Hae Anna.fi-sivustolta

Herpes?? Vai mikä? Apua!

Viestiketju osiossa 'Naistentaudit' , käynnistäjänä vierailija, 17.08.2018.

 1. vierailija Vierailija

  Eli kävi pieni vahinko. Kännipäissäni tuli sitte tehtyy vähän käsihommia ja oraalia ilman kondomia (ei yhdyntää) tuntemattoman miehen kanssa.

  Heti seuraavana päivänä sattui aika paljon alapäähän (kipu tietyissä kohdissa, kirvely virtsatessa, ja pieni kutina).

  Tänään kyseisestä hetkestä on mennyt viikko. Aloin tarkemmin tutkia et mikä hemmetti tääl sattuu niin paljon, ni löysin 1-2 finnin tapaista näppylää. Kipu tuntuu olevan vaan niissä. Virtsaaminen ei enää satu. Emätin kyllä punoittaa.

  Kyseiset näppylät on semmosia punaisia nuppineulan pään kokoisia ihan vähän koholla olevia, joissa on vähän valkoista väriä päällä. Näppylöitä ei kyllä nää kovin hyvin.

  Tää kyseinen käsi ja suu akti oli kyllä sen verran raju että oisko emätin voinu vaan vaurioitua? Tai tulla finnejä? Näppylät ei oo vierekkäin.


  Pelottaa ihan sairaasti ja kipu ei tunnu lähtevän. Mikä mulla on? Mikä tähän auttaisi ?
   
 2. vierailija Vierailija

 3. Lääkäriin Vierailija

  Parasta nyt mennä heti huomenna päivystykseen tai jollekin gynekologille. Saat diagnoosin, otetaan näytteet ja saat hoidon. Buranaa ensiavuksi.
   
 4. vierailija Vierailija

  Ei tuollaisella kuvailulla voi mitenkään edes arvailla diagnoosia netissä. Neuvoni on sama kuin edellisellä: mars lääkäriin, jotta saat oikean diagnoosin ja hoidon. Jos se vaikka olisi herpes, niin on tärkeää, että aloitat siihen lääkityksen mahdollisimman pian ettei rakkulat pääse leviämään.

  Ainoa neuvo, jonka voin antaa, on se, että seuraavalla kerralla juo hiukan vähemmän ettei oma arvostelukyky petä noin pahasti... sukupuolitaudit on sen verran ikävä juttu kuitenkin, että kannattaa juoda vain siihen asti, että oma kontrolli säilyy.
   
 5. vierailija Vierailija

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti