Hae Anna.fi-sivustolta

Hernaria nams

Viestiketju osiossa 'Keittiössä' , käynnistäjänä vierailija, 26.02.2019.

  1. vierailija Vierailija

    Tulipa hyvää hernekeittoa, kun käytin lihana pekonia. Sitä taas jouduin käyttämään, kun pakastimessa ei ollutkaan lihapadan jämiä, jota aioin käyttää. Tein siis muuten ihan tavallisesti eli keitin liotetut herneet, pari pilkottua sipulia, pari raastettua porkkanaa lihaliemessä (ihan kuutiosta). Mausteeksi rakuunaa, suola tuli liemikuutiosta ja tietysti pekonista. Mutta oli siis taivaallisen Hyvää. En varmaan enää koskaan tee muusta lihasta kuin pekonista.

    Onko teillä muilla hyviä vinkkejä hernekeiton tuunaamiseksi?
     
  2. Jx Aktiivinen jäsen

    liittynyt:
    03.07.2006
    Viestejä:
    21 074
    Saadut tykkäykset:
    17
    Aika erikoiselta kuulosti hernarisi, varsinkin tuo sipuli, ja raastettu porkkana ja vielä lihaliemi. Tästäkin ruuasta on yhtä monta reseptiä, kun tekijää.
     
  3. vierailija Vierailija

    Minusta tuo taas kuulosti hyvin tavalliselta hernekeitolta. En kyllä pekonia ole laittanut, vaan savupotkaa yleensä lihaksi. Sipuli ja porkkanahan kuuluvat ehdottomasti mukaan.
     
  4. Jx Aktiivinen jäsen

    liittynyt:
    03.07.2006
    Viestejä:
    21 074
    Saadut tykkäykset:
    17
    Ei ainakaan meillä koskaan. Makuasia mitä ruokiinsa laittaa.
     
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti