Hae Anna.fi-sivustolta

Helikobakteerin oireet

Viestiketju osiossa 'Klinikalla' , käynnistäjänä Epäilevä Tuomas, 21.01.2009.

 1. Mörkö Vierailija

  Nyt noin kk kuurin lopettamisen jälkeen maha on oikein hyvä. Ehkä antibiootit vain ärsyttivat mahan kuurn aikana. Ei ole enää maha kipeä. Hienoa että vuosikymmeniä jatkuneeseen vaivaan löytyi viimein apu. Koko elämäni näyttää paljon valoisammalta nyt. HUOM!! Vaatikaa lääkäriltä helikobakteeritestiä. Niin minäkin jouduin tehdä.
   
 2. fenixlintu Vierailija

  kiitokset kaikille kirjoittajille :)

  Itselläni on ripulia lukuunottamatta kaikki oireet ja välillä todellakin tuntuu että olisi hirttoköysi kaulassa koska kurkku on niin kipeä ettei aina pysty edes nielaisemaankaan koska sekin sattuu.

  Kylki on myös oudon kipeä, tuntuu kuin siellä asustaisi isokin loinen joka paukuttelee vasaralla kylkiluitani aikansa kuluksi.

  Kuitenkin kaikkien kipujen edelle menee käsittämätön turvotus ja ilmavaivat. Pelkästään lasillisesta vettä vatsa turpoaa niin kuin olisi viimeisillään raskaana ja se todellakin tekee kipeää, pitäisi varmaan ostaa mammapöksyt noita päiviä varten.

  Tähystyksessä on käyty ja koepalojen otto ( 10 kpl ) sattui aivan vietävästi, ja aivan kuin siinä toimenpiteessä olisi jokin aktivoitunut koska sen jälkeen ei ole ollut ainoatakaan kivutonta päivää. Tulokset tulevat tämän kuun lopulla.

  Minulla on oireet ollut jo useamman vuoden, mutta tänä vuonna olen ollut lähes koko ajan kuumeessa ja tulehdus arvot olivat kerran ylhäällä. Minusta laitettiin lähete keuhkosairaalaan koska yskää oli myös koko tämän vuoden, ja sieltä sitten laitettiinkin minut kiireellisenä tähystykseen.

  Olen aikoinani joutunut käyttämään gavisconia ja antepsinia, nyt menee nexium, mutta siitä tulee paljon haittavaikutuksia.

  Nyt lähdenkin sitten apteekkiin ostamaan tuota valkoista litkua joka ainakin aikoinaan auttoi näihin oireisiin, koska ei ole mukavaa kun päivästä toiseen on oksennuksen maku suussa.

  Pikaisia paranemisia kaikille kanssa sisarille ja veljille :)
   
 3. himo tirvonen Vierailija

   
 4. Sophina Vierailija

  Meilläkin perheessä kahdella tajutonta röyhtäilyä iltaisin, yhdeltä bakteeri häädetty vuosia sitten. Ylävatsakipujakin on. Kiitos vinkeistä, tutkimuksiin yritämme päästä.

  Itsellä oli refluksitautia pari vuotta sitten. En voinut juoda aterian yhteydessä mitään, kun juoma pyrki takaisin saman tien. Närästystä ei ollut. Oireet hävisivät, kun lopetin jogurtin syömisen. Jätin pois myös maidon ja viilin.

  Kokeilkaa vatsaongelmiin
  ruokavalion muutosta! Mutta muistakaa, että vatsan ja suoliston limakalvot vaativat useita kuukausia parantuakseen.
   
 5. Mirla Vierailija

  Minulla oli vatsa kipeä vuosikausia, kunnes työterveyslääkärille valittelin, että näen jatkuvasti häiritsevää unta, missä jotain karvasta nousee kurkkuun ja suuhun, joka tukehduttaa. Närästystä tms. ei kuitenkaan ollut milloinkaan päivisin. Oire tuli vain öisin, nukkuessa ja unessa. Kyseinen lääkäri lähetti minut Heliko -testiin, mikä oli positiivinen ja tuloslukema oli kuulema erittäin korkea. Häädön aikana olo oli entistä pahempi, mutta sen jälkeen -en ole eläissäni voinut paremmin.

  Häädöstä on nyt kulunut aikaa, tuntuu, että oireet olisivat palanneet. Ilmeisesti uusii helposti, jostain niin luin. Uusintakokeessa näkyikin bakteeria olevan elimistössä, mutta se luokiteltiin vanhaksi jäännökseksi, jota ei kuulema ole syytä hoitaa.
   
 6. vierailija Vierailija

  Se aine on siis ureaa...
   
 7. vierailija Vierailija

   
 8. vierailija Vierailija

   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti