Hae Anna.fi-sivustolta

Hei tänne

Viestiketju osiossa 'Ennustusten vaihdot' , käynnistäjänä Heloisa, 10.09.2019.

 1. Heloisa Vierailija

  Vaihtaisin, jos on vaihtoon halukkaita. Yritämme saada tumman exäni kanssa asioita eteenpäin ja tänään oli tapaaminen. Mitä kertoisit miehen mietteistä ja tunnelmista siitä ja minusta yleensä?
   
 2. Heloisa Vierailija

  Ehkä parempi onni tänään vaohtojen suhteen? :)
   
 3. lawsons Vierailija

  Onko jotain eroottista värinää vielä välillänne. Mieti nyt sitten kannattaako vai näytätkä vahvuutesi siinä tilanteessa.

  Milloin näkyisi talouteni balanssisssa?
   
 4. Heloisa Vierailija

  Kiitos vastauksestasi :)

  Vuodenvaihde on merkittävä vedenjakajana. Sitä jälkeen kääntyy suunta selkeästi ja pitkäjohteisesti tasapainoisempaan suuntaan. Tummahko mies auttaa talouteen liittyväsaä asiassa, nyt tai tulossa pian.

   
 5. Safiiri Vierailija

  Voisitko rakastua mieheen uudelleen ? Hän on kuitenkin jättämässä menneisyyden taakseen , joku lyhyt reissu hänellä mielessään. Sinua hermostuttaa , työasiatkin painavat mielessä. Joku nainen , joka on vaikuttanut järkevältä kääntyy sinua vastaan ja vaikuttaa jotenkin asioihin.
  Miehellä on muuten joku merkittävä sopimus päättymässä, iso takaisku, josta ei kuitenkaan sinulle kerro.
  Teillä on jatkossa myös mahdollisuus rakastua uudelleen , kipinä ei ole kokonaan sammunut. Koette näitä tunteita kuitenkin jotenkin vuorotellen, eikä ajoitus välttämättä osu sitten kohdalleen.

  Tummasilmäinen mies, mitä ajattelee menneesta/tulevasta
   
 6. Heloisa Vierailija


  Kiitos vastauksestasi :)

  Sinulla kaipuun kehä menneeseen ja mietit paljon asioita. Siellä on jotain mikä kosketti sinua kovasti ja haluaisit tavoittaa samaa tunnelmaa. Mies kokee sen hyvänä, kuitenkin tulee jonkin aikakauden päättyminen. Voi tarkoittaa eroa tai uuden suunnan ottamista parisuhteessa.
   
 7. kaipaus Vierailija

  Koen energian välillänne hieman paineiseksi, tietyllä tavalla liikkumattomaksi. Sydämen paine sinulla kuten hänelläkin tuntuu. Kurkussa hänellä selvittämätöntä, kuin asiat ja tunteet juuttuneet. Katsoo ensin menneeseen, sitten pyörittelee asiaa tässä hetkessä ja ei vielä osaa ajatella tulevaa. Ensin on selvitettävä asioita tunnetasolta, ei oikein tiedä mitä itse edes haluaa. Lämpöä ja seksuaalista vetovoimaa löytyy ja näen käsi kädessä kulkemista. Anna ajan kulua ja asioiden lutviutua. Tässä suhteessa voi vielä löytyä uusi kipinä, joka on sitten rakennettu vahvemmalle tunnepohjalle.

  Minulle on elämässä solmuja ja vaikka niitä yritän avata, en pääse eteenpäin. Työprojekti mättää ja uuden vaiheen alku siirtyy. Suhde lapseeni on vaikea. Mitä tulevaan näetkin, otan kiitollisuudella vastaan.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti