Hae Anna.fi-sivustolta

Heitäppä vaihto

Viestiketju osiossa 'Ennustusten vaihdot' , käynnistäjänä Hertta-akka, 11.08.2018.

 1. Hertta-akka Vierailija

  Mittees näkkyy aikasen naikkosen elämään? Rakkautta tai ies säpinää voes ottoo välliin vastaan, kyllästyttävvvää muata aena yksin vuan illat kotpuolessa.

  Kortteja siulle kääntelen tännään
   
 2. vierailija Vierailija

  Tulee matka, jonne menoa mietit. Rahakin nousee huoleksi. Ota vastaan mitä tulee sillä kaikki on sun hyväksi. Rakkauteen tulee nopea käännös. Ole tarkkana, tilaisuus menee myös nopeasti ohi.

  Lyhyesti jos katsot minulle vaalean partasuun, kahden lapsen isän ajatuksia minusta.


   
 3. vierailija Vierailija

  tässäpä jottain mielen harmii näkyvil. kahtelet tulevii hitusen o mollivottoist
  kylhä se täs kesän aikana tämmöne herra tiält putkohtais ystv pohjalt alkahis mut siit se sänkykammarrii veis,,,

  kaho sie täl aikusel naisel ?
   
 4. naapurin maija Vierailija

  Tähän tulee monenlaisia käänteitä, äkkinäisiä, olisikohan syyskuuta. Tulee mieskin ristiverinen hra, varovainen on liikkeissään. Mutta hyvä mies olis, jos kelepaa. Kannattaa kyllä tutustua vaikka ei heti innostais.Jotain ongelmaa naishlön kanssa, olisko sukulainen tai muuten tuttu. Pidä puoles.
  Mitäs mun elohon näkyis? Kesä oli uuvuttava ja tylsä, olisiko syksy paren? Oon ristiverinen aikuunen.
   
 5. Hertta-akka Vierailija

  Partasuuta kiinnostaap kovast, varovast liikkuup, ei het oo alttarilla mutta toivoopi kovast teille emmännii yhteistä aikoo ja tappailua ja sitä onnii tulossa. Viehättynä on ja tykkee siusta.

   
 6. Hertta-akka Vierailija

  Alakee hiljasest romantikkanen yhteen meno, ristverinen miäs näkkyyp tulevan ja vievän mukanaan. Luonteeltaan on hyvä ja kiltti muttei lapanen, kuitennii miehekäs ja arkee piristää, tekkee siitäkin juhlavaa. Joulua ennen kohtaat. Muutempa ei mittään isompoo muutosta tähän näy.

   
 7. Hertta-akka Vierailija

  Anteeks pyyvän viivettäin,

  Tuakses jiäp yksinnäisyyttä, jotennii vettäytyneenä eloas viettänä, sille tullo piätös ja näkkyyp ympäril usseita ihmissii ja ihan oovat uutta tuttavuutta kaik. Säpinöö tulloo syksyyn, näkkyyp alakavan kun mänet ulos käämään jonnii uuven kaverin kans, voip olla kahveella istumista, en tarkoota ravintellia.
  Tulloop uus harrasteryhmä, sieltä tulloo ystävä, paljon on nyt ystävvii tarjolla, tutustuhankun rikastuttavat elämöös ja suat illoo kyllikses seerassa.

  Suanko kyssyy onko mittee ongelmata iess naesen kanssa? Onko tumma vai vaalee, minnuu vanhempi vai nuoremp? Ossoon uatella, kyllähä tuota sinunnii uuteen kysyttävvään vastoon viel takasinii

   
 8. vierailija Vierailija

  Kiitos. Nainen näkyy tummahkona, voi olla energioiltaan myös tumma. Ikää tarkalleen en saa, veikkaan nelissäkymmenissä. Oliskos työasioita tai jotain virallista asiaa. Jotenki tuntuu niin koppavalta nainen, haluais nolata tai alistaa sua.
  Mulla pariki opiskelujuttua eessä, sieltä varmaa uusia ihmisiä, työtäkin toivoisin saavani, sillä opinnot on melke ilta-ja vikonloppujuttuja. Mieheen viittasit, onko työn kautta? Uus ihminen? Kiitos.
   
 9. Pilven hattara Vierailija

  Tämä elokuu taitaa mennä nyt vielä näin. Syksyyn, ihan alkupuolelle, rauhallisen oloinen mies. Et ihan täysin ihastunut ole, mutta kelpuuta hänet paremman puutteessa. Romanssina tämä näkyy joka palvelee aikansa. Saat tästä oikein kivasti uutta virtaa. Ei se aito rakkauskaan hirveän kaukana näyttäisi olevan. Syksyyn en muuten suuria mullistuksia saa. Marraskuussa tauti vaanii.

  Katseletko minulle samaan tapaan säpinöitä (kelpuuttaisinko jonkun) ja todellista rakkautta? Miltä muuten syksy näyttää?
   
 10. Hertta-akka Vierailija

  Uus immeinen, tulloo välillisesti työn kautta, työkaveris tuttavoo näkkyy.

   
 11. Pilven hattara Vierailija

  Vastaako minullekin...?
   
 12. vierailija Vierailija

  Moro
  Kysyn onkohan se tämä joka on elämässäni ?
   
 13. Hertta-akka Vierailija

  Säpinätä suat kolmeen eri immeiseen liittyen, nämä tulloo mualiskuuhun männessä kaikki, ens kesällä alakee tuttavvuus tosrakkauteen, mutta naati tok näistä aiemmistakkii, kaekilla on jottai opetettavvoo puol ja toisin.
  Syksyllä suat flunssan, uot levossa par viikkoo putkeesa, ota se aekana itelles, suat ideoita iäni kirjoosta. Uotkos opiskeluva uatellu, jottai kurssia näkkyypi, ei pitkeen kestä, lyhyt kurssi kuitennii. Ihmissuhteissas saat olla tarkkana kun tahtoo hyväkskäyttää yks ystäväises sinnuu, elä suostu moisenn milleen laella.

  Olko tää marraskuun taati vakava vae ihan flunssa vuan? Ossoon suhtaatua oikeen.

   
 14. Pilven hattara Vierailija

  Kiitos. Kuulostaa pahalta taudilta, jos pari vkoa olen levossa. En yleensä sairasta. Harrastuspohjalla olevaa kurssia syksylle mietin. Tässä yksi entinen kokeilee mihin olisin lähdössä mukaan. Tämä ristiverinen vissiin ois lähinnä seksin perään? Vai mitenkä?

  Sinulle näkyy flunssa. Ärhäkkä sellainen, vaatii kyllä lepoa ja ehkä lopulta lääkehoidon .
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti