Hae Anna.fi-sivustolta

Henkisyyden vastustajat

Viestiketju osiossa 'Kristallipallo' , käynnistäjänä vierailija, 03.01.2019.

 1. vierailija Vierailija

  Palstalle tunkee ketjutuholaisia aina kun tänne laitetaan mielenkiintoisia avauksia. He vastustavat asiallista keskustelua ja koko piiloluonnollisen aihepiirin käsittelyä. Miksi?

  Yhdenlaiset syyt ovat vastaus silloin jos he toimivat vain omasta aloitteestaan. Mutta on toki mahdollista että heidän tekemisiinsä vaikutetaan piiloluonnollisesta käsin. Sillä onhan toki varsin outoa että ihminen käyttää aikaansa asian parissa johon hän ei usko!

  PS Piiloluonnollinen on pienen totuttelun jälkeen itseasiassa aika hyvä termi henkisen ja yliluonnollisen alueen asioille. Sen keksi suomalainen ufotutkija Björn Borg.
   
 2. vierailija Vierailija

  Oikein hyvä ja rakentava aloitus, jatketaan tästä rauhanomaisesti henkisien keskustelujen parissa.
   
 3. sattumoisin Vierailija

  "Miksi?" ...
  - Onko näillä "ketjutuholaisilla" jokin muu nimimerkki kuin tämä käyttämänne vierailija (?)
  - Ehkä "mielenkiintoinen avaus" ei aina sittenkään ole ollut niin mielenkiintoinen kuin sen aloittaja itse luulee -ja keskustelu on siksi tyrehtynyt?
  - Onko "hengisyyden vastustajat" mielestänne näitä ketjutuholaisia?
  - Miten vastustaa asiallista keskustelua? Miten tuo tapahtuu? Voisitko selventää?
  - Täälläkin varmasti on ihan rekkautuneina ateisteja. Kirjoittavatkin vielä henkimaailma palstalle. Onko siinä sinusta jotakin outoa? Ilmeneekö heissä tätä mainitsemaasi "piiloluonnollisuutta"?


  Toistaiseksi vähän kommentoitu ketju tämä on ollut..? - Olisiko aloitus tässä silloin huonohko, valmiiksi johdatteleva, vai se "ketjutuholainen" asialla? (esim tämä toinen vierailija kommentti nro2 joka "piiloluontoisesti" haluaa, että keskustelua jatketaan nyt tästä "rauhanomaisesti henkisien keskustelujen parissa" - jossainko muualla?", vai mistä on kyse??

  Yritetään (ja yritän) nyt kuitenkin vähän jatkaa tätä ensimmäisen vierailijan ja aloittajan haluamaa mielenkiintoista aihetta näistä "henkisyyden vastustajista".
  Kysymyksiä on nyt ainakin heitetty ilmaan. Saadaanko vastauksia?
   
 4. riidat poikki Vierailija

  Palataanko keskustelemaan henkisistä asioista, ei henkilöistä.
   
 5. sattumoisin Vierailija

  Niin yrität (taas?) saada tätä ketjua ja keskustelua poikki.? Ja miten ollakaan ja sattumoisin aloituksessa keskustellaan ketjutuholaisista.

  - Eikö "henkisyyden vastustajista" / "ketjutuholaisista" / "piiloluonnollisuudesta" / tästäkin mielenkiintoisesta avauksesta sekä esitetyistä lukuisista jatko-kysymyksistä pysty keskustelemaan henkilöiden sijaan noin yleisesti / henkilöihin menemättä?

  (onko jossain joku riita?? -meinaan vaan tuota uutta hyvää nimimerkkiäsi.) (y)
   
 6. No niin, ja nyt sitten EI KELPAA sekään KUN OTTAA MUISTA VIERAILIJOISTA EROITTUVAN nimimerkin. Ompas omituista, mutta ei harvinaista tällä palstalla. Hyvin olet sinäkin nimimerkkisi sattumoisin valinnut. Minä valitsin siksi, että jo ketjutuholaisiksi toisten nimittely on riidankylvämistä ja toisia keskustelijoita alentavaa. Keskustelujen luonne nyt valitettavasti kulkee niin, että joku otsikoi aloituksen ja kirjoittaa ehkä mielenkiintoisen aiheen slustukseksi, jotkut haluavat keskustella muista keskustelijoista nimitellen heitä alentavasti, joskus hauskastikkin (kaakattava kanalauma, näin luovasti joku kuvasi pallon keskustelijoita) Odotan hetkeä, jolloin joku nostaa rimaa sitäkin korkeammalla ja nimeää ihmisroskaksi. Niin, henkilöön menemättä, keskustelua voidaan keskustella vain välttämällä muiden keskustelijoiden alentavaa nimittelemistä. Sopu sijaa antaa, eikös jookos?
   
 7. sattumoisin Vierailija

  KYLLÄ SE KELPAA. Vaikka tuo "riidat poikki" - nimimerkki tai "riiat poikki". Ei kai sitä kukaan vastustakaan? Mistä nyt yhtäkkiä sait käsityksen, että EI KELPAISI? Ja vaikkei jollekin kelpaisikaan niin mitä sitten? Jatka sillä vaan.

  huom.: tässä ketjussa saa kait keskustella asiana "ketjutuholaisistakin", kun vierailija sen tuo esiin avauksessaan ja kysyy miksi?...
  - Kysyin tuossa aiemmin jo - Miten vastustaa asiallista keskustelua? Miten tuo tapahtuu?
  - Pyrkivätkö ketjutuholaiset vaihtaamaan (aina) ja tarkoituksellisesti mielenkiintoista avausta / -keskustelun aihetta johonkin toiseen? Onko tämä se tapa jolla asiallista keskusteluja täällä "vastustetaan"? (jatko kysymys edelliseen).

  Eli siirrytäänpä asiassa tähän aloittajan avaukseen. Keskustellaan ilman että vastustetaan aihepiiriä "piiloluontoisesti". (ja jos nyt vaikka löytyisi vastauksia esitettyihin kysymyksiin...?;)) .
   
 8. vierailija Vierailija

  Mitä tarkoitat piiloluontoisesti, ei kai sinusta tunnu kaikkien vierailijoiden viestit uhkana sinun statustasi kohtaan. Mitä piiloluontaista siinä on jos haluaa rauhan tällä keskustelupalstalle. Voithan tietysti luulotella vaikka mitä rivienvälejä lukemalla ja nimittelemällä muita keskustelijoita alentuvilla nimityksillä, oikeasti se kertoo vain sinusta. Mitä asiallista muuten näet toisia nimittelemällä ketjutuholaiseksi, suurin osa vierailijoista hakee asiallisia ja ketjun otsikoinnin mukaisia keskusteluja. Palaan kysymyksiin, jos ne eivät ole PIILOLUONTOISIA myöhemmin.
   
 9. Vastaan omasta puolestani, en muiden vierailijoiden. En ole ketjutuholainen, en myöskään minkäänlainen tuholainen, en nimittele ketään ikävillä ilmaisuilla, enkä pidä muidenkaan nimitelyistä. Asialliseen keskusteluun voin osallistua mielelläni, mutta jos sellainen, jonka otsikointi on provosoiva ohitan. Piiloluoteisen sanan määritelmä on hämärä, ja ajatelenkin sen sanan tänne lanseeraajan olevan henkilö, joka itse harrastaa sellaista viesteissään. Tämä on vain minun yksityinen mielipiteeni.

  Olet kiintynyt sanan piiloluonteisesti, usein toistuessaan se voi olla tapa vaikuttaa keskustelujen kulkuun, määrittelemällä kaikkien vierailijoiden ja vain vierailijoiden kirjoittamien viestien olevan piiloluonteisia

  Taas tuo sana, jota haluat ylpeästi käyttää, minusta se vaikuttaa jo lähes tautonomialta. Kelpo sana muuten, mutta nyt yrität mitätöidä vierailijoiden kirjoittamat viestit asiattomiksi. Tämä on kaikille vapaa Anna lehden ylläpitämä keskustelupalsta, jolla kaikilla pitäisi olla oikeus käydä keskusteluja, avata niitä tai olla osallistumatta, ellei aihe kiinnosta. Muuten olen sitä mieltä, ettei tämä aloitus ihan paras ollut, vastasin vain kun pyysit. Tämä mielipiteeni on ihan oma keksimä, eikä siinä ole pilkun vertaa piiloluonteisuutta.
   
 10. Lily-Rose Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  12.10.2016
  Viestejä:
  3 408
  Saadut tykkäykset:
  748
 11. vierailija Vierailija

  Juuri näin. Tällä palstalla palloilee kuitenkin ihmisiä jotka tahallaan luovat epäsopua, riitoja ja sekaannusta, ilkeilevät ja pilaavat ketjuja. Kunnon ihmisten asiallisen keskustelun turvaamiseksi tämä palsta tarvitsee keinoja joilla trollit kirjoituksineen voidaan poistaa palstalta. Tiedän vain yhden tepsivän keinon ja se on pakollinen kirjautuneen nimimerkin käyttö.

  Hyvät kunnolla käyttäytyvät kirjoittelijat, vaatikaa ylläpidolta palstalle kirjautumispakkoa jotta saamme tänne terveen ja asiallisen keskusteluilmapiirin!
   
 12. Voi sentään, unettomuus tuottaa omituisia ajatuksia, kuten vierailijana kehoittaa muita KUNNON IHMISIÄ vaatimaan vierailijoiden kirjautumista. Olisit edes jonkun merkin laittanut erotukseksi muista vierailijoista. Onko keisarilla vaatteita, tuli vaan tuo satu viestistäsi mieleen.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 13. vierailija Vierailija

  Eiköhän noita kaikenlaisia ihmisiä löydy joka paikasta livenäkin, miksi ei siis täältä. Jos haluaa vain omanmieleisiä kirjoittajia, niin silloin pitää kirjoitella yksityisesti vain niiden tiettyjen kanssa. Tämä palsta on avoin kaikille suomea taitaville ja tulos on tämä mikä on. Ota tai jätä, mutta lakkaa kitisemästä, jos et saa keskustella asioista, mitkä itseäsi kiinnostaa ja henkilöiden kanssa, jotka sinua kiinnostavat.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 14. (y):ROFLMAO:(y) Paras viesti moneen päivään.
   
 15. vierailija Vierailija

  Näin on. Kaikki eivät näköjään halua hyväksyä faktoja vaan ruikuttavat ideaalinetin perään.
   
 16. sattumoisin Vierailija

  Esität minulle liudan kysymyksiä... Tämä piiloluonnollisuus -käsite on minulle vieras ja uusi. Avauksen tehnyt vierailija sitä käyttää. Esim: ..."toki mahdollista että heidän tekemisiinsä vaikutetaan piiloluonnollisesta käsin."
  Eli henkisyyden vastustajiin ja ketjutuholaisiin jokin tai joku vaikuttaa jostain käsin? Minulle ei asia ihan avaudu selkeänä.

  Ei. En mielestäni koe kenenkään vierailijan tai jäsenen kommentointia uhkana. Ne ovat vain kommentointia. Miksi ne pitäisi kokea uhkana? Ja tämäkin on vain lakoninen vastaus kysymykseesi, ilman mitään piiloluonteista vaikutinta?
  ...Vaiko, mikä minut sai vastaamaan?

  Tuosta riidat poikki-nimimerkistä kanssa olen ymmärtävinäni, että täällä jotkut käyvät jotain "riitaa". Vierailija-nimimerkki haluaisi ihan kirjautumispakon, jotta nämä riidatko siitä sitten loppuisi ja hän saisi rauhan? (on jo monta kertaa tätä kirjautumispakkoa täällä toitotellut, kirjautumatta itse.)

  (n) Menee vähän ohi. Mutta jos laitetaankin sanat tähän muotoon: Voihan tietysti luulotella vaikka mitä rivienvälejä lukemalla ja nimittelemällä muita keskustelijoita alentuvilla nimityksillä, oikeasti se kertoo vain hänestä, nimittelijästä.

  Nimitellyt kyllä ;). Olen esittänyt kysymyksiä ketjutuholaisista, koska aloittajan mielestä ainakin "palstalle tunkee sellaisia". "He vastustavat asiallista keskustelua". Nämä ketjutuholaiset varmaankin tunnistavat itsensä ja oman toimintansa täällä ja olettaisin, että he käyttävät myös tätä yleistä "vierailijat"-nimimerkkiä? Vai onko se nimimerkki nyt vaihtunut ihan lähiaikoina?

  Ole hyvä. Vastaa sinäkin vuorostasi minun kysymyksiini (tässä ketjussa useita).
   
 17. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  3 869
  Saadut tykkäykset:
  268
  Komppaan. Hyvin kirjoitettu.
   
 18. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  27 647
  Saadut tykkäykset:
  1 733
  Niinpä. Joku käsitti päin persettä termin "piiloluonnollinen", minä vaikken ollut koskaan kuullutkaan käsitin sen olevan synonyymi tai korvaava sanalle yliluonnollinen. Joillakin tällä palstalla on pakkomielteenä se että AINA viitataan joihinkin keskustelijoihin.
   
 19. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  27 647
  Saadut tykkäykset:
  1 733
  Kyllä repesin taas monesti kun luin tätä ketjua. Oli sitten niin maan perusteellisesti muutama sijoittanut toisten viesteihin rivienväleihin ties mitä. Ja jotakuta muuta kuin aloittajaa joku syytti "ketjutuholainen" ja "piiloluonnollinen" -sanoista vaikka aloittaja niitä käytti. Voi Jeesus. Ja piiloluonnollinen tietenkin käsitettiin niin mahollisen negatiivisesti ja meinaamaan kirjoittajia negasti... Oi voi...Oi voi...

  Aloittajahan meinas näitä tyhjästä vittuilijoita ketjutuholaisiksi. Jotka asiallisissa ketjuissa alkaa vittuilla (yleensä vakeille). Piiloluonnollinen taas on synonyymi tai korvaava sana sanalle "yliluonnollinen", mikä kyllä tuli aloituksesta selväksi muille kuin hurmoksellisille riidan etsijöille.
   
  • Hauska Hauska x 1
 20. Lily-Rose Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  12.10.2016
  Viestejä:
  3 408
  Saadut tykkäykset:
  748
  Sitä se on kun oikein hakemalla haetaan riitaa ymmärtämällä toisia tahallaan väärin.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 21. sattumoisin Vierailija

  Mahtaakohan monikaan nyt oivaltaa, että näitä vierailijan aloittamia ketjuja mm. tämä "Henkisyyden vastustajat" (ketjutuholaiset) ja "Sääntöjen tekijät, (komentelijat) , Kirjautumispakko, mellastus tuhoaa foorumin" (mellastelijat) ovat vierailijan joka ajaa näitä omia agendojaan, aloittaen johdattelevilla avauksilla -luoden ketjuja tänne itseään varten ja omaksi huvikseen.


  Ei välttämättä. Minäkään en sitä noin käsittänyt... ;). Aloittajan mukaan:
  "piiloluonnollinen on aika hyvä termi henkisen ja yliluonnollisen alueen asioille."
  "toki mahdollista että heidän tekemisiinsä vaikutetaan piiloluonnollisesta käsin."
  Jos se kerran synonyymi on niin olisiko sen voinut sanoa silloin - piiloluonnollinen on aika hyvä termi henkiselle ja yliluonnolliselle."? tai - toki mahdollista että heidän tekemisiinsä vaikutetaan yliluonnollisuudesta käsin."

  Eli henkisyyden vastustajiin / ketjutuholaisiin jokin tai joku vaikuttaa yliluonnollisuudesta tai henkisyydestä käsin? ... jokin paha henkikö, riivaajahenki mahdollisesti vaikuttaisi ketjutuholaisiin? Näinkö avauksen tehnyt lie tarkoittanut? :p

  Minulle muuten sana piiloluonnollisuus tuo ensiksi mieleen piilotajunnan. Toimisimme piiloluontaisesti eli osin tiedostamattamme jotenkin. Alitajunta ohjaa käytöstämme, ei mikään yliluonnollinen. .. Jospa ufotutkijan keksimä sana piiloluonnillisuus onkin monikäsitteinen?
   
 22. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  27 647
  Saadut tykkäykset:
  1 733
  No mutta sinä "sattumoisin" et kumminkaan vedellyt herneitä tuosta "piiloluonnollisesta". Tais olla sinä jolle joku raivosi noista termeistä piiloluonnollinen ja ketjutuholainen vaikka sä et niitä keksinyt.

  Musta aloittaja meinas just et yks vaihtoehto olisi että yliluonnollisesta/piiloluonnollisesta käsin joku ohjailis noita häiriköitä. No sitä mä en usko mutta sen mä voisin uskoa että kun eräs tietty foorumi ei ottanutkaan tulta alleen ei menestynyt, syynä narsistinen pomo, niin tää tän foorumin sabotointiyritykset johtuu siitä. Onhan nyt nähty että sen toisen foorumin narsistinen pomo kyylää vahtimassa tätä foorumia ja yritti liehakoida muakin kun hänen ja hänen vaikutuksensa alaisten stalkkauksetkin meni persiilleen.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti