Hae Anna.fi-sivustolta

Havupuu-uute?

Viestiketju osiossa 'Vaihtoehtoiset hoitomuodot' , käynnistäjänä Atopia, 20.04.2006.

 1. best man Vierailija

  Juoma auttaa myös henkisesti heikkoja, jotka näyttää jankuttavan yhtä ja samaa asiaa.Ei uskalla ainetta edes kokeilla.Tyhmyydestä kärsii koko ruumis.Mulle Havujuoma on suorastaan elinehto.ilman sitä ei ole elämää.Suosittelen skeptikoillekkin.Tässä ei lakikirjaa tarvita.Nestettä huiviin ja menox
   
 2. D125 Vierailija

  Kallista tuo juoma.

  Sisältää antioksidantteja, ei muuta.

  Antioksidantteja on kaikissa kasvikunnan tuotteissa. Erityisesti suomalaisissa marjoissa, joita saa jauheinakin.
   
 3. satuin huomaamaan Vierailija

  Suoja-aineita on eri värisiä. Jokainen väri vastaa jotain elimistön tarvetta. Havupuu uutejuoma esim on hyvä syöpäpotilaalle, koska se suojaa terveitä soluja ja voimistaa niitä. Suosittelen ehdottomasti, koska nykyinen ruoka ei vastaa alkuunkaan ihmisen tarvitsemia ravintoaineita, söit kuinka esimerkillisen monipuolisesti mitä vaan.
   
 4. d125 Vierailija

  "ruokaa" se havupuu-uutejuomakin on

  miksi siinä on ravinteita, mutta metsämarjoissa mukamas ei ????

  ja saisiko niitä tieteellisiä tutkimuksia, mihin ravinteet on kadonneet ja paljonko niitä on kadonnut?

  alinomaan joku hörhö väittää, jossa missään ei mitää ole ja multitabsissa ne on kaikki ?
   
 5. Anteeksi Vierailija

  Siis Multitabsissa? Tarkoitatko tätä keinotekoisesti tehtyä vitamiinia, josta ei elimistö välttämättä voi edes käyttää kaikkia aineosia vaan maksa luokittelee ne myrkyiksi ja tekee työtä poistaakseen ne elimistöstä.

  Ei edellinen varmaan tarkoittanutkaan, ettei metsämarjoissa ole vitamiineja. On, ne eivät vaan ole vihreitä, joten ne auttaa taas erilaisiin vaivoihin ja sisältävät erilaisia antioksidantteja ja aineosia kuin esim. kuusenkerkät.
   
 6. loco Vierailija


  Heips.

  Jos tahdot vähällä selvitä (ilman rahallista menetystä), niin toimi seuraavasti:

  Hae elävän männyn kaarnaa, tiedän, se on laitonta, mutta tuskin omahoito ketään haittaa saati sitten Luontoa. Otat sitä noin kahden kämmenen verran ( ja kaikkea ei tarvii ottaa samasta puusta).

  Menet kotiin, keität vettä ja kaadat sen kaarnan päälle astiaan. Anna seisoa vuorokauden. Siivilöi roskat pois juomasta ja nauti. Vaikka lasillinen päivässä. Ja jos säilytät sen jääkaapissa niin onvielä raikastavan makuistakin!
   
 7. D125 Vierailija

  Jep.

  Juuri näitä ja vastaavanlaisia monivitamiineja kansalaiset syö ja näinollen korvaavat sillä jopa ruokaa. Moni näin on kertonut. Töissäkin ainakin 3 on tunnustanut näitä syövänsä ja 1 hakee niitä jopa Virosta, kun siellä on vielä halvempaa ?????

  Työkaveri antaa tällaista lapselleen ja moni muukin.

  Jopa meidän Orionin mannekiini ja takkinsa kääntänyt Lambert-Allart näitä mainosti YLE TV1 20.30 uutisissa jokunen viikko sitten.

  Yritä siinä sitten valistaa, jotta paskaa ovat.

  Jo pelkän hinnan pitäisi saada ihmisen epäilemään. Monivitamiinia saa kuukausiksi alle kympillä sisältäen vaikka mitä ravinteita.
   
 8. miksei ruoka kelpaa Vierailija

  Kannattaisi syödä normaalia ruokaa eikä yrittää korvata sitä napeilla. Tällaiset iherbbien mainokset voisi jättää postailematta.
   
 9. D125 Vierailija

  Tässä syödäänkin normaalia ruokaa.

  Mutta hyvin monet syövät monivitamiinia.

  Se on iso bisnes lääketehtaille lääkebisneksen rinnalla.

  Kato nyt, millaista ihmepilleriä kauppaavat:
  Multi-tabs Monivitamiini

  Multivita Plus ja Multivita Pore
   
 10. Goji marjasta meuhkataan aivan turhaan. Siinä ei ole mitään, mitä ei esim. kotimaisessa mustikassa, joka on oikeampi superfood.
   
 11. gojioikaisu Vierailija

  No on gojissa sentään kiinalaisen tehoviljelyn käyttämiä terveydelle vaarallisia myrkkyjä, mitä taas kotimaisessa mustikassa ei ole.
   
 12. marjajauhe Vierailija

  Niinpä.

  Kotomaan marjat on todella superia ja saa jauheenakin.
   
 13. Tutkija Vierailija

   
 14. Tutkija Vierailija

  Tullin labra löysi noista goji marjoista valtavat pitoisuudet kasvinsuojelumyrkkyjä joten ovat todella vaarallisia! En kehota kyllä syömään gojia jos vähänkään välittää omasta terveydestään!
   
 15. Minulla on verenpainetauti, sydänvika ja diabetes. lisäksi kovaa turvotusta ja aivan järkyttävää turvotusta jaloissa. Suolan olen vähentänyt aivan minimiin ja on kokeiltu kaikenlaisia keinoja, hierontaa tukisukkia ja erilaisia sidoksia ja teippauksia, mikään ei auta kun puoli vuorokautta enintään. Jalat särkee kovasti ja käveleminen on hankalaa. Minulle jopa teetettiin kävelykengät, lääkinnällisenä kuntoutuksena, koska kaupasta en löytänyt jalkaan mahtuvia. Joku tuolla aiemmin kertoi käyttäneensä sitä rannikkomänty ainetta ja sen auttaneen turvotukseen, luin ennen joulua jostain että tämä suomalainen tuote on paljon tehokkaampaa. Aloin juoda sitä pullon päivässa, ensin aamulla tyhjään mahaan ja sitten tunti ennen pääateriaa. Kolmantena päivänä alkoi jaloissa kohtalaisen kova yösärky, sitä kesti kolme päivää, sitten jalkojen turvotus alkoi laskea. Jalat ovat melkein normaalikokoiset. Viikon päästä menin vaakalle ja paino oli laskenut viikossa 8 kiloa, no se oli sitä poistunutta nestettä. Lisäksi jalkojen lämpö oli palautunut normaaliksi ja punoitus vähentynyt selvästi. sokeri oli laskenut paljon ja verenpainekkin oli alentunut. Ilman mitään muita toimenpiteitä, odotan innolla millaiset tulokset on ensiviikolla.
   
 16. Noista goji-marjoista tuli mieleen kun joku tutkija telkkarin ravintokeskustelussa sanoi että: "mitä järkeä on rahdata jotain marjoja toiselta puolelta maapalloa, kun suomalainen puolukka on ihan kilpailukykyinen ja taatusti puhtaampi tuote."
   
 17. apstuta90 Vierailija

  uusia tutkimuksia tulossa:slushissa myönnettiin palkintorahaa havupuun terveysvaikutusten tutkimiseen. ei siisvain tämäntuotteen. odotellaan siis tuloksia.
   
 18. Minä kun ostin tätä Havupuu-uute-juomaa kun on tuo 2-dia ja verenpaine.
  No otin sitä aamulla tyhjään vatsaan kuten neuvottiin ja entäs kun huomasin heti aamupäivällä että se turvottaa sormia ja naamaakin, sekä vatsaan kerää ilmaa, toisilla on taas päinvastoin, sokeri kyllä pysyi juuri ja juuri aisoissa.
  Käytin 3 vko ja vielä on 2 putelia käyttämättä, otin viimeksi la, ja nyt en ole ottanut, katson tässä jonkin aikaa mikä tämän oikun teki, vai eikö minulle käy tämä ollenkaan. Myyjä kehui maasta taivaaseen ja minä uskoin tottakait.
  Mitään muuta en ole muuttanut kuin sen että aamulla join sen vähän yli desin tätä juomaa. Liekö kellään mitään vastaavaa oiretta ollut. Painokin nousi.
   
 19. Mummeli54 Vierailija

  Oletteko kokeilleet Koivuntuhkavettä tai jauhoa. Vanha lääke joka herättää elimistön ja Lapista kerätty sisältää puhtauden takia yli 70 hyvää ainetta. Itse käytän tätä, kuusenkerkkiä viinauutteena etenkin yskään ja kaikkia mahdollisia puhtaita kuivattuja yrttejä. Voikukka, nokkonen, horsma, sipulit ym. Käenkaali ei kasva meillä ja puutarhan rikkaruohoilla on näköiskasveja kuten vuohenputkella joten en käytä koska en ole varma. On vaan parin lehden ero joten en ota riskiä. Kuivattaminen on helppoa ja säilytys pimeässä ja ehdottoman kuivassa niin hyvä tulee.
   
 20. bom Vierailija


  Miten se voisi olla pelkkää vettä kun siinä on MÄNNYN makukin? On tutkittu ja todettu erittäin vahvaksi antioksidantiksi Turun yliopistossa.Toivottomia potilaita on parantunut.
   
 21. vierailija Vierailija

  Pakko vastata vanhaan postaukseen. Todennäköisesti tässä lähdeviiteitä peräänkuuluttaa joku yliopistoon sisään päässyt akateemikon "alku". Yliopistoissa kun jaksetaan jauhaa lähdeviitteistä kyllästymiseen asti. Kysyjälle tiedoksi: mitä jos katsoisitko tutkimuksen vaikka ihan Googlen hakusanakentän kautta, kyllä pääset sitä kautta käsiksi kyseiseen tutkimukseen. Vai tarviiko lähdeviitteet mikä Googlen hakukone on?

  Terveisin: kahden loppututkinnon suorittanut akateemikko.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti