Hei kokkaajat! Graavilohesta

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Milla Makia
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti

Milla Makia

Aktiivinen jäsen
12.08.2006
2 730
0
36
kysyttavaa. Taalta kun ei ikava kylla sita herkua valmiina loydy, joten ajattelin itse tehda tana vuonna. ELi ostin tanaan lohifileen, tarkoitus olisi syoda aattona. Suolaanko fileen jo tanaan vai ehtisiko sen huomenna? Sailymists ajattelen, mika olisi paras vaihtoehto?
 
muista että graaviloheenhan tulee suolan lisäksi myös sokeria ja jos ei perintiestä kaipaa niin mukaan voi heittää tilliä ja vaikka ripauksen musta, valko ja rosepippuria mutta ihan hitusen ettei maku peity :)
Kiitos, joo muistan. Vaikka ihan hyva kokki olenkin, niin kyllahan se "ripaus sokeria" ja "hippunen tata tai tuota" aina noissa resepteissa hamaa. Varsinkin jotain uutta kokeillessa =)
 
Mä kuulin kaveriltani, että kun aikoo itse graavata, niin lohi kannattaisi laittaa pakkaseen jossain vaiheessa, että ei tule loisia yms. mutta et taida enää ap ehtiä pakastaa kalaasi.
 

Yhteistyössä