Hae Anna.fi-sivustolta

hei harjoittelija

Viestiketju osiossa 'Kanava' , käynnistäjänä vierailija, 14.07.2018.

 1. vierailija Vierailija

  katsoisitko mulle myös entiseen elämään. nykyinen elämä on täynnä vastoinkäymistä tuntuu että en ole onnistunut monessakaaan asiassa niin monta asiaa retuperällä.. olis mukava tietää minkälaista oli ennen
   
 2. Harjoittelija Vierailija

  Nousee tähän kaksikin elämää.

  Ensin näen kauniin naisen, tummat hiukset nutturalla, isot silmät, pukeutuneena 1800-luvun lopun tai 1900-luvun alun naisten vaatteisiin. Tulee mieleen Irlanti tai Iso-Britannian rannikko. Näen hänet opettajan roolissa, eli ammatikseen hän opetti lapsia koulussa. Näen hänet myös kirjoituspöydän äärellä kirjoittamassa kirjeitä, myös lukemassa kirjeitä. Näkisin, että joku tietty kirje olisi pahoittanut hänen mielensä, tämä liittyi rakkausasioihin. Tulee mieleen että joku läheinen henkilö matkusti pois, eikä palannut koskaan takaisin. Nainen käveli välillä rannalla, tuntuu että hän rakasti merta ja näkymät merelle rauhoittivat hänen mielensä. Tuntuu että hän viihtyi yksin, enkä näe häntä perheellisenä. Hän oli kuitenkin tärkeä jäsen omassa yhteisössään. Näen että hän olisi tehnyt vapaaehtoistyötä seurakunnassaan. Näen myös tällaisen komean vähän vanhemman miehen, mustat/harmaantuvat, pukeutuneena papin vaatteisiin. Tuntuu että nainen rakasti tätä miestä ja että tunne oli molemminpuolinen, mutta olosuhteista johtuen rakastivat toisiaan vain etäältä.
  Naisen elämä oli välillä emotionaalisesti vaikea, mutta hän oppi kärsivällisyyttä. Tuntuu että hän haluaisi sanoa sinulle, että vaikka rakkaus voi olla vaikeaa, niin nykyajassa naisella kuitenkin on usein paremmat mahdollisuudet vaikuttaa omaan elämäänsä.

  Toinen elämä, joka tähän nousee, sijoittui Pohjois-Amerikkaan, näen isoja puita, tiheää metsää, erämaata. Näkyy tällainen parrakas mies, jolla vähän punertavat hiukset, ahavoituneet kasvot, hän on karski ja tottunut ankeisiin olosuhteisiin. Mies asuu yksin mökissään, keskellä metsää, enkä näe naapureita. Näen tässä myös ketun, tuntuu että tämä kettu jollakin tavalla viittaa hänen nimeensä, tahi sitten ihmiset kutsuivat häntä ketuksi. Mies rakasti kovasti luontoa, etenkin isoja metsiä, puita. Ei olisi halunnut elää toisenlaista elämää. Oli aika omavarainen. Tuntuu että hän oli lapsuudessaan kokenut kovia, eikä hän sitten sen kummemin halunnut olla toisten ihmisten kanssa tekemisissä. Tuntuu että hän peräti, ainakin välillä, inhosi muita ihmisiä. Tuntuu että hän nyt haluaa viestittää sinulle, että vaikka olisi kuinka raskasta välillä, niin älä silti luovu rakkaudesta toisiin ihmisiin, jaksa uskoa ihmisten ja elämän hyvyyteen.
   
 3. vierailija Vierailija  kiitos <3 olen itse lapsuudessa kokenut kovia muunmuassa kiusaamista.. ja raskasta on välillä nyt enemmän
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti