannu perässä. Kunto on säilynyt hyvänä ja mieli pysynyt kasassa. Jälkikasvu on oppinut tavoille: Jos lyö, se sattuu. Mutta ovat oppineet välttämään joutumasta moisiin tilanteisiin. Sama pätee myös meihin vanhempiin. Joten eikun mukaan vaan ja kun pääsee lajiin sisälle, löytää itsestään aivan uusia asioita.
   
 3. no tietty... Vierailija

 4. sohfvffis Vierailija

  Te olette sen oloosia ihmisiä että nautitte asioista.Olette kolunneet monenlaista yhdessä ja ilmeisesti yhdessä haluatte kokea asioita jatkossakin.Hieno asia.Tässä tapauksessa suosittelen teille musiikin opiskelun.Olette virkeenoloisia ihmisiä ja haluatte oppia uusia asioita.Musiikki mielestäni sopii teille.Valitkaa soittimet mieltymyksienne mukaan mutta silti huomioikaa sellanen seikka että voitte opittuanne soittaa monipuolisesti duettona ja nauttia musiikista kahden kesken.Taitonne karttuessa vain taivas on rajana.Tässä yksi vinkki.
   
 5. Gloria 81 Vierailija

  Täällä toinen noin kolmekymppinen pariskunta, joka harrastaa paljon yhdessä. Olemme tavanneet kilpatanssin parissa, mutta emme jatkaneet sitä enää parin vuoden yhdessä tanssimisen jälkeen, koska lajiin olisi pitänyt alkaa panostaa enemmän aikaa ja rahaa ja muutenkin halusimme tanssia vain tanssimisen ilosta, emmekä niinkään kilpailun vuoksi. Siispä vaihdoimme iloiseen parisalsaan ja olemme nauttineet lajista aivan valtavasti. Myös lavatansseissa käymme kesäisin, mutta lajia voisi harrastaa myös lavatanssiseuroissa läpi vuoden. Sitten on tietysti myös ns. kädenali- eli swing-tanssit. Tai miten olisi capoeira, jossa yhdistyvät taistelulajit, tanssi, soittaminen ja yhdessäolo?

  Tanssin lisäksi käymme ahkerasti uimahallissa ja kuntosalilla. Samoin pari vuotta sitten kävimme yhdessä BodyBalance -ja pumppitunneilla, jonne miehenikin uskalsi tulla (ei ollut ainoa mies). Sulkapallo on myös hauskaa yhdessä, koska olemme melko tasaväkisiä kentällä.

  Musiikki on myös hyvä harrastus, mutta aikuisena soittamisen aloittaminen voi olla melko työlästä ja vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Jos tykkäätte musiikista, käykää keikoilla ja konserteissa, tarjontaahan pääkaupunkiseudulla on yllin kyllin.

  Kokeilkaa erilaisia lajeja ja etsikää juuri teille sopiva juttu!
   
 6. inksu Vierailija

  Meillä toimii yhteisinä harrastuksina itsepuolustuslajit - ja niiden seminaari/leiri reissut (saamme olla hotellissa kaksin <3)

  Kahvakuulailu/ kehonpaino harjoitteet - kahdestaan, ystäväporukassa , mutta mös molemmat ohjaamme isommille porukoille...

  Juoksulenkit, pitkiä rauhallisia lenkkejä jutellen, tai intensiivisiä intervalli lenkkejä - kumpi menee kovempaa mentaliteetilla :D

  Ja myös moottoripyöräily yhdessä on mukavaa ja yhdistävää....

  Pitkät "terapia" kävelylenkit yhdessä kera koiran...


  voi niiiiin paljon harrastuksia - niin vähän aikaa! Nauttikaa toistenne seurasta ja arvostakaa yhteistä aika!
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti