Hae Anna.fi-sivustolta

Helluntailaisuus ja paholaisenkarkoitus

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä TALSHIAR, 16.01.2019.

 1. TALSHIAR Jäsen

  liittynyt:
  19.12.2017
  Viestejä:
  202
  Saadut tykkäykset:
  23
  Oheisen kirjoituksen mukaan paholaisenkarkoitus on merkittävästi yleistynyt katolisen kirkon parissa. Kirjoittajan mielestä pääsyynä on kilpailutilanne katolilaisuuden ja helluntailaisuuden välillä, eikä suinkaan paholaisen voimistunut toiminta. En tunne suomen helluntailaisuutta, eli en tiedä heidän suomessa tekemistään paholaisenkarkoituksista.

  Yet the main impetus for the return of exorcism comes from outside the Catholic Church. The surge in the practice is strongly related to religious competition. Since the 1980s, especially in Latin America and Africa, Catholicism has faced stiff competition from Pentecostalism, the most dynamic expression of Christianity to emerge over the past century.


  Pentecostal churches offer a vibrant spiritual life. They are “pneumacentric”; that is, they focus on the role of the Holy Spirit. They feature demonic deliverance as a defining element of their healing services. Pentecostalism is the most rapidly growing Christian movement in the world, rising from six per cent of the world’s Christian population in 1970 to 20 per cent in 2000, according to Pew.


  https://catholicherald.co.uk/magazine/driving-out-the-devil-whats-behind-the-exorcism-boom/
   
 2. hellari Vierailija

  Olen helluntailainen, Suomen helluntaiseuraakunnissa, joissa olen käynyt, en ole tavannut yhtäkään demonien( tai voidaan sanoa myös pahojen henkien) karkotusta.
  Raamatussa kyllä Jeesus ajoi ihmisistä riivaajia, että on se ihan raamatullista ajaa niitä pois Jeesuksen nimessä. Näin Hän opetti, että uskovat voivat tehdä samanlaisia tekoja kuin Hän, Jeesuksen nimessä -
  Katolilaiset uskovat enemmän Neitsyt Mariaan, en tiedä mitä menetelmiä sitten käyttävät ja lähtevätkö demonit , mutta eivät ainakaan Marian nimessä.
   
 3. vierailija Vierailija

  Päivän Sana 17. tammikuuta 2019
  Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka uskoo minuun, myös hän on tekevä niitä tekoja, joita minä teen, ja suurempiakin, kuin ne ovat, hän on tekevä; sillä minä menen Isän tykö.
  Joh. 14:12 KR33/38
   
 4. vierailija Vierailija

  Katolisen kirkon henkikarkoittajat ovat koulutettua väkeä, teologeja, yliopistotason tutkinto, virkaan vihittyjä pappeja. He tuntevat nykypäivän psykologiaa ja ymmärtävät mitä mielisairaudet ovat. Minusta on jokseenkin varmaa että he käyttävät jonkinlaista tsekkauslistaa erottelemaan mielisairaat ja riivatut.

  Näin ollen lisääntynyt tarve riivaajien karkoituspalveluille: tarkoittaako se riivattujen lukumäärän kasvua?
   
 5. demoniset papit Vierailija

  Katolisen kirkon papiston pitäisi ensin ajaa kaikki demonit itsestään pois ja lopettaa lasten seksuaalinen hyväksikäyttö. Ja ryhtyä elämään puhdasta elämää niin kuin kristitylle papille on sopivaa. Ei demoni voi ajaa pois toista demonia, se on Jumalan aikaansaannos vapautua riivaajista ja pahoista hengistä.
   
 6. vierailija Vierailija

  Ilman muuta karkoittajapapeilla on apulaisia ihmiskunnan ulkopuolelta. Kristittyjen pappien ohella riivaajia ovat karkoittaneet myös shamaanit, noidat, henkiparantajat, valotyöntekijät yms väki.
   
 7. vierailija Vierailija

  Paavolan mielipiteet voi rauhassa jattää sikseen.
   
 8. Miten perustelet väitteesi, että
  "Petri Paavolan mielipiteet voi jättää sikseen"??
  Valitettavasti Petrin video ei ollut saatavilla, mutta voi käydä hänen kotisivuillaan lukemassa hänen kirjoituksiaan ja tulevista tapahtumista.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti