Hae Anna.fi-sivustolta

Hei huolista välittäjä

Viestiketju osiossa 'Kanava' , käynnistäjänä rakasta, kärsi ja unhoita?, 13.10.2008.

 1. Huolta on ja murhetta. Kaikki on jälleen menossa uusiksi elämässäni. Ajoittain tulee uskon puute. En enää toisaalta jaksaisi alkaa kaikkea alusta. Mutta on pakko. En pysty näkemään itseäni tässä elämäsää vuosien päästä.. Pyrkimys parempaan...sitä kai tämä on. Mutta saanko elämäni paremmaksi? Kuka tietää...
  Joku toinen olisi tilanteessani onnellinen, ehkä. Minä en pysty. tunteet ovat muualla ja hyppy tuntemattomaan on pakko tehdä. Kaipaus repii rinnassa. Ja mitään, pientäkään lupausta rakkaudesta en ole saanut. Ja sitä eniten kaipaan tähän tyhjään elämääni.
  Kiitos, että sain kertoa sinulle huoleni, rakas toveri.
   
 2. huolista välittäjä Uusi jäsen

  liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  1 319
  Saadut tykkäykset:
  0
  Voi sinä kultainen, teen kaikkeni, että saan mahdutettua sinut huomiseksi, eli pyydän sinua ystävällisesti nostelemaan kysymystäsi ja vastailen siihen.
  Rakkaudella sinulle siunattua yötä toivotan.
   
 3. huolista välittäjä Uusi jäsen

  liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  1 319
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jumalan siunaamaa uutta päivää sinulle, kultainen kysyjä.
  Elämän tie on useasti hyvinkin vaikeaa kuljettavaa - ja aina oppia täynnä.Samoin, jokaisella meistä täällä on oikeus onneen ja rakkauteen. Rakkaus on yksi elämän kulmakivistä, ja sanoin kuvaamattoman arvokasta. Ja sinä kultainen tunnut nyt tehneen päätöksen tämän arvokkaan onnen saavuttamiseksi. Ihailen suuresti tätä päätöstäsi.
  Jo pelkällä tällä päätökselläsi olet aloittanut parantamaan elämääsi. Kaikesta huolimatta. Sillä sinulle kultaiselle mahdollisesti asiat kuten tavarat, mammona ympärillä, nämä eivät merkitse läsheskään niin paljoa kuin todellinen rakkaus elämässäsi, lähelläolo, toisen tukeminen, tuen saanti, hyvä olo - nämä tuntuvat mielestäni sinulle kultaiselle olevan paljon, paljon tärkeämmät kuin se ns. maailman mammona. Sillä, vaikka ympärilläsi olisi kristallipalatsi kultaisten huonekalujen kera, tämäkään ei tuota sinulle kultaiselle sitä todellista onnea.Mammonan ympärillä voi ihminen olla, kaikesta tavarapaljoudesta huolimatta, todella yksin, jos se todellinen rakkaus puuttuu elämästä. Se, joka rakastaa meitä virheistämme huolimatta, se joka antaa olkapäänsä itkun tirautukseen halaavat kätensä samalla ympärillämme, se joka tukee meitä aina takanamme, käy yhdessä kanssamme läpi tämän elämän koulun.
  Elämässä on aina aikoja, jolloin meidän pitää itsemme tehdä päätöksiä. Ja aloittaa useasti alustakin jälleen. Vaan, sinä kultainen, tiedätkös tämä kaikki tuo mukanaan myös hyvää, on tavallaan "onni onnettomuudessa".Oma mielemme tästä kaikesta ns. viisastuu, ajatustapamme syvenee, ja tämä myös rupeaa antamaan uudenlaisia signaaleja vastapuolelle. Täten vetäen puoleensa juuri näitä ihmisiä, jotka todella ovat tarkoitettu elämäämme.
  Tämä mennyt on nyt "yksi luku" sinun kultaisen elämässä, sinun ei tarvitse tätä lukea kahta kertaa.Älä kultainen ala raahata tätä mukanasi elämässäsi, ota oppia tästä, ja sen jälkeen jätä tämä lukittuun komeroon taaksesi, ja älä mene avaamaan komeron ovea enää vaan jatka muuttoasi uuteen, kauniiseen asuntoon rakkauden siivin. Sillä, nämä rakkauden siivet saavuttavat sinunkin kultaisen elämän.
  Rakkaudella anon sinulle voimaa,valoa ja siunausta elämällesi.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti