Hae Anna.fi-sivustolta

Hei Te, jo tupakoinnin lopettaneet..

Viestiketju osiossa 'Klinikalla' , käynnistäjänä mietin vain.., 06.09.2009.

 1. Kohta 12v savuton Vierailija

  Minut ajoi aikanaan lopettamaan tupakan orjuutus. Aina piti etsiä paikka jossa voi polttaa, ja koulutusten ym tauot meni paikan etsimiseen ja ehdinkö polttaa, ehdinkö polttaa.........
  Jälkikäteen huomasin myös hajun, josta moni muukin on sanonut. Olenko oikeasti haissut noin h-tin pahalta? Tosi noloa.
  Poltin paljon ja join kahvia, joten hampaani alkoivat mustua sisäreunoilta, siis kielen puolelta. Tästä olen päässyt eroon. Jaksan hengittää paremmin ja minulla on enemmän aikaa käytettävissäni, rahasta puhumattakaan (poltin melkein 2 askia päivässä). Uskalsin ruveta lapsesta haaveilemaan lopetettuani polttamisen ja sainkin ihanan pojan.
  Läski olin jo polttaessani eikä painoa ole siihen ajanjaksoon verrattuna tullut yhtään lisää.
   
 2. Jdjdl Vierailija

  Itsellä tupakointi jäi yhtäkkiä, hetken mielijohteesta, n. 10 vuoden sauhuttelun jälkeen. (Aski päivässä). Nyt seitsemän viikkoa ilman. Tupakointi ei sinäänsä haitannut elämääni muutoin kuin toki rahallisesti sekä urheilusuorituksissa jonkin verran. Elämäntapani ovat vaan muutoin niin terveelliset, että halusin vain eroon siitäkin myrkystä. Nyt on pakko sanoa, että itsellä jälkeenpäin melkoisen "haistap**ka" fiilis koko lopettamisesta. Olen viimeisen seitsemän viikon aikana kärsinyt kaiken maailman oireista, jatkuvasti. Ensin tuli ummetukset (oli kyllä odotettavissa), niistä kun pääsi niin iski ihme ihottumaoireet ympäri kehoa. No siitä kun pääsi, tuli järkyttävän huono iho. Kasvojen kunto on kuin teini-ikäisellä. Otsa ja ohimot täynnä pientä ryyhkää, isompia finnejä pukkaa toista toisen perään. En ole syönyt suklaata tjms herkkuja sen koommin kuin ennen lopetustakaan, joten syypäätä huono hakea sieltäkään suunnalta.
  Välillä tuntuu, että missähän ne hyvät vaikutukset oikeen viipyy. Vai joo, tulempa kertomaan niitä hyviäkin seuraamuksia kun niitä ilmenee

  T. Savuton mutta katkera
   
 3. weer Vierailija

  heei eli kun täällä nyt puhutaan tupakoinnista ja lopettamisesta, niin halusin kysyy, että miten sähkötupakat on auttanut? Ite oon polttanut nyt tässä tosi kauan, ja tuttu suositteli sähkötopakkaa, esimerkiksi www.paulsaar.com tai www.xsmoke.fi?
  T: halukas lopettamaan!
   
 4. Alesuo Vierailija

  Hei kaikki lopettaneet!

  Olen itse tupakoinnista vuosi sitten luopunut ja kiinnostunut siitä, millaisilla menetelmillä ihmiset ovat tupakasta päässeet eroon. Olen myös kiinnostunut, miten tupakan riippuvuuden vahvuus on vaikuttanut siihen, MITEN tupakasta on alettu yrittää päästä eroon. Joten olisinkin äärimmäisen kiitollinen, jos te kaikki, jotka tässä valtavassa elämänmuutoksessa olette onnistuneet, ottaisitte viisi minuuttia aikaannee ja vastaisitte muutamaan kysymykseen.

  Linkki löytyy alta, kysely on nimetön. Tuloksia käytän terveystiedon tutkielmaan.

  https://fi.surveymonkey.com/r/JJ5H9BN
   
 5. eräslukija Vierailija

   
 6. eräslukija Vierailija

  Savuton sanna kirjoittelusi on outoa. Tupakoinnin lopetamisesta on paljon hyötyä terveydellisesti ja rahallisesti, sen kaikki tietää faktaksi. Ja sinä yrität kertoa jotain aivan muuta. Miksi noin kirjoittelet ja mitkä ovat motiivisi?
   
 7. vierailija Vierailija

  Puoli vuotta ilman ja ylpeänä tunnustan olevani savuton. Kiloja tullut 10 ja paradontiittia hoidetaan.. Perkele takaisin savulliseen elämään en palaa.
   
 8. kaisa4675 Uusi jäsen

  liittynyt:
  19.05.2015
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kaikkea kokeilin, Nicorettea, hypnoosia (ei minkäänlaista apua siitä!), sähkötupakkaa.. kunnes päätin että poltan vain yhden silloin tällöin. Mutta sitten. PAH eli keuhkovaltimon verenpainetauti todettiin. Ei johtunut tupakoinnista, mutta säikäytti niin, että tupakointi loppui siihen hetkeen puolitoista vuotta sitten. Ei ole kertaakaan tehnyt mieli. En polttaisi vaikka tilanne olisi mikä. Ja olo on mahtavan hyvä. Lenkkeilen koiran kanssa pari-kolme kertaa päivässä ja happi kulkee, keuhkot vetää! Hengästyminen on ihanaa, kun siitä ei seuraa yskimistä!
   
 9. vierailija Vierailija

  Katkeruutta. Väittää että ylipaino johtuu kun on lopettanut kessuttelun reilu 20 v sitten, saanen nauraa. Eiköhän se rasva ole kertynyt ihan syömällä ja makoilemalla.

  6 viikkoa polttamatta. Veri kiertää paljon paremmin, panettaa ja alakerran vesselikin toimii kuin 16-vuotiaana. Nälkä ja makeanhimo on käsittämätöntä. Pienensin varovaisesti 10% kcal päivältä joka on pitänyt painon samassa.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti